Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naz geçmiş sayfada gelinlik modeli için gönderdiğim linki gördün dimi??

sağol canım benim gördüm sık kullanılanlara ekledim. fırsat buldukça bakıcam . sen kirazını yerken bende yeşil çayımı içeyim şekerim.. opuyorumnanaktan

tamam cnm ara öğün yapmıyordum o zaman aralardada yerim artıkyerimseniben

rozalin canım kiraz diyeti yapacaksan 20-21-22 temmuza denk gelende yap canım . sen diyet yapmaya yeni başladığın için ilk zamanlarda kilo vermen hızlı olur kilonun takıldığı zaman bunu yaparsın bence bende 20.21.22 temmuzda yapıcam tekrar seninle yaparız ozaman.

kaydirigubbakcemile5tamam nazcım öle yapalım

oo kiraz güzelleri bu diyetten memnun anlaşlan bir dahaki sefere tüm takım yapalım bari:)

evet özgeciğim yapalım ben çok memnunum hiç halsizlik ve açlık hisetmiyorum şuana kadar çok iyi gittim. evet evet bir dahakine beraber yapalım 3 güncük ne varki .

kesinlikle neler denemedik ki biz inşallah güzel sonuç alırsınız birdahakine hep beraber kiraz güzeli oluruz

kirazcılar ben de yapıyorum detoksu..bakalım sonuç ne olacak

nilü ben acıktım sanki biraz en iyisi gidip kendime kirazdan ara öğün yapayımmmm. ben zaten 1 oturuşta yarım kilo kirazı yemiyorum en iyisi ara öğün olarak dağıtayım...

Nazcım inşallah alacağınız sonuç kalıcı olur, canım ben seni birçok kez hatırlıyorum birdaha düşük kalorili diyet yapmıycam dediğini bilmiyorum ama böyle vücudumuz genç yaşta deforma olur canım al ver al ver bence daha kalıcı ve yemekte olan normal 1500-2000 kalorilik bir diyet uygulasan? Bana düşmez tabi akıl vermek gibi algılama ama bana bu diyetler garip geliyor... Sonuç alsakta hoooppp kilolar geriiiiii

biliyorum refffim ama ben son zamanlarda çok fazla yemeye başlamıştım. bu diyetle kalıcı kilo olur inşallah ama ben en çok o çok yemelerimi kesmek için yaptım bunu canım. normal zamanlarda zaten az az sık sık yiyiyordum canım . ama reglimden dolayı bide çok geç oldu bu sefer inanılmaz derecede iştahım açılmıştı bu diyetle onun önüne geçtim canım. :1hug:

kirazcılar, kirazcı olmayanlar, kirazcı olmak isteyipte tarihi tutturamayanlar.. hepinize hepinize merhabalar
sabah alışverişe erken çıktığımdan kahvaltımı yapamadım maalesef alışverişten saat 1 de geldim eve.
1 simit bir ayran içtim.
ara öğün 4 5 kırmızı erik yedim saat 3 de
akşam yemeğinde küçük patlıcan (yeni bir yemek tarifi yedim kıymalı değil patatesli karnı yarık yaptım kekik biber süt tuz karabiber karıştırdım sadece patlıcanı kızarttım başkada yağ koymadım.
45 dakikada sindi ile spor cdsini yaptım. bizim ev fitnıs salonuna döndü annem kızkardeşim dayımın kızı ben hepberaber yapıyoruz. terleme eşofmanıylan yapıncanada daha çok etkisi oluyo cuma günü tartılınca anlıycam zate..
ben demiştim ya sürekli kola içen biriydim diye artık içmiyorum ama onun yerine hep su içiyorum ama arada canım değişik sıvılarda çekiyor.
annem şimdi bana erik kayısı kaynatıyor içine bir çunuk tarçın attı eminim tadı güzel olcak ama daha kaynamadı hem kaynasada dolapta soğutcam daha tadı güzel olursa sölerim kızlar..
evde misafir olduundan çok gelemiom kısıra bakmayın yiivruuğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…