benimde buzdolabında şeftalilerim var onlar bana bakıyor ben onlara. evet arada bünyeyi şaşırtmak lazım. ben diyetisyene gittiğim zamanlarda kilo vermem durduğunda 2 gün sadece meyve ve salata yediriyordu bana ve ozamanlar 0,5 veya 1 kilo kadar gidiyordu...
yumukcum sende motivasyonundan bişi kaybetmemişsin....düğün yemeklerinden sonra aynı şekilde diyete devam....
ay öğrendim 20 21 22 temmuzdaymış hep beraber yapalım tamam mı unutursamda hatırlatın kızlar auğustostada karpuz diyeti inşallah obaa
İnanmıyorum burayı ne kadar özlemişim! Acaba atıldım mı? Geçmişe biraz baktım ama bulmam imkansız tabii özellikle de evde misafirlerim varken. Yarın misafirlerime yenileri eklenecek. İnanabiliyor musunuz ctesi tatile çıkacağız. Evet evet bu cumartesi inşallah. Galiba cuma akşama kadar misafirim olacak. Kendimi o kadar bitkin hissediyorum ki.. Diyeti de bıraktım. Bıraktım ama dengede tutmaya çalışıyorum. Bir öğün onlarla kaçırırsam öbür öğün çaktırmadan sadece salata yiyorum. Ama kilo veremedim, aynıyım. Tatilde diyet yapabilen var mı acaba? Ben hiç zannetmiyorum o kadar iradeli olacağımı. Her yıl ramazanda 2 kilo alırım. Dönüşte de ramazana giriyoruz. Oh ne güzel. Çok umutsuzum çoooook. mafoldumben Kızlar ya beni çıkarmayın olur mu? Dönünce tam gaz devam edeceğime inanıyorum. Ayın 27'sinde döneceğiz inşallah. Kiraz diyeti yapanlara da bol şans. Ben 12 yıl önce yaşadığım bir olay yüzünden hiç kiraz yememiştim, ilk defa bu yaz yedim. O da kirazın içini dışına çıkararak yani :))) Başka meyve oluyorsa söyleyin kızlar olur mu? Öptüm hepinizi. Burayı açık tutacağım bakalım çocuklar kapatmazsa gelir okurum
şakkıdı
olur canım ben varım yaparız...
ama ben şuanda işyerinde bu diyeti yapmakta okadar zorlanıyorum ki hatta şimdi acayip baskılara mağruz kadım...öleceksin böyle şeymi olur o marankinin ta..bilmemneyini..
kandırıyorlar sizi.....
pufffff.......
bugünü atlatayım yarın falan yerim ben artık az az....
yani herkezin dikkatini çekmiş 3 günde ..sen şimdi kirazmı yiyorsun akşamdamıo yemiyorsun???aaaaaaa saçmamalamaaaaa falan gibi laflar.....
Merhaba kızlar bende monti amcaya devem :) Şimdilik bu hafta cumadan buyana 1500 gram gitti ama dolu doluda yedim ne yalan söylim şuan bile karnım şiş :) neyse inşallah cumaya kadar 2 kiloyu tamamlarımmm tabi bu ilk hafta diye ve kilolar taze diye böyle herzaman böyle olmıycak bunu biliyorum ... Hepinize iyi günler şekerler ben kaçarrrrrrrrrrrrr Ayrıca kirazcılarda nilücüm baya vermişsin tebriklerrrrrrrrr bende bu sabah 75.100 gramdım...
AMAN BOŞVER SEN ONLARI NİLÜÜÜ DİYETİSYENLER BİLE BÜNYEYİ ŞAŞIRTMAK İÇİN SADECE 2 GÜN MEYVE VE SALATA YEDİRİYOR . BİLDİKLERİ BİŞEY VARKİ YAPIYORLAR. SEN TAKILMA ONLARA .....:1hug:
Ya Aabenim ne zaman gelecek yaaaaaaaaaa o benim koçum olsun şu monti amcada böyle yanlız olmuyorrr sıkılıyorum......
BEN YARDIM EDEBİLDİĞİM KADAR EDEYİM REEFFFİM SIKILMASIN TEK BAŞINA CANIM opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?