Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim canım,o kıyafeti izmirde bi tesettür mağazasından aldım ismi gülce giyim izmirde isim yapmış bi mağazadır ama başka yerde mağazası varmı bilmiyorum..

annemde akşam bana kızıyordu. kardeşim dalga geçiyordu. dün doğum günümdü nişanlım pazar günü süpris yaptı bana pasta falan almış kardeşimde pazargünü pasta yedin şimdide kiraz diyetimi yapıyorsun diye dalga geçti benimle ama hiç biri umrumda değil sonuna kadar devam senin bugün son nilücüğüm ben yarında devam edicem.

Yumukçum şimdi bakabildim resimlerine, gerçekten çok zevkli giyinmişsin zayrıca boyun kaldırıyor kilonun çokta fazla birşey kalmamış yani maşallahhhhhhhhhhhh

bende devam etmeyi düşünüyorum tatlışım ya alıştım negüzel...zaten kirazlarım yarınada yeter tatlım...sonraki gün az az yemek yerim ama midem küçülmüştür artık....çok az yicem ya çok azzzzz....

ya ben bugün yeşil çaylarımı unutmuşum evde(((((
ama moralim çok iyi ya..allahım kilo vermek ne büyük bir haz veriyor insana....
geçen hafta falan kendimi dev gibi hissediyordum .çok gergindim..ama şimdi tam tersi..ve dahada hırslandım:):)

ben daha sonra özgenin yaptığı diyeti yapacağım oda işe yarıyor.

evet evet devam et bana arkadaş olursun birisiyle yapınca daha iyi oluyor. Kaçamak yapmıyorsun .

kızlar selam yazamıyorum kusura bakmayın inanılmaz yoğunum
arada girip okumaya çalışıyorum öptüm geleceğim az kaldı

sağol nazlıcım

YUMUKKKK SÜPER OLMUŞSUN ıNANILMAZ BEĞENDıM ÇOK SAMıMıYıM KALÇA YOK BıR KERE O BEYAZ KIYAFETLE TEK BAŞINA BıR RESMıN VARYA AĞZIM AÇIK KALDI DESEM YERıDıR BıR YERLERıNı KAŞI :roflol:
41 KERE MAŞŞALLAHHHHHHHHHHHHH

yumuk o tunikten bende istiyommm(((((
çok güzel yaaaaa
alalım canım sanada oda gündoğdu giyimden oda gülce tekbir gibi izmirin tesettür mağazalarından birinden..
Yumukçum şimdi bakabildim resimlerine, gerçekten çok zevkli giyinmişsin zayrıca boyun kaldırıyor kilonun çokta fazla birşey kalmamış yani maşallahhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim refim aynen devam diyete bugün yeniden başladım eşim iznini öteki haftaya almış 2 hafta var antalyaya gitmeme tam gaz devam:lepi:

:))) saol gülüm ay havaya sokmayın kız beni kaydirigubbakcemile3

alalım canım sanada oda gündoğdu giyimden oda gülce tekbir gibi izmirin tesettür mağazalarından birinden..
:

şimdi netten bakacağım canım bakalım bursada vardır kesin ya..inşallah.....
ay teseddür mağzalarında negüzel şeyler varmış kız buarada:lepi:

nazlıcım boydan gelinlikli resmini aldım şimdi eltimden bakarsın canım birde sana bi tavsiye bizim kız ayakkabıyı taşlı almış hemde baya bi taşlıydı gelinliğin en altınıda tül yapmışlar gece boyu ayakkabının taşları eteğine takıldı aklında bulunsun cnm eğer gelinliğin altı tül olursa ayakkabıyı taşlı seçme yada yedek ayakkabı al yanına hiç rahat edemedi bizim kızyerimseniben

http://img133.imageshack.us/img133/2793/1001888s.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/2808/1001904.jpg

şimdi netten bakacağım canım bakalım bursada vardır kesin ya..inşallah.....
ay teseddür mağzalarında negüzel şeyler varmış kız buarada:lepi:

tabiki canım tesettür giyim çok gelişti son yıllarda ben o mağazalarda kapalıdan çok açık bayan görüyorum inanki çünkü çok şık kıyafetler bulabiliyosun,inşallah vardır canım bursada tesettür giyimde önde giden bi şehir bikaç yıl önce gitmiştim çok güzel mağazalara vardı

SAĞOL YUMUKÇUĞUM

GELİNLİĞİN ÜST TARAFI ÇOK GÜZEL GELİNLİĞİN ALT TARAFINI BÜYÜK BİR İHTİMALLE TÜLLÜ YAPTIRMAM. TAŞLI AYAKKABI BEN GİYİNEMEM SANIRIM TAŞLAR BANA ALERJİ YAPAR BÜTÜN GECE KAŞINARAK DÜĞÜNÜ GEÇİRİRİM HERHALDE. BEĞENDİĞİM GELİNLİKLERİ SİZİNLE BURDAN PAYLAŞICAM BANA YARDIM EDERSİNİZ opuyorumnanaktan

gelinliğin altı tül değildi canım kat kat yapmışlar saten gibiydi ama en altta balenin takıldığı bölüm varya içerden onu tül yapmışlar genelde balen kısımları astar gibi olurya bu üstü gibi kat kat tüldü yani gelinlik 5 kilo kadar bişey bizim kızda 43 kilo zor taşıdı gelinliği vallakaydirigubbakcemile3

ben bu kikoyla 10 kilo gelinlikte taşırım valla . ALLAH mesut etsin inşallah bir yastıkta kocasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…