Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazlım sana bir sorum olacak bu monti amcada ben üzüm yasak biliyorum ama Aabenin bu linkte yazdığı iyi gulisidler arasında bulgur ve üzümde var??
Senin bilgin nedir canım bu konuda?
Birde bu sabah yeniden 75,500 çıktım bir avuç badem yapmış olabilir mi? Bademin iyi gulusid olduğunu sanıyorum ama yanıldım mı?
Yoksa dün saat 09:30 da bu sabah 07:00 de tartıldığım için mi çıktı
Kilo vermekte acele mi ediyorum??????????
Offfffffffffffffffffffffffff aklım karışmak üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kurtar beni Nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

benim kiraz detoksundan sadece 1 kilo gitti . regli oldum onun etkisi varmıdır bilemiyorum . belkide fazla kilom kalmadığı için sadece 1 kilo gitti. 3 günde 1 kilo bile benim için çok iyi.... bugün azar azar yemeye başladım sabah kahvaltım .

2 adet grisini
çok az beyaz peynir.

Oooo süper bence dediğin gibi senin kilon çok az o yüzden az gitmiş sayılır ama yüzde hesabına göre gayet iyi canım. Ben yapsam en az 2,5 - 3 kilo verirdim yani :))

bende üzüm yasak diye biliyorum . kitapta kuru üzüm kuru üzüm kötü gulisidler arasında bulgurda iyi gulisidler arasında yer almıyor kitaba göre ben hiç denk gelmedim. montide ilk hafta çok az yada nerdeyseyse kilo verilmiyor daha sonraki haftalarda kilo vermen hızlanıyor canım. sen kafana çok takıyorsun bence

günaydın millet
nihayet googleme kavuştum formatta bile olmadı da sonradan başkasının kablosuz ağına girdim baktım açılıyo ordan araştırdım ne yapabilirim ve yaptım
nee se dün doğum günü partisi vardı oğlumun bahçede yaptık gayet kalabalık bir grupla
4 çatal pastasından ve 1 kaşıkta kısır yedim ama gene 2 bardak yedigün içtim yazın karşı koyamıyorum yaa şimdi de kahvaltı var bahçede oraya çıkıcaz bakalım neler yiicez

Oooo süper bence dediğin gibi senin kilon çok az o yüzden az gitmiş sayılır ama yüzde hesabına göre gayet iyi canım. Ben yapsam en az 2,5 - 3 kilo verirdim yani :))

bencede okadar verirdin canım nilüfer 2 kiloya yakın verdi dünde devam etti kiraz detoksuna bugünkü kilosu farklı olmuş olabilir.opuyorumnanaktan 20-21-22 hazıranda tekrar yapıcaz kiraz detoksunu ozaman sende bizimle beraber yap. ben bu kiraz detoksunta hiç açlık ve halsizlik hisetmedim açıkçası .

günaydın maytabım . senin şu bahçe işi hiç iyi olmuyor birde açık havada insanın iştahı inanılmaz derecde artıyor canımmmm. aman çok fazla yeme bak yarın cuma klava:kötükedihüso

Aynen canım bulgura bende hiç denk gelmedim. Monti deneyimi olan kitapta tecrübeleirni paylaşanlar ilk hafta daha fazla verilir diyor ama Aabende ilk 10 gün verilmez demişti siz bu bilgiyi nerden edindiniz öyle birşey yazmıyor ki. Canım takıyorum çünkü artık sıkıldım bıktım vallahi sen 75 kilo olmak ne demek bilemezsin Bu monti benim son çarem hazırımda böyle ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim ama monti amcam beni sevsin ve her hafta beni görsün yeter :)))))))))))))))
Ay seni sıkıyorum ama napim herkesin bilgisi yok ki bu konuda...:1hug:

Ama Nazlıcım o diyeti yaparsam monti bozulmaz mı????????

