Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada arkadaşlar Günaydın.... ve ben bu sabah itibariyle 60 oldum. pztesi gününden beri 1 kilo vermişim çok sevindim.
dün yediklerime gelince
tüm gün ana ve ara öğünlerde meyve yedim
akşam yemeği hariç yine dayanamadım bir parca fırında tavuk yedim ama ufaktı

bu arada pztsei beri de sabahları kalktığımda ılık ballı sirkeli su içiyorum ve gün içersinde bitki cayı yudumluyorum. umarım haftaya 59 olurum. yaklışık 3 yıldır hep 60 ve üstüyüm. 59 görmek beni acaip mutlu edecek
sevgiler.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis TEBRİK EDERİM CANIM BAK ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIN İNŞALLAH HAFTAYA 59 KİLOYUDA GÖRÜRSÜN

çok sdevindim retbullcum tebrik ederim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis TEBRİK EDERİM CANIM BAK ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIN İNŞALLAH HAFTAYA 59 KİLOYUDA GÖRÜRSÜN
bende bende bendwehihoyyyt

kızlar bende bu hafta çok mutluyum iyi bir hafta geçti benim için..inşalla hep böyle devam ederim ...
dün yediklerim...
sabah 3-4 parça karpuz
ara 1 tabak kiraz
öğle...1 tabak arpa şehriye çorbası ve salata
akşam...1 şeftali

akşamüzeri arkadaşım geldi onunla 1 küçük kase çersez yedim(leblebi fıstık kabak çekirdeği)

bu sABAH 66.5 geliyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

aslındA bu hafta çok kaçırmADım çok yaramazlık yaptım eşimin kuzeni burda kendisi 105 kiloyömuş gel diyorum seni takımlara sokayım yap bişiler yok diyo neyse tabii iştah yerinde tahmin edersinizkikahvaltıda öğlen ne yesek diye düşünüyoruz yaane düşününpartiydi kahvaltıydı hergün bi yaramazlık vardı ama hep ölçülüydü sen şimdi o kadarla doyucanmı laflarına maruz kaldım hep

nerdesinşiz beaaa bugün cumaaaa heyyy kimse kilo bildirmi,icekmi
ben burdayım ya kaçın bakalım hepiniz
şu 2 haftada 58olmam lazım 24ü son gün tatil başlıyo
geçen doğum gününde eşimin kuzeni 54 kilo 32 yaşında çocuğu yok 11 senelik evli ama görsen taş çatlasın 25 dersin o baa dediki bu ne zayıflık kızım dedüüü git be delü dedim bende beyaz giymene rağmen süpersin dedi baa :))))))gururmu okşadı safiye sefiyomm onuuu

günaydın kardeş takım nasılsınız hayırlı cumalar diliyorum herkese
bizim takımın raporunu kotrol edebilirmisiniz

8. TAKIM * *112.ETAP SONUÇLARI**

selma12(81,0)/80,5/0,5/0,62%)
azrasıla(96,8)/96,4/0,4/0,41%)
azra_sila(116,5)/116,5/0,0/0,00%)
hamsikolonisi(90,0)/91,0/-1,0/-1,11%)
ilterçakir(72,0)/70,1/1,9/2,64%)
neslihan165(82,5)/82,10,4/0,48%)
osmaniye80(73,9)/73,5/0,4/0,54%)
ozlem_(60,2)/59,0/1,2/1,99%) yeni üye

8. TAKIM TOPLAM KıLO(672,9)/669,1/3,8/0,56%)

arkadşlar size zahmet çabuktan okeylersenz
çok kötü acelem var :))))
hepinizi seviyorum kolay gelsin
sevgiler saygılara.a.s.

teşekkürler canım...a.s.
abende yok kim kılo bilirimi yapacak??:sm_confused:
nazcım senmi yapacaksın??
kaç kilosu bu sabah şekerrr....
ben bugün evdeyim yarın misafirlerim gelecek...birazdan çalışmaya başlayacağım...delikafadulden
önce pasta börek hazırlıkları sonra ev süpür sil olayları...
biraZ öncede 6 gömlek 1 pantolon ütüledim.alkisalkisalkis..yaw bugün çookk hamartımmmmmbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

evet canım kilo bildirimini ben yapıcam ....

kızlar ben 1 ayda 5.5 kilo vermişim yaa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
66.5 tam yerine oturmadı ama olsun ..önümüzdeki hafta yine çok dikkatli gideceğim...kaydirigubbakcemile5
kiraz diyeti sağolsun ...

kızlar ben 1 ayda 5.5 kilo vermişim yaa...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
66.5 tam yerine turmadı ama olsun ..önümüzdeki hafta yine çok dikkatli gideceğim...kaydirigubbakcemile5

çok iyi vermişsin nilücüğümmm tebrik ediyorum seni canım opuyorumnanaktan:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…