Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar evet monti yapıyodum ama hafta sonu gitiğim misafirlikteki ısrarlar ve bana gelen misafirlerden ötürü bozuldu..aebenin dediği gibi yazın olmuyor bu iş sanırım..
bu arada aeben nerde görünmüyor..
bende montiyi üzülerek bıraktım maalesef...
pazar gecesi de kiraz detoksuna karar verdim..iyikide veröişim en azından hafta sonu şişliğini aldı..
bakalım sonuç güzel olur inşallah sadece wc ye çıkamadım henüz..tek problemim bu

annemde bize kayısı ve kuru elma kaynatır hep tadı güzel oluyor . kuru elmayı çok severim ben kaynatmadan da içebilirim.

günaydın canlarım..naz naber nasıl gidiytor şekercim yaa ben bu sabah tartıldım 66.5 geliyorum ..ay şok oldum kız bu diyet işe yarıyor vallahi:):)
eşim bile bana inanmıyordu hergün kilomu verilir dedi onunda gözüne soktum sabah..çok mutluyum :):)
ben bugünde yapıyorum canım....
dün akşam kirazlarımı yedim eşim yemeğini yedi 1 tane köfteyi tabağında bırakmış numunelik..onu attım ağzıma gitti:):)hehehe:):)
zaten mide onu hulolop diye sindirmiştir yatana kadar....

bide benim kirazlarım bitiyor bugün..öğlen yemeğim olarak var akşam yok..diyorum kiraz alsammı akşam için yoksa karpuzmu yesem ??heee ne dersin ...kirazı bozmayayımda yarınmı karpuz yiyeyim hıı??karar veremedim?

çok sevindim nilücüğüm senin adına ben henüz tartılmadım. yarın sabah tartılcam. bence bugünde kiraza devam et yarın karpuz yersin canım bozma bugünlük diyeti. bende akşam misafirliğe gidicem inşallah bugünüde sağ salim atlatırım. inşallah kimse ısrar etmez.opuyorumnanaktan

tamam öyle yapayım bende canım....bak akşam yememye çalış naz çünkü yarın tartılacaksın net sonucu görmen için iyi olur..yersen eğer sabahki kilonu etkiler..bunu düşün canım ve çöpten yemek yiyen çocukları düşün yeme canım...
dokunuyor bana midem rahatsız doktor yasakladı diye uydur kafadan bişi..doktor lafı araya girerse ısrar etmezler))))))ben bu hafta 66 yı görürüm cuma günü diyorum tatlışş....2 kilo vermiş olurum ...inşallah:)

günaydın arkadaşlar.
n,lüfer tebrik ederim 2 kilo iyi vermişsin. bende bu kiraz diyatini temmuz 20 sinde başlim bari.
bu arada dün yediklerim

kahvaltı
iki dilim kepek ekmeği
bir üçken peynir
ara
5 adet yulaflı bisküvi
öğlen
tavuk ızgara
salata
yanında pilav
ara
3 adet yulaflı bisküvi
akşam
1/2 pors. domates çorbası
1 pors. taze fasülye
1 dilim kepek ekmeği
gözlenmiş kırmızı biber salatası
ara
7-8 adet erik
gün boyu bitki karışımlı cayımı içtim ve yatmadan önce cd takıp 40 dk spor yaptım.

dün tartıldım yaırm kilo almışım:) ne sinir bir durum

ben direk söyleyince ısrar etmezler arkadaşımada söyledim şimdi akşam ısrar etmelerine izin verme diye tamam dedi
ben kirazlarımı alıp giderim oraya . yemiycem yememeliyim okadar dayandım sonunda gümletmem.opuyorumnanaktan:lepi:

menün iyi aslında redbul o şişlik falandır canım bozma moralini . iner bence kilon en kısa zamanda pes etmek yok yola devammm.

retbul canım akşam yemeğinde ekmeği kes bence...akşam yemeğini böyle dolu dolu yiyince kilo veremiyor insan canım....
benimde aynı oluyordu canım bak biraz daha azaltırsan kilo verdiğini görürsün bence...
sen çok kılolu olmadığın için biraz daha az yemen lazım bana göre..biliyorsun kilolu birisi olsan bu yediklerinle kilo verirsin..bana göre akşam yemeği çok..

evt canım sakın gümletme bak sakınnnnnnnn....
banada alşamüzeri arki,deşim gelcek..dün akşam meyveli tart yaptım eşim 1 dilim yedi ..söylediğine göre çook güzel olmuş..üzeri meyve dolu aslında kiraz ve şeftali doldurdum...,
ama 1 lokma yemedim...bugünde yemeyeceğim....
ya ben okadar ireadesizmiyim o tatlıyı yiyeceğim hıııhhh:::::
sonra yine yaparım dimi yokluk yok ya bu memleketteeee......kaydirigubbakcemile5

evet canım sonra tekrar yaparsın bu verdiğin kilolar oturunca kendine ödül olarak tart yaparsın canım. ne yani dayanamazmıyız dayanırız tabiiii

hoşgeldin özgecim naber???
senin diyet ne alemde??
bu hafta birinci olacağız sanırım:):)
umarım bu hafta herkez biraz vermiştir...

şimdi mis gibi 1 kase kirazımı yiyiyorum. nişanlım sabah alıp getirdi. ben 1 kilo istedim gidip bir sürü almış.

günaydın kiraz canavarları ya kimsecikler yok herkes toplu halde tatile mi gitti ne

günaydın özgeciğim evet ya takım bomboş herkes tatile gitti aebenimin bilgisayarı bozuktu olsada bir an önce gelse tekrar kütomda köye gitti galiba.opuyorumnanaktan

şimdi mis gibi 1 kase kirazımı yiyiyorum. nişanlım sabah alıp getirdi. ben 1 kilo istedim gidip bir sürü almış.

ohhh afiyetolsun kuzum ya..benimde karnım acıktı..acaba diyorum mutfağa inip bende çöpleneceğim buzzzz gibi kirazlarımı...ohh içim serinlesin lokum kirazlarla:):)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay canım şeftalide çeklti gıı ne alaka yaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

meyve salatası şeklinde..mmıııhhh...ya biz hani pazar günleri şok yapıyoruz ya herkez istediği bişileri yiyor...ben hafta içi birgün meyve şoku ilan edeceğim ogünde sadece 1 çeşit meyve yiyeceğim...iyice şaşırtmak lazım bünyeyi dimi...sabitlenip kalıyo kilo sinir oluyorum sınra..:lepi:

benimde buzdolabında şeftalilerim var onlar bana bakıyor ben onlara. evet arada bünyeyi şaşırtmak lazım. ben diyetisyene gittiğim zamanlarda kilo vermem durduğunda 2 gün sadece meyve ve salata yediriyordu bana ve ozamanlar 0,5 veya 1 kilo kadar gidiyordu...

günaydın kızlar önce dünkü menüm
sabah;
2 kepekli ince dilim arası salam peynir tost

öğlen;
2 grissini
1 şişe ayran
1 salatalık

akşam;
1 kepçe kabak yemeği
4-5 kaşık yoğurtlu kepekli makarna

tatil tarihimiz ayın 19una yattı eşim iznini o tarihe alabilmiş ancak 19u pazar günü nasipse antalya 27 gibi denizli 30 gibide dnüş plan bu bi aksilik çıkmazsa şayet yani antalya için önümdebi 10 gün var bugün tekrar nesfite başlıyorum şuan bir bardak ılık su içiyorum ardından bir kase yağsız sütle nesfit yiyeceğim:lepi:

kirazcılar süpersiniz bu cuma kesin ilk 3teyiz bencedekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…