yumukcum süper çıkmışsın canım okadar şık ve zarifsin ki..sana baktıkça içim açıldı kızz.....
varya benim eltime okadar benziyorsun ki.tarzınız falan aynı yani..yüzünüde aynı ikiz gibisiniz resmen:):)
bu resimlerde falan acayip benzettim sizi...
bence düğünde süper olmuşsun gerçekten çok zevklisin..
o üzzerindeki kaftan gibi şeyi nerden aldın canım...nişanda giydiğin tunikte süper ötesi...
nerden aldığını yazabilirmisin??mağza adı falan yada markası ne??
evt canım ben arada siyah çay kaçamağıda yapıyorum ve dün akşam 2 parça karpuz yedim...
yani ona rağmen gitmiş....
yemek yemiyorum diye bana bügün işyerinde kızıyorlar ama kimseyi takmıyorum bende...
annemde akşam bana kızıyordu. kardeşim dalga geçiyordu. dün doğum günümdü nişanlım pazar günü süpris yaptı bana pasta falan almış kardeşimde pazargünü pasta yedin şimdide kiraz diyetimi yapıyorsun diye dalga geçti benimle ama hiç biri umrumda değil sonuna kadar devam senin bugün son nilücüğüm ben yarında devam edicem.
bende devam etmeyi düşünüyorum tatlışım ya alıştım negüzel...zaten kirazlarım yarınada yeter tatlım...sonraki gün az az yemek yerim ama midem küçülmüştür artık....çok az yicem ya çok azzzzz....
bende devam etmeyi düşünüyorum tatlışım ya alıştım negüzel...zaten kirazlarım yarınada yeter tatlım...sonraki gün az az yemek yerim ama midem küçülmüştür artık....çok az yicem ya çok azzzzz....
kızlar selam yazamıyorum kusura bakmayın inanılmaz yoğunum
arada girip okumaya çalışıyorum öptüm geleceğim az kaldı :d
alalım canım sanada oda gündoğdu giyimden oda gülce tekbir gibi izmirin tesettür mağazalarından birinden..yumuk o tunikten bende istiyommm(((((
çok güzel yaaaaa
Yumukçum şimdi bakabildim resimlerine, gerçekten çok zevkli giyinmişsin zayrıca boyun kaldırıyor kilonun çokta fazla birşey kalmamış yani maşallahhhhhhhhhhhh
sağol nazlıcım
YUMUKKKK SÜPER OLMUŞSUN İNANILMAZ BEĞENDİM ÇOK SAMİMİYİM KALÇA YOK BİR KERE O BEYAZ KIYAFETLE TEK BAŞINA BİR RESMİN VARYA AĞZIM AÇIK KALDI DESEM YERİDİR BİR YERLERİNİ KAŞI :roflol:
41 KERE MAŞŞALLAHHHHHHHHHHHHH
alalım canım sanada oda gündoğdu giyimden oda gülce tekbir gibi izmirin tesettür mağazalarından birinden..
:
şimdi netten bakacağım canım bakalım bursada vardır kesin ya..inşallah.....
ay teseddür mağzalarında negüzel şeyler varmış kız buarada:lepi:
nazlıcım boydan gelinlikli resmini aldım şimdi eltimden bakarsın canım birde sana bi tavsiye bizim kız ayakkabıyı taşlı almış hemde baya bi taşlıydı gelinliğin en altınıda tül yapmışlar gece boyu ayakkabının taşları eteğine takıldı aklında bulunsun cnm eğer gelinliğin altı tül olursa ayakkabıyı taşlı seçme yada yedek ayakkabı al yanına hiç rahat edemedi bizim kızyerimseniben
http://img133.imageshack.us/img133/2793/1001888s.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/2808/1001904.jpg
SAĞOL YUMUKÇUĞUM
GELİNLİĞİN ÜST TARAFI ÇOK GÜZEL GELİNLİĞİN ALT TARAFINI BÜYÜK BİR İHTİMALLE TÜLLÜ YAPTIRMAM. TAŞLI AYAKKABI BEN GİYİNEMEM SANIRIM TAŞLAR BANA ALERJİ YAPAR BÜTÜN GECE KAŞINARAK DÜĞÜNÜ GEÇİRİRİM HERHALDE. BEĞENDİĞİM GELİNLİKLERİ SİZİNLE BURDAN PAYLAŞICAM BANA YARDIM EDERSİNİZ opuyorumnanaktan
gelinliğin altı tül değildi canım kat kat yapmışlar saten gibiydi ama en altta balenin takıldığı bölüm varya içerden onu tül yapmışlar genelde balen kısımları astar gibi olurya bu üstü gibi kat kat tüldü yani gelinlik 5 kilo kadar bişey bizim kızda 43 kilo zor taşıdı gelinliği vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?