Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilk defa böyle bir cuma geçirdi takımımız nerdeyse kimse yok. Ben kütoyu aebeni ceylini dorayı pınarı özledim. Gelmiyorlar hiç.:gitme:senağlama

Ilk defa böyle bir cuma geçirdi takımımız nerdeyse kimse yok. Ben kütoyu aebeni ceylini dorayı pınarı özledim. Gelmiyorlar hiç.:gitme:senağlama
ah ah bende sizi çokkkkk özledimmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
Kızlar bÜyÜk bır ıhtımalle 1. Olucaz
evvettttta.s.
hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Şeniz

kıslar sizi çok özledim delikafadulden
şu an otelin net kafesinden yazıyorum .. pazar akşama görüşürüz inşallah .:1hug:

nazlım isyan etmiş kimse yokmu pınar gelmedimi ......:1ninca:
refim senide tebrik ederim canım . nazlım senide . ..
nilü ne yaptı kiraz diyetini ..... ya yumukum .......delikafadulden

BU ARADA 1. KUTLARIM CANLARIMMMMMMMM:lepi::lepi:

ŞıMDı ÇIKMAM LAZIM . KOCAMAN ÖPÜYORUM SıZı ........Şeniz

Arkadaşlar yanılmıyorsam sonuç listelerini açıklama sırası sizde bu haftaa :)

aebenim tatildemisin sen şeker :)

iyi akşamlar kızlar..tebrik ederim hepinizi kilo verenleri özlellikle:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugünkü menüm
sabah;
1 kase meyveli nesfit
yağsız süt

ara;
1 şeftali

öğlen;
5 ızgara köfte
çoban salata

ara;
çikolatalı gofret:mymeka: şekerin düştü akşam üstü bugün biriken perdeleri ütüledim yaklaşık 3 saat buharla birlikte izmirin sıcağı şekerim düştü arkadaş zorla yedirdi-tatlicadiarzu-klava:
akşam;
1 kase meyveli nesfit
yağsız süt
bugünlük bukadar gece belki bir elma yerim

ee sizler nasılsınız ceylinim gelmiş hoşgelmiş nasıl gidiyor staj canım? arada uğra özlüyoruz:1hug:

nilü refi naz tebrikler kızlar ne güzel kilo verdiniz bu hafta
ben iyiyim bu ara romantik takılıyorumkaydirigubbakcemile3 şiir yazıyorum okumak isterseniz kendi şiirlerimiz bölümünde bakalım beğenecekmisiniz şiirlerimi

1. olduk mu kızlarrrrrrr Aaben biz seni çok özledik bırak tatili gel :) ne oteli ne tatili yetiş bacımmmmmmmmmmmmm

Kızlar hepiniz iyi niyetleriniz için sağolun bakalım inşallah kovulmayacağım iyi bir iş bulurum şu bebişe bakma işini bir halledelim de :) hayırlısı çok teşekkürederim sizlere...

saolun nazlım refimm ben de sizleri özledimm bugün kendimi diyet moduna sokmaya çalştım biraz ama ne akdar başarılı oldum bilemiyorum yavaş yavaş yemek yemeyi kesmem lazım çünkü gittikçe kilo alıyorum aranıza şişko bi kız olarak geri dönücem yoksa.

ben ara ara gelip bakıyorum canım size. genelde nete musaitim.
bu arada aeben neredeki.:1shok:
birinci olmuşunuz tebrik ediyorum.delikafadulden
daha nice 1. liklere diyelim. ref moralin düzelmiş gibi çok sevindim tatlım. hayırlısı ne ise o olur inşallahhh:Saruboceq:

günaydın kızlar. benim moralim çok bozuk ya. benim dikkatsizliğim yüzünden takımımız kapatılabilir . offf ya ben nasıl atladım böyle birşeyi... ALLAH kahretsin yaaa

canım bozma sakın moralini hiç bir şey olmaz herşey yoluna girer insanlık hali bizim de suçumuz var ama ben bu hafta şu 3G muhabbetinden dolayı çok sıkışığım

ozgekrd bir dost imzalı mesajını aldım kaydirigubbakcemile3
Allah seni bidiği gibi etssin diorum ve hala gülüyorum :roflol:

eğer kapatırsanız gizli eylemleri sürecek ona göre iyi düşünün :roflol:
hele bi kapatın Avrupa ŞıŞKO Hakları Mahkemesine gitcem dur bunu da paylaşıma yazayım da korksun kaptanlar :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…