kilom 57 nilücüğüm 1,3 kilo vermişim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ben adet oldım hala adet oluncada 1 kilo gider diye düşünüyorum...
pantolonlarımdan belli zaten ya..kendimi biraz iyi hssetmeye başladım...
dün akşamda komşuya oturmaya gittik ..arkideş çok kşlo vermşin şuanda normalsin iriliğin gitmiş dedi bana...tabi ideal kilom 60 benim...artık kilom ordan burdan pörtlemiyor ama yine göbek var hala..5-6 kılo daha gidecek inşallahhh:lepi:
çok iyi vermişsin nilücüğümmm tebrik ediyorum seni canım opuyorumnanaktan:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canım..sanada çok teşekkürederim ..senle konuşarak çok güzel motive oldum ben....canım canımmmmm.....:asigim:
rica ederim canım benim bende seninle beraber çok güzel motive oldum diğer kiraz detoksunda ben yeniden yapıcam yine motive ederiz birbirimzi .
Kızlar çok üzgünümişten çıkarıldım kriz dolayısı ile...
kilom 57 nilücüğüm 1,3 kilo vermişim
Kızlar çok üzgünümişten çıkarıldım kriz dolayısı ile...
çok güzel canım. bende burda kalan kirazlarımı yiyeceğim bitsin onlarda ...... daha uzun süre kiraz yemem
Evet canım numaran var. :) Sağol
Ya bizim eski arkadaşlar artık neden hiç gelmiyor
Pınar, Küto, Özo, Asi :)))))
Özgeyi arada görüyorum ama eskisi gibi sık değil...
ayy yok gülüm yokk ne böreği yağlı yağlı bu sıcakta..iyyyyy....
yiyeceksin sonra tulumba gibi oturup kalacaksın yerine hareketlerin ağırlaşacak adım atmakta bile zorlanacksın ay bide hareret yaparr offf miden yanacak.....delikafaduldendelikafadulden
ay kesinlikler yiyememmm yokk....
ben şimdi bir tabak buzz gibi dolapta soğurtulmuş kiraz yedim ohhh...içim serinledi valla.....son kirazlarımda bitti....
1 saat sonra arpa şehriye çorbası içeceğim kızlar kanım acıkınca:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok iyi hissediyorum kendimi..şimdi börek vs yeseydim nekadar mutsuz huzursuz hissedecekim kendimi.....hiç özenmiyorum hiççççç:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
devam devam pes etmek yok alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaaaa inanmıyorum size yaa hemen de unutmuşsunuz benii yaa vallahi aşKK meşk olsunnnklava:
nilüfercim ne de güzel motive etmişsin kendini vallahi yazdıkalrını okuyunca ah dedim işte bu,insan bu noktaya gelebildiyse yani kendine bunları söyleyebiliyorsa bu iş gerçekten bitmiştir,tebrik ediyorum seni.
kızlarr özlediniz mi beniii=)))
bir bakayım bizim hatunlar neler yapıyo cuma cuma dedimm:=) herkese hayırlı cumalar bu arada.Şeniz
kızlar bende 101.7 den 100.8E düştüm..
emin adımlarlan ilerliyorum kanımca yalnız bişe sorcam ben ne zaman yer aliciğim listede ..
bu hafta hareketlerimi artırcam inşallah..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?