Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar.. kapatılmaktan yırtmışız çok sevindim özgenin tehditler işe yaramış galibakaydirigubbakcemile3
ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim takıma uğrayamadığım gibi eve de pek uğrayamadım,

kahvaltımı yaptım bugünden itibaren tam gaz başladım dün itibariyle kilom 73:lepi: tatile kadar 70 olmam lazımzemuszemushaftaya zaten kiraz detoksu varhihoyyyt

3 gündür laptop arıyoruz eşimle kızkardeşime derece hediyesi okul 5. oldu nihayet bulduk bu akşam gidip alıcaz gittiğimizde havalara uçacak yavrum:1hug:

doracım yaz dönemi sanırım tatil dolayısıyla çok durgun burakar aralarda girsemde yazmak canım istemiyor bakıyorum kimse yazmamış sen yazma ben yazma tabiki yürümez sayfalar ama insanın canı istemiyor kimse olmayınca:çok üzgünüm:

kahvaltımıda yazayım kızımı uğurlıcam köye gidiyor babannesinin yanına yeğenim götürecek 1 hafta ok kızım:çok üzgünüm:

sabah;
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 adet haşlanmış sosis
1 şekersiz çay

birazdan öğlen öğünü olarak 1 tabak kiraz yiyeceğim
ara öğün iş yerinde 2 grissini şekersiz çay akşama daha detaylı rapor veririmkaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum
bu arada sbsciler ne yaptı kaç aldı bakalım akıllı kızlarımız yerleşebiliyorlarmı bir yerlere

AEBENCİĞİM BİLİYOR MAYTABIM GELİNCE KESİN BİR DAYAK YİYECEĞİZ. klava: ben cevap vermiştim sankim sana . bu aralar takım çok boş ben hep burdayım gelen giden yokkk :gitme:senağlamasenağlama ağlarım ben ama

ağlama nazlım en kısa zamanda takım eski ruhuna döner merak etme tatilciler gelsin helebi:teselli:

bu arada okaa yazdım kimse şiirlerimi okumamış:çok üzgünüm: bi bakın şiirlerim nasıl olmuş dedim :dilcikar:

nerden bakılıyor ben bilmiyorum hiç link falan verirsen ben bakarım.

vayyyy koynumuzda kimleri beliyomuşuz da haberimiz yokmuş yumuk hanım
maşallah maşallah tebrik ederim seni

kızlar acaip bi baş dönmesi var şuan hayırdır inşallah

vayyyy koynumuzda kimleri beliyomuşuz da haberimiz yokmuş yumuk hanım
maşallah maşallah tebrik ederim seni

kızlar acaip bi baş dönmesi var şuan hayırdır inşallah

HAYIRDIR MAYTAPÇIĞIM MıĞDEN FALANDA BULANIYORMU CANIM TEKRAR TEYZEMı OLACAĞIZ ACABA opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar. hafta sonu giremiyorum hiç foruma dolayısıyla da yazamıyorum. 3 gündür egzersiz yapamıyorum hafta sonu menüm diğer günlere göre biraz daha abartılı oldu ama önüme sunulan bir çok tatlıyı elimin tersiyle ittebildim:) birtek pazar günü biraz fazla yedim galiba ama dediğim gibi yinede abartmadım. bugün itibariyle yine akşamlar egzersiz cd lerimi yapıcam. bu arada 60 kiloyu sabitledim bir de regl dönemim yaklaşıyor acaip şiş hissediyorum kendimi umarım o dönemi de atlattıktan sonra kolaylıkla 59 inerim. (Bu arada ben normal manuel terazi ile tartılıyorum ve sanırım o tarz terziler diğer digital olanlara nazaran daha az tartıyor.)

hoşgeldin rettbul evet canım o tartılar dijital olanarına nazan yaklaşık olarak 1 kilo eksik çıkıyor benim evde ikisinden de var.

kızlaaaar merhabaaalaaaarr
ayhh ucuz atlatmışız. Allah kurtarmış adeta.
bu hafta yani cumadan buyana ben hiç spor yapamadım pööf :/ bugün yapiciğm inşallah..
düntaylan kümeli kızartma yerine fırında yapın yemeğinizi demişti haberlerde izledim.
bu sabah uyandım annem demezmi hadi kızartma yapak diye (kendinde de yüksek kollestrol var bide püüü anne olcen kız bide demezlermi insana)
dedim annecikim dur şöle yapak dedi bana güzel olmaz.
patates kabak patlıcan biberi doğradım
fırın tepsisinin altını az yağladım
döşedim tepsiye verdim fırına
3 domatesi rendeledim tavada suyuyla pişirdim
yoğurduda sarmısakladım
fırından çıkardığım garnitürün üstüne bi güzel domates ve yoğurdu ekledim..
tadıda güzel oldu yağıda yok ooooh süper oldu kızlar.
tabi çok yemedim kararlı yedim ..
ara öğün üç kayısı yedim ..
işte bukadar..

şu yaptığının kızartmalısını dün denedim ben benim cevriye istemiş oğlundan sanki oğlu yapıcak nese insanlık bende kaldı yaptım yediler hatta yumuldular ben yiyemedim kendimede patlıcan közleyip salata yapmıştım onu yedim
ama şu fırın tarifini uygulasam acaba nasıl olur kız dürüstçe süüle tadı nasıldı

valla çok güzeldi hatta sana fikir verim fesleğen reyhan kekik kırmızı biberle marine et dahada güzel olur.
fırında hepsini pişir üstüne domates yoğurt enfes oluyo taylan kümeli evinde yaptı ayol
cokacimcoook
pirinç lapası hakkında bilgin varmı senin cağnım :uhm:

3 çay bardağı pirinci 6 çay bardağı suda haşlayıp adı üzerinde lapa gibi yapıp 2 gün boyunca bunu yiyorsun tabii hergün için 3 bardak pirinçten hazırlıyorsun ben soğuk olarak yoğurt ve naneyle karıştırıp yemeyi çok seviyordum detoks etkisi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…