Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hıımm demek diyetisyende öyle yaptırıyordu..demek doğru düşünmüşüm :lepi:
afferin banaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
öyle yapalım canım:lepi:

yumukcum sende motivasyonundan bişi kaybetmemişsin....düğün yemeklerinden sonra aynı şekilde diyete devam....

yumukcum sende motivasyonundan bişi kaybetmemişsin....düğün yemeklerinden sonra aynı şekilde diyete devam....

düğünde çok kaçırdım canım hem yemekler harikaydı egenin geleneksel keşkeği yapıldı bende bayılırım:lepi:daha bi dolu yemek komposto pişmiş turşular gelde yemekaydirigubbakcemile3 acayip derecede şişmiş geldim eve moralim bozulmasın diye tartılmadım ertesi gün ama garanti bi+2 kilo vardı,bu sabah yine 74 seviyesine inmişim yerimseniben bu şekilde devam etmem lazımki tatile kadar bikaç kilo daha vereyim

ay kirazcı kızlar çok sevindim sizin adınıza sevgiynen kucaklıyorum valla sizi .. hatta ay bende yapaydım diyorum
dayımın kızıda 98 kilo onun elinden ekmeği alıyorum zorla spor yaptırıyorum dün gece bu siteden bazı başarı hikayeleri okuttum dedim bak onlar yapmış bizim eksiğimiz ne anam ya dedim
kızlar sabah bir haşlanmış patates , domates salatalık peynir zeytin yedim
o kaynattığım erik kaysı suyundan içtim şimdiye kadar olan sürede de 1,5 ltre su içtim
öğleden sonra da cd ile sporumu yaparım ..
bu kiraz diyetini başka günlerde de yapcağımız zaman gelicekmi yada karpuzu sanki belirli günleri vardı haberi olan bana bi iletsin tamam mı
hepinizi seviyorum

ay öğrendim 20 21 22 temmuzdaymış hep beraber yapalım tamam mı unutursamda hatırlatın kızlar auğustostada karpuz diyeti inşallah obaa

ınanmıyorum burayı ne kadar özlemişim! Acaba atıldım mı? Geçmişe biraz baktım ama bulmam imkansız tabii özellikle de evde misafirlerim varken. Yarın misafirlerime yenileri eklenecek. ınanabiliyor musunuz ctesi tatile çıkacağız. Evet evet bu cumartesi inşallah. Galiba cuma akşama kadar misafirim olacak. Kendimi o kadar bitkin hissediyorum ki.. Diyeti de bıraktım. Bıraktım ama dengede tutmaya çalışıyorum. Bir öğün onlarla kaçırırsam öbür öğün çaktırmadan sadece salata yiyorum. Ama kilo veremedim, aynıyım. Tatilde diyet yapabilen var mı acaba? Ben hiç zannetmiyorum o kadar iradeli olacağımı. Her yıl ramazanda 2 kilo alırım. Dönüşte de ramazana giriyoruz. Oh ne güzel. Çok umutsuzum çoooook. mafoldumben Kızlar ya beni çıkarmayın olur mu? Dönünce tam gaz devam edeceğime inanıyorum. Ayın 27'sinde döneceğiz inşallah. Kiraz diyeti yapanlara da bol şans. Ben 12 yıl önce yaşadığım bir olay yüzünden hiç kiraz yememiştim, ilk defa bu yaz yedim. O da kirazın içini dışına çıkararak yani :))) Başka meyve oluyorsa söyleyin kızlar olur mu? Öptüm hepinizi. Burayı açık tutacağım bakalım çocuklar kapatmazsa gelir okurum

şakkıdı
ay öğrendim 20 21 22 temmuzdaymış hep beraber yapalım tamam mı unutursamda hatırlatın kızlar auğustostada karpuz diyeti inşallah obaa

olur canım ben varım yaparız...

ama ben şuanda işyerinde bu diyeti yapmakta okadar zorlanıyorum ki hatta şimdi acayip baskılara mağruz kadım...öleceksin böyle şeymi olur o marankinin ta..bilmemneyini..
kandırıyorlar sizi.....
pufffff.......
bugünü atlatayım yarın falan yerim ben artık az az....
yani herkezin dikkatini çekmiş 3 günde ..sen şimdi kirazmı yiyorsun akşamdamıo yemiyorsun???aaaaaaa saçmamalamaaaaa falan gibi laflar.....

Merhaba kızlar bende monti amcaya devem :) Şimdilik bu hafta cumadan buyana 1500 gram gitti ama dolu doluda yedim ne yalan söylim şuan bile karnım şiş :) neyse inşallah cumaya kadar 2 kiloyu tamamlarımmm tabi bu ilk hafta diye ve kilolar taze diye böyle herzaman böyle olmıycak bunu biliyorum ... Hepinize iyi günler şekerler ben kaçarrrrrrrrrrrrr Ayrıca kirazcılarda nilücüm baya vermişsin tebriklerrrrrrrrr bende bu sabah 75.100 gramdım...

KLEMENTİNE HOŞGELDİN CANIM ATILMADIN CANIM YARIŞMADASIN TATİL DÖNÜŞÜNE KADAR İZİNLİ SAYIYORUZ SENİ. AMA TATİL DÖNÜŞÜ TAM GAZ BEKLİYORUM SENİ.....opuyorumnanaktan

AMAN BOŞVER SEN ONLARI NİLÜÜÜ DİYETİSYENLER BİLE BÜNYEYİ ŞAŞIRTMAK İÇİN SADECE 2 GÜN MEYVE VE SALATA YEDİRİYOR . BİLDİKLERİ BİŞEY VARKİ YAPIYORLAR. SEN TAKILMA ONLARA .....:1hug:

bencede takma her gün et yemeği yene biliosa hergün meyvede yenebilir kaldıki üç gün hem az da değil yarım kilo yiyosun hatta size bravaaaaa demek istiyorum
bunu yazarkende yeşil çayımı yudumluyorum

sağol canım..evt ya iyi gitti bu diyet ...
şimdi bunu korumam lazım canım..devam aynen devam hiç yılmayacağım...
akşam yemeklerinde meyve yemeyi düşünüyorum şimdi sadece..öğlenleri yemeğimi yiyeceğim...:icecream:

AMAN BOŞVER SEN ONLARI NİLÜÜÜ DİYETİSYENLER BİLE BÜNYEYİ ŞAŞIRTMAK İÇİN SADECE 2 GÜN MEYVE VE SALATA YEDİRİYOR . BİLDİKLERİ BİŞEY VARKİ YAPIYORLAR. SEN TAKILMA ONLARA .....:1hug:

kilo verincede aaa nasıl virdin derler:uhm:...hıhhhsengözlerimebaksanab
takılmıyorum canım...tırsss geçti yedim kirazımı oturdum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ya Aabenim ne zaman gelecek yaaaaaaaaaa o benim koçum olsun şu monti amcada böyle yanlız olmuyorrr sıkılıyorum......

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?benim moralim biraz bozukbenneyaptımki eşimin izni ayın 27ine sarkmış şefi izin vermemiş sende gidersen adam kalmıyo demiş mecbur 27 sinde çıkıyoruz izne..neyse bundada bir hayır vardır diyorum 20-21-22 kiraz günlerinde burdayım demek oluyor bu:lepi: bukez bi aksilik çıkmazsa tatil öncesi bir şok iyi gidecek:sm_cool:

bugün yediklerim şöyle
sabah;
küçük bir kase nesfit yağsız süt

öğlen
tavuklu bezelye 4 kaşık
3 kaşık pilav

akşam
bir kase meyveli nesfit yağsız süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…