kirazcılar, kirazcı olmayanlar, kirazcı olmak isteyipte tarihi tutturamayanlar.. hepinize hepinize merhabalar
sabah alışverişe erken çıktığımdan kahvaltımı yapamadım maalesef alışverişten saat 1 de geldim eve.
1 simit bir ayran içtim.
ara öğün 4 5 kırmızı erik yedim saat 3 de
akşam yemeğinde küçük patlıcan (yeni bir yemek tarifi yedim kıymalı değil patatesli karnı yarık yaptım kekik biber süt tuz karabiber karıştırdım sadece patlıcanı kızarttım başkada yağ koymadım.
45 dakikada sindi ile spor cdsini yaptım. bizim ev fitnıs salonuna döndü annem kızkardeşim dayımın kızı ben hepberaber yapıyoruz. terleme eşofmanıylan yapıncanada daha çok etkisi oluyo cuma günü tartılınca anlıycam zate..
ben demiştim ya sürekli kola içen biriydim diye artık içmiyorum ama onun yerine hep su içiyorum ama arada canım değişik sıvılarda çekiyor.
annem şimdi bana erik kayısı kaynatıyor içine bir çunuk tarçın attı eminim tadı güzel olcak ama daha kaynamadı hem kaynasada dolapta soğutcam daha tadı güzel olursa sölerim kızlar..
evde misafir olduundan çok gelemiom kısıra bakmayın yiivruuğm
bide benim kirazlarım bitiyor bugün..öğlen yemeğim olarak var akşam yok..diyorum kiraz alsammı akşam için yoksa karpuzmu yesem ??heee ne dersin ...kirazı bozmayayımda yarınmı karpuz yiyeyim hıı??karar veremedim?
tamam öyle yapayım bende canım....bak akşam yememye çalış naz çünkü yarın tartılacaksın net sonucu görmen için iyi olur..yersen eğer sabahki kilonu etkiler..bunu düşün canım ve çöpten yemek yiyen çocukları düşün yeme canım...
dokunuyor bana midem rahatsız doktor yasakladı diye uydur kafadan bişi..doktor lafı araya girerse ısrar etmezler))))))ben bu hafta 66 yı görürüm cuma günü diyorum tatlışş....2 kilo vermiş olurum ...inşallah:)
günaydın arkadaşlar.
n,lüfer tebrik ederim 2 kilo iyi vermişsin. bende bu kiraz diyatini temmuz 20 sinde başlim bari.
bu arada dün yediklerim
kahvaltı
iki dilim kepek ekmeği
bir üçken peynir
ara
5 adet yulaflı bisküvi
öğlen
tavuk ızgara
salata
yanında pilav
ara
3 adet yulaflı bisküvi
akşam
1/2 pors. domates çorbası
1 pors. taze fasülye
1 dilim kepek ekmeği
gözlenmiş kırmızı biber salatası
ara
7-8 adet erik
gün boyu bitki karışımlı cayımı içtim ve yatmadan önce cd takıp 40 dk spor yaptım.
dün tartıldım yaırm kilo almışım:) ne sinir bir durum
ben direk söyleyince ısrar etmezler arkadaşımada söyledim şimdi akşam ısrar etmelerine izin verme diye tamam dedi
ben kirazlarımı alıp giderim oraya . yemiycem yememeliyim okadar dayandım sonunda gümletmem.opuyorumnanaktan:lepi:
evt canım sakın gümletme bak sakınnnnnnnn....
banada alşamüzeri arki,deşim gelcek..dün akşam meyveli tart yaptım eşim 1 dilim yedi ..söylediğine göre çook güzel olmuş..üzeri meyve dolu aslında kiraz ve şeftali doldurdum...,
ama 1 lokma yemedim...bugünde yemeyeceğim....
ya ben okadar ireadesizmiyim o tatlıyı yiyeceğim hıııhhh:::::
sonra yine yaparım dimi yokluk yok ya bu memleketteeee......kaydirigubbakcemile5
günaydın kiraz canavarları ya kimsecikler yok herkes toplu halde tatile mi gitti ne
şimdi mis gibi 1 kase kirazımı yiyiyorum. nişanlım sabah alıp getirdi. ben 1 kilo istedim gidip bir sürü almış.
ohhh afiyetolsun kuzum ya..benimde karnım acıktı..acaba diyorum mutfağa inip bende çöpleneceğim buzzzz gibi kirazlarımı...ohh içim serinlesin lokum kirazlarla:):)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay canım şeftalide çeklti gıı ne alaka yaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
meyve salatası şeklinde..mmıııhhh...ya biz hani pazar günleri şok yapıyoruz ya herkez istediği bişileri yiyor...ben hafta içi birgün meyve şoku ilan edeceğim ogünde sadece 1 çeşit meyve yiyeceğim...iyice şaşırtmak lazım bünyeyi dimi...sabitlenip kalıyo kilo sinir oluyorum sınra..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?