yok canım benim neden sıkasın beni herzaman bildiğim bişey olursa yardıma hazırım ben ilk hafta nerdeyse vermedim montide ondan sonra vermeye başladım kiloları. ama çok dikkat et ben kısa bir süre yaptım ama daha sonra dikkat etmediğim için verdiğim kilolarıda geri aldım canım. evet monti bozulur ama 3 gün ara verilse bişey olurmuki acaba

Yok yok bozulmasın :) ben sevdim bu diyeti aç kalmıyorum ama inşallah sonuç alabilirim. Şimdi bugün itibari ile benim tam 8 gün oldu o zaman sabredip tartılmıyayım. Hergün sabah akşam tartılıp olayı abartıyorum . Sporda yapıyorum 45 dk kadar bisiklet ve aerobik bebeiş izin verdiği sürece tabi :)) ayy işte böyleeeeeeeeeeeee:teselli:

günaydın arkadaşlar dün yediklerim

kahvaltı
bir yeşil elma
1 nektarin
ara
5 adet yulaflı bisküvi
öğlen
ızgara tavuk
salata
ara
3 adet yulaflı bisküvi
1/2 elma
akşam
1 porsiyon semizotu
1/2 dilim ekmek
ara
karpuz ve erik

40 dk cd taktım spor yaptım. ve yarım saat yürüyüş yaptım. pazartesinden beri dikkat ediyorum ama eksilen bir kilo bile yok. umarım artık hafta veriririm

Merhaba cnaım. moralini bozma mutlaka verceksin. benim bir tanıdığım bu monti diyetiyle baya bir verdi hatta monti ilkelerini yeme alışkanlığı olarak benimsedi ve verdiği kiloları asla geri almadı. devam et canım ümitsizliğe kapılma. bu arada bebiş ne kadarlık? benimde 1 yaşında kızım var

günaydın kızlar...
nazcım nasılsın ???
1 kilo gitmiş ...çok sevindim canım yaaa..neyse şimdi cumaya kadar aynı kıloda çıkmamız lazım....
ben 66.5 kılo geliyordum ya..şu meyveli tartımdan 1 dilim yedim kız ağzımın suları akıyo 2 gündür yedim rahatladım...bunalıma gircektim yoksa....sabah 66,900 geldim((((((((((((ay hemen niden farketti yaa..kilo oturmadı tabi çok dikkat etmem lazım....
sabah....3 parça karpuz yedim
öğlen sadece çorba içmeyi düşünüyorum ..
şu 2 gün dikkat edeyimde cuma günü 66.5 yazdırmak istiyorum listeye...
sende dikkat et canım okiş...

bence bu menün çok güzel...
geçen gün yediğinden daha şık olmuşsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım bazen 15 gün duruyor kilo vermek..hergün kilo gitmiyor malesef....sabret canımdelikafadulden mutlaka gidecek o kilolar...:lepi:

ben çok iyiyim canım bir kaç gün dikkat etmem lazım yoksa verdiğimiz kilolar hoppp diye yapışır tekrar üzerimize . sabah azcık peynir 2 adette grisini yedim . öğlende soğuk ayran çorbası var 1 kasede onu içerim akşama doğru burda kirazlarım var hala ondan yerim bugünü o şekilde kapatırım artık.

günaydın retbulcuğum. bencede menün güzel canım en kısa zamanda kilonun ineceğine eminim arada böyle takılmalar olur üzme kendini canım moralinide bozma.......

motivasyon için teşekkürler arkadaşlar. umarım en kısa sürede 59 kg felan görürüm. bu sabah göğüs bel ve kalçamı ölçtüm 100 88 100 çıktı :)

benimde asıl korktuğum akşamları oluyor....yemek yemek istemiyorum bende...
karpuz yiyerek kapatırsam günü çok etkisi olur kiloma....bugün zaten böyle kapatırsam sabah kilom güzel çıkar....yok yookkk yemeyeceğim kesin kesin...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…