Kızlar çok üzgünümişten çıkarıldım kriz dolayısı ile...
Bu arada arkadaşlar Günaydın.... ve ben bu sabah itibariyle 60 oldum. pztesi gününden beri 1 kilo vermişim çok sevindim.
dün yediklerime gelince
tüm gün ana ve ara öğünlerde meyve yedim
akşam yemeği hariç yine dayanamadım bir parca fırında tavuk yedim ama ufaktı
bu arada pztsei beri de sabahları kalktığımda ılık ballı sirkeli su içiyorum ve gün içersinde bitki cayı yudumluyorum. umarım haftaya 59 olurum. yaklışık 3 yıldır hep 60 ve üstüyüm. 59 görmek beni acaip mutlu edecek
sevgiler.
Kızlar çok üzgünümişten çıkarıldım kriz dolayısı ile...
çok sdevindim retbullcum tebrik ederimBu arada arkadaşlar Günaydın.... ve ben bu sabah itibariyle 60 oldum. pztesi gününden beri 1 kilo vermişim çok sevindim.
dün yediklerime gelince
tüm gün ana ve ara öğünlerde meyve yedim
akşam yemeği hariç yine dayanamadım bir parca fırında tavuk yedim ama ufaktı
bu arada pztsei beri de sabahları kalktığımda ılık ballı sirkeli su içiyorum ve gün içersinde bitki cayı yudumluyorum. umarım haftaya 59 olurum. yaklışık 3 yıldır hep 60 ve üstüyüm. 59 görmek beni acaip mutlu edecek
sevgiler.
bende bende bendwehihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis TEBRİK EDERİM CANIM BAK ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIN İNŞALLAH HAFTAYA 59 KİLOYUDA GÖRÜRSÜN
arkadşlar size zahmet çabuktan okeylersenz
çok kötü acelem var :))))
hepinizi seviyorum kolay gelsin
sevgiler saygılara.a.s.
teşekkürler canım...a.s.
abende yok kim kılo bilirimi yapacak??:sm_confused:
nazcım senmi yapacaksın??
kaç kilosu bu sabah şekerrr....
ben bugün evdeyim yarın misafirlerim gelecek...birazdan çalışmaya başlayacağım...delikafadulden
önce pasta börek hazırlıkları sonra ev süpür sil olayları...
biraZ öncede 6 gömlek 1 pantolon ütüledim.alkisalkisalkis..yaw bugün çookk hamartımmmmmbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar ben 1 ayda 5.5 kilo vermişim yaa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
66.5 tam yerine turmadı ama olsun ..önümüzdeki hafta yine çok dikkatli gideceğim...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?