sağol asiciğim 3 gündür kiraz yemekten öğğğ geldi uzun bir süre kiraz görmek istemiyorum 1 kilo gitti çok şükür. inşallah geri gelmez ben dikkat edicem tabi bu sefer...
bende kiraz görmek istemiyorum....
bu hafta kesinlikle pazardan kiraz aldırmayacağım...kafamçokkarıştı
şeftaliye dadanıcam bu haftasırnaşık şeysırnaşık şey
bende şimdi mis gibi 1 kase soğuk ayran çorbası içtim buz gibi süperdi valla. bugün pişiyoruz zaten işyerinde 2 klimamız bozuk 1 tane ile idare ediyoruz....
soğuk ayran çorbası nasıl oluyormuş gıı ilk kez duyuyorum hee..
benimde canım çekti bakkk.....
bende bugün sadece meyve yedim akşamda bişey yemeyip meyve mi yesem yoksa evdeki sebze yemeklerinden atıştırsammıki ne dersiniz kızlar?
naz güzel bi çorbaya benziyor canım hiç bilmiyrouz biz bu çorbayı bak...kaydirigubbakcemile
canım bende öğle yemeğinde 2 kepçe arpa şehriye çorbası içtim(ama kepçe küçük çorba kepçelerinden)
bide marul domatez salatası yedim....
okaddarrrr:lepi::lepi:
akşam karpuz yiyeceğim canım....oda akşamüzeri 6 gibi yerim...
ben çıkıyorum canım...
Akşam kesinlikle şaşırmıyorum veee yarın sabah güzel bir kilo yazacağım buraya canım...
öptüm ..hoşçakalll....
Kızlar çok üzgünümişten çıkarıldım kriz dolayısı ile...
Doracım ve Maytapcım çok çok sağolundoğru tabi Allah başka kapı açar inşallah ama haftada 2 gün çalışıyordum hiçbiryer de böyle idare etmez bebiş yüzünden 5 gün çalışamıyorum annemde hasta bakabilir mi bilemiyorum canım sıkkın şu 1400 tl her ay ev kredisi ödemesek bu kadar sıkılmazdım bitirdi bu kredi bizi geçti 1 yılı kaldı 9 yıl...
:) Neyse çok sağolunn kızlarcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?