Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol asiciğim 3 gündür kiraz yemekten öğğğ geldi uzun bir süre kiraz görmek istemiyorum 1 kilo gitti çok şükür. inşallah geri gelmez ben dikkat edicem tabi bu sefer...

bende kiraz görmek istemiyorum....
bu hafta kesinlikle pazardan kiraz aldırmayacağım...kafamçokkarıştı
şeftaliye dadanıcam bu haftasırnaşık şeysırnaşık şey

bende kiraz görmek istemiyorum....
bu hafta kesinlikle pazardan kiraz aldırmayacağım...kafamçokkarıştı
şeftaliye dadanıcam bu haftasırnaşık şeysırnaşık şey

bende şimdi mis gibi 1 kase soğuk ayran çorbası içtim buz gibi süperdi valla. bugün pişiyoruz zaten işyerinde 2 klimamız bozuk 1 tane ile idare ediyoruz....

bende şimdi mis gibi 1 kase soğuk ayran çorbası içtim buz gibi süperdi valla. bugün pişiyoruz zaten işyerinde 2 klimamız bozuk 1 tane ile idare ediyoruz....

ayy çokta hava sıcakkafamçokkarıştı
iki klimada aynı andamı bozulmuş...şansa bak:tomato:

soğuk ayran çorbası nasıl oluyormuş gıı ilk kez duyuyorum hee..
benimde canım çekti bakkk.....

soğuk ayran çorbası nasıl oluyormuş gıı ilk kez duyuyorum hee..
benimde canım çekti bakkk.....

buğdayı haşlıyorsun canım isteyen içine nohut veya kuru fasülyede haşlayıp koyuyor. daha sonra haşladığın malzemeler soğuduktan sonra ayran yapıp karıştırıyorsun istersen içine haşlanmış mısırda koyabilirsin süper oluyor tam yaz çorbası.

bende bugün sadece meyve yedim akşamda bişey yemeyip meyve mi yesem yoksa evdeki sebze yemeklerinden atıştırsammıki ne dersiniz kızlar?

bende bugün sadece meyve yedim akşamda bişey yemeyip meyve mi yesem yoksa evdeki sebze yemeklerinden atıştırsammıki ne dersiniz kızlar?

istersen kendine bugün şok diyet yap akşamıda meyve ile kapat metobolizman şaşırsın biraz .

naza katılıyorum retbull...bencede bi şoka ihtiyacın var..kilo vermem takıldı demiştin sabah...
meyve ile kapat:lepi:

naz güzel bi çorbaya benziyor canım hiç bilmiyrouz biz bu çorbayı bak...kaydirigubbakcemile

canım bende öğle yemeğinde 2 kepçe arpa şehriye çorbası içtim(ama kepçe küçük çorba kepçelerinden)
bide marul domatez salatası yedim....
okaddarrrr:lepi::lepi:
akşam karpuz yiyeceğim canım....oda akşamüzeri 6 gibi yerim...

çok güzel canım. bende burda kalan kirazlarımı yiyeceğim bitsin onlarda ...... daha uzun süre kiraz yemem

ben çıkıyorum canım...
akşam kesinlikle şaşırmıyorum veee yarın sabah güzel bir kilo yazacağım buraya canım...
öptüm ..hoşçakalll....

Doracım ve Maytapcım çok çok sağolun doğru tabi Allah başka kapı açar inşallah ama haftada 2 gün çalışıyordum hiçbiryer de böyle idare etmez bebiş yüzünden 5 gün çalışamıyorum annemde hasta bakabilir mi bilemiyorum canım sıkkın şu 1400 tl her ay ev kredisi ödemesek bu kadar sıkılmazdım bitirdi bu kredi bizi geçti 1 yılı kaldı 9 yıl...
:) Neyse çok sağolunn kızlarcım...

heyttt kızlar neredesiniz çok özledim sizi kusura bakmayın hiç giremedim bugün izmire gittim sabahın 6,5 ta geç geldim öpüyorum sizleri

hayırlısı olsun refimm
allah büyüktür. inşallah daha iyi bir iş bulursun da iyi ki çıkmışım dersin.
bak ben cumartesileri bile çalışıyorum :sinifsinif:
oğlum da kreşe gidiyor. rüzgar da büyüdü artık. verirsin iyi bir kreşe haftada 2 günlük değil de 5 günlük maaşa çalışırsın. krediyi de daha çabuk ödersiniz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…