Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kilom 57 nilücüğüm 1,3 kilo vermişim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben adet olmadımm hala adet oluncada 1 kilo gider diye düşünüyorum...
pantolonlarımdan belli zaten ya..kendimi biraz iyi hssetmeye başladım...
dün akşamda komşuya oturmaya gittik ..arkideş çok kşlo vermşin şuanda normalsin iriliğin gitmiş dedi bana...tabi ideal kilom 60 benim...artık kilom ordan burdan pörtlemiyor ama yine göbek var hala..5-6 kılo daha gidecek inşallahhh:lepi:

inşallah canım. merak etme burda hep beraber vericez o kiloları

çok iyi vermişsin nilücüğümmm tebrik ediyorum seni canım opuyorumnanaktan:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım..sanada çok teşekkürederim ..senle konuşarak çok güzel motive oldum ben....canım canımmmmm.....:asigim:

sağol canım..sanada çok teşekkürederim ..senle konuşarak çok güzel motive oldum ben....canım canımmmmm.....:asigim:

rica ederim canım benim bende seninle beraber çok güzel motive oldum diğer kiraz detoksunda ben yeniden yapıcam yine motive ederiz birbirimzi .

rica ederim canım benim bende seninle beraber çok güzel motive oldum diğer kiraz detoksunda ben yeniden yapıcam yine motive ederiz birbirimzi .

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok iyi olur canım:dance::dance:
ben şimdilik çıkıyorum...biraz mutfakta çalışayım....
mola verdiğimde gelirim yine...
bye:a015:

Kızlar çok üzgünüm işten çıkarıldım kriz dolayısı ile...

[canım benim ya gerçekten çok üzüldüm ama Rabbim büyük bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar inşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulursun hiç bozma moralini

kızlar giremedim kusura bakmayın
dün sabah izmirdeydik akşama kadar
ve bu hafta inanılmaz yoğundum okumak için bile giremedim şimdi biraz rahatlattım işlerimi geçmişin birazını okumaya çalıştım

regl oldum bu arada kilom aynı kıslarrrrrrklava:klava:klava:

kızlarr özlediniz mi beniii=)))

bir bakayım bizim hatunlar neler yapıyo cuma cuma dedimm:=) herkese hayırlı cumalar bu arada.Şeniz

Kızlar çok üzgünüm işten çıkarıldım kriz dolayısı ile...

senağlamasenağlama çok üzüldüm refcim yaa evet ev krediniz de oldukça yüksekmişş ama Allah büyükk derim her zaman,vardır bunda da bir hayır,belki çok daha güzel bir işe gireceksindir,üzme sen canını.

çok güzel canım. bende burda kalan kirazlarımı yiyeceğim bitsin onlarda ...... daha uzun süre kiraz yemem

kızlar bu kiraz diyeti de ne olakii ??? ben böyle okuduköa hem cevap yazıyorum hem de aklıma takılanları soruyorum biraz yer kalabalıgı ettim kusura bakmayınnn kaydirigubbakcemile5

asim aşağıdasın gördüm seni çık yukarı gamyoncuiremsu

Evet canım numaran var. :) Sağol

Ya bizim eski arkadaşlar artık neden hiç gelmiyor
Pınar, Küto, Özo, Asi :)))))
Özgeyi arada görüyorum ama eskisi gibi sık değil...

aaaaa inanmıyorum size yaa hemen de unutmuşsunuz benii yaa vallahi aşKK meşk olsunnn klava:

nilüfercim ne de güzel motive etmişsin kendini vallahi yazdıkalrını okuyunca ah dedim işte bu,insan bu noktaya gelebildiyse yani kendine bunları söyleyebiliyorsa bu iş gerçekten bitmiştir,tebrik ediyorum seni.

ben gidiyorum kızlar yine şansıma kimsecikler yok böyle olunca çok üzlüyorum halbuki bugün cuma neler olduki böyle herkesler neredeeesenağlama

biraz okumaya çalıştım ama hepsini bitiremedim okudugum kadarıyla cevaplar da yazmaya çalıştım artık gelince okursunuz,ben sizleri özledim sizler her ne kadar beni sormamış olsanız bileeeeeeeeeeeeeeeeeee:dilcikar:

canım bende böyle düşünerek uzak durmaya çalıştım hernşeyden....kendi kendini telkin etme yöntemii:lepi:
işe yarıyor ama gerçekten yavaş yavaşta olsa kafay yerleşior bu diyet olayı...
ipin ucunu kaçırmak istemiyorum sonra toparlamasıda çok zor oluyor....

sende kendini çok özltme canıma.s.

6.takım 112. etap sonuçları

kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans (76,4 / 74,7 / 1,7 / 2,23 % )
Naz ( 58,3 / 57,0 / 1,3 / 2,23 % )
mmmf27 ( 61,0 / 60,4 / 0,6 / 0,98 % )
yumukum (74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % )
ozgekrd ( 71,5 / 71,5 / 0,00 / 0,00 %
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 561 / 555,6 / 5,4 / 0,96 % )

kızlar listemiz yazeri çok bekledim listeye ekleyeyim diye ama gelmedi kilo falan bildirmeyince doğal olarak ekleyemiyorum. daha fazla bekleyemeyeceğim. biraz işim var birazdan çokıcam .

kızlarr özlediniz mi beniii=)))

bir bakayım bizim hatunlar neler yapıyo cuma cuma dedimm:=) herkese hayırlı cumalar bu arada.Şeniz

eski rakibem ceylinim ben çok özledim seni. stajda olduğunu bildiğimiz için canım seni unutmadık merak etme listede yerini bile ayırdık canım benim seni bekliyoruz. artık tam gaz dön aramıza canım. biz nilüferle beraber kiraz diyeti yaptık maranki amcamın 3 günlük kiraz detoksu vardı onu yaptık canım. 20-21-22 temmuzda tekrar yapıcaz canım... 3 gün boyunca her öğünde kiraz tüketiyorsun yanında bol su ve bitki çayları canım.

kızlar bende 101.7 den 100.8E düştüm..
emin adımlarlan ilerliyorum kanımca yalnız bişe sorcam ben ne zaman yer aliciğim listede ..
bu hafta hareketlerimi artırcam inşallah..zemuszemus

kızlar bende 101.7 den 100.8E düştüm..
emin adımlarlan ilerliyorum kanımca yalnız bişe sorcam ben ne zaman yer aliciğim listede ..
bu hafta hareketlerimi artırcam inşallah..zemuszemus

yazerciğim ben bu hafta seni listeye ekleyecektim ama kilo bildirimini geç yaptığın için ekleyemedim. inşallah önümüzdeki hafta eklerim.bu arada kilo bidirimlerini en geç saat : 11: 30 a kadar yapman gerekiyor bilgin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…