ozaman hemen bende kiraz diyetine başlıyım nilücüm :lepi:bence çok güzel...
tabi banada yardımcı oluyopr arkideşler bende bazı şeyleri bilmiyorum aslında..
ama yeşil çay çok iyi metabolizmayı çok çalıştırıyor canım...
naz geçmiş sayfada gelinlik modeli için gönderdiğim linki gördün dimi??
tamam cnm ara öğün yapmıyordum o zaman aralardada yerim artıkyerimsenibenmenün güzel canım bunların yanında domates ve salatalıkta yiyebilirsin sabah kahvaltını ne kadar iyi yaparsan diğer öğünlerde okadar az acıkırsın canım kendine ara öğünlerde yap ara öğünlerde meyve türü beslenebilirsin yada 1 avuş beyaz leblebi yiyebilirsin beyaz leblebi çok tok tutuyor.
tamam cnm ara öğün yapmıyordum o zaman aralardada yerim artıkyerimseniben
kaydirigubbakcemile5tamam nazcım öle yapalımrozalin canım kiraz diyeti yapacaksan 20-21-22 temmuza denk gelende yap canım . sen diyet yapmaya yeni başladığın için ilk zamanlarda kilo vermen hızlı olur kilonun takıldığı zaman bunu yaparsın bence bende 20.21.22 temmuzda yapıcam tekrar seninle yaparız ozaman.
sizden öğrenecem çok şey var canımCADIARZUşimdilik çıkıyorum sonra yine burdayım iyi günler:a015:canım benim aralarda meyve yiyeceğin zaman yemekten 20 dk önce veya 3 saat sonra tüket olurmu.
sizden öğrenecem çok şey var canımCADIARZUşimdilik çıkıyorum sonra yine burdayım iyi günler:a015:
oo kiraz güzelleri bu diyetten memnun anlaşlan bir dahaki sefere tüm takım yapalım bari:)
kirazcılar ben de yapıyorum detoksu..bakalım sonuç ne olacak
kirazcılar ben de yapıyorum detoksu..bakalım sonuç ne olacak
Nazcım inşallah alacağınız sonuç kalıcı olur, canım ben seni birçok kez hatırlıyorum birdaha düşük kalorili diyet yapmıycam dediğini bilmiyorum ama böyle vücudumuz genç yaşta deforma olur canım al ver al ver bence daha kalıcı ve yemekte olan normal 1500-2000 kalorilik bir diyet uygulasan? Bana düşmez tabi akıl vermek gibi algılama ama bana bu diyetler garip geliyor... Sonuç alsakta hoooppp kilolar geriiiiii
Anladım canım hayırlısı olsun :))) İnşallah 2-3 gider bu kirazlarla sizden :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?