günaydın kızlar
aman allah neler olmuş yaa direkten dönmüşüz
ben kaptanken sürekli paylaşım alanına gider haberleri getirirdim 6.takıma ama artık hiç aklıma gelmiyo valla aslında bu bize ders olsun gidip okumamız lazım
aeben duyarsa varya hepimizi topa tutacak doğduğumuza pişman olucaz:)))
neyse yaa bununla geçmiş olsun
eee herkes nerde
cuma günü yazdım yazdım kimse bana cevap mevap yazmadı hep havadakaldı yazdıklarım bilmediğim bişilermi oluyo
AEBENCİĞİM BİLİYOR MAYTABIM GELİNCE KESİN BİR DAYAK YİYECEĞİZ.klava: ben cevap vermiştim sankim sana . bu aralar takım çok boş ben hep burdayım gelen giden yokkk :gitme:senağlamasenağlama ağlarım ben ama
ağlama nazlım en kısa zamanda takım eski ruhuna döner merak etme tatilciler gelsin helebi:teselli:
bu arada okaa yazdım kimse şiirlerimi okumamış:çok üzgünüm: bi bakın şiirlerim nasıl olmuş dedim :dilcikar:
ben geldim kızlar günaydınlarr
ben geldim kızlar günaydınlarr
vayyyy koynumuzda kimleri beliyomuşuz da haberimiz yokmuş yumuk hanım
maşallah maşallah tebrik ederim seni
kızlar acaip bi baş dönmesi var şuan hayırdır inşallah
merhaba kızlar. Hafta sonu giremiyorum hiç foruma dolayısıyla da yazamıyorum. 3 gündür egzersiz yapamıyorum hafta sonu menüm diğer günlere göre biraz daha abartılı oldu ama önüme sunulan bir çok tatlıyı elimin tersiyle ittebildim:) birtek pazar günü biraz fazla yedim galiba ama dediğim gibi yinede abartmadım. Bugün itibariyle yine akşamlar egzersiz cd lerimi yapıcam. Bu arada 60 kiloyu sabitledim bir de regl dönemim yaklaşıyor acaip şiş hissediyorum kendimi umarım o dönemi de atlattıktan sonra kolaylıkla 59 inerim. (bu arada ben normal manuel terazi ile tartılıyorum ve sanırım o tarz terziler diğer digital olanlara nazaran daha az tartıyor.)
HAYIRDIR MAYTAPÇIĞIM MİĞDEN FALANDA BULANIYORMU CANIM TEKRAR TEYZEMİ OLACAĞIZ ACABA opuyorumnanaktan
:1ninca:Allah isteyene versin
ağlarım ama haa tansiyonum düşmüştür demiikafamçokkarıştı
kızlaaaar merhabaaalaaaarr
ayhh ucuz atlatmışız. Allah kurtarmış adeta.
bu hafta yani cumadan buyana ben hiç spor yapamadım pööf :/ bugün yapiciğm inşallah..
düntaylan kümeli kızartma yerine fırında yapın yemeğinizi demişti haberlerde izledim.
bu sabah uyandım annem demezmi hadi kızartma yapak diye (kendinde de yüksek kollestrol var bide püüü anne olcen kız bide demezlermi insana)
dedim annecikim dur şöle yapak dedi bana güzel olmaz.
patates kabak patlıcan biberi doğradım
fırın tepsisinin altını az yağladım
döşedim tepsiye verdim fırına
3 domatesi rendeledim tavada suyuyla pişirdim
yoğurduda sarmısakladım
fırından çıkardığım garnitürün üstüne bi güzel domates ve yoğurdu ekledim..
tadıda güzel oldu yağıda yok ooooh süper oldu kızlar.
tabi çok yemedim kararlı yedim ..
ara öğün üç kayısı yedim ..
işte bukadar..
valla çok güzeldi hatta sana fikir verim fesleğen reyhan kekik kırmızı biberle marine et dahada güzel olur.şu yaptığının kızartmalısını dün denedim ben benim cevriye istemiş oğlundan sanki oğlu yapıcak nese insanlık bende kaldı yaptım yediler hatta yumuldular ben yiyemedim kendimede patlıcan közleyip salata yapmıştım onu yedim
ama şu fırın tarifini uygulasam acaba nasıl olur kız dürüstçe süüle tadı nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?