selam kızlar naberler???
Ben yoğun bir hafta sonu geçirdim...
Yedim............................yedim.............................
Cumartesi günü misafirler vardı ya anacım ben 5 çeşit yapmıştım..3 çeşit kayınvalidem 1 çeşit görümcem getirmişmi ...ayyyy vallahi gözüm döndü...ben 3 çeşit yedim ..yediklerimde şşüleee....
1 ıspanaklı börek
1 sütlü irmik tatlusu
1 revanidelikafaduldendelikafadulden
akşamda annecik babacık kardeşcik geldiler annem yemekleride getirmiş....puffffff gelde yeme
2 köfte yedim
1 tabakta muhliye diye bir ot yemeğimiz var ayvalıkta bizim (giritlilerin)allahtan sebzeydi...gerçi çok bağırsak çalıştırır ..ondan yedim..pazar günü hep boşaltımdaydım....
Neysee....pazar günüde sabah cumartesiden kalan puaçalardan peynirli olandan yedim 1 tane
1 tanede cevizli lokum yedimmafoldumbenmafoldumben
anammm akşamıda söyliyim valla ayvayı yedim resmen...
Almanyadan arkideşler gelmiş...gelir gelmez bursanın iskenderi yenmezmi..offf gittik iskenderciye ..ağlıcam nerdeyse....1 porsiyon iskenderin yarısını yedim..pidesinden pek yemedim 2 çatal aldım gerisini kocike verdim...
1 bardakta kolasenağlamasenağlamasenağlama
sonra bize gittik 2 ye kadar oturduk 3 bardak tek şekerli çay içtim...
Offfffffffffffffffffffffffffff........hiç tartılmadım tabii.....
Bugün sabah 3 kayısı
öğlen 2 kepçe şehriye çorbası......
Diyete devam bakalım............
Kızlar buarada adet oluyorum galiba lekenemelerim başladıhihoyyythihoyyyt
ayyyy olsamda kurtulsam düzene girsem artık.....okadar gerginim kiiiiii:1ninca:
ya kızlar geçmişi okudumda valla şaşırdım..demek atılıyorduk yarıştan ...allah allah....
Bide ben hiç anlamıyorum hee vallahi bak ne listesi ben hiç bilmiyorum..buraya ne kopyalanıyorsa onu biliyorum...ve hep düşünüyorum biz 8.takımla neden kardeş takımız onlar bize listeyi kopyalıyor neyi kontrol ediyoruz)))))heheh)))nideeennn başka takımlar kopyalamıyo????
Vallahi bildiğim ettiğim yok....ama ben buraya çok alıştımmm yaa kapanmamış allahtannn...çok şükür..
Buarada kiraz detoksunu iple çekiyorum......yine yapalım yaaaa mutlakayapalım bu işiiii
haftaya pazartesi kiraz detoksu bu seferde beraber yapalım nilü bir birimizi iyi motive ettik canım.
ah ah yazacagım çok şey var ama zamanım yok şimdi . ve sanada hiç kızgın degilim nazlım bilesin . olur insanlık hali ama fark ettimki mehalin uyarısından sonra takımda olan izinli yada degil hiç kimse bi cevap bile yazmamış . mehale yada paylaşım alanına ogüm girebilenler .. biz bir takımmıyız:1no2:aebenciğim paylaşım alanına yazmışsın . paylaşım alanında açıkladığım gibi ben gerçekten atlamışım bu zamanlarda sonuçları açıklayacağımızı az çok biliyordum sabah özellikle yarışma sonuçlarının bırakıldığı topiğe baktım kalistenin yaptığı listeleri görmemişim 4. takımın yaptığını zanedip bu hafta 5. takım yapacak diye düşündüm. bilirsin her zaman sorumluluklarımın bilincindeyim ve böyle bişeyi gerçekten atlamazdım. ama tamamen benim dikkatsizliğim . çok özür diliyorum . sana karşıda mahçubum gizli kaptanımmm beni afet.....
salamlar kıslar . şu an ancak merhaba diyebiliyorum .....
kızımın puanları açıklandı ve yerleştirme yapıcaz . o yüzden araştırmr yapıyor okullar hakkında ....
yazacak çok şey var ama yazamıyorum .. önceliklede cezadan yırmışınız hadi gözümüz aydın .
yanlız benden size bi uyarı . hala listeler eksik ........ mehal sedece . ilk 3 açıklamış gerisi nerde .
tüm takım sıralamalarıda yok ortada ..... bu yüzdende caza alırsak hiç şaşmıycam artık ....
neyse .
yakında görüşmek üzere ..... saglıkla kalın ...
saggolasın ....selamlar herkeseee bir ugrayayım dedim sizleri özledimm umarım herkes iyidir,aebnimi gördüm bi aralar kızın puanları nasıl kaynanacıgım inşallah istedigi yerler olabiliyordur,ceylin ablasından ona bol bol duaa...
:1hug:Şenizaebenciğim ellerine sağlık ben listeleri yapmak için girdim ama sen yapmışsın sağol canım.
pek tatil degil nazlım tatile daha sonra çıkacagız bu kısa süreli nefes alma oldu diyelim . 3 günlük . dü ankaraya yakın ayaş ilçesi var . içmece ve hamamları . kızımın yerleştirmesi oldugundan kısa süreli oraya gittik . otelin yüzme havuzuda vardı içmecesive şifa hamamıda . en çok havuzda vakit geçirdik .... sonrada beypazarına gittik . tarihi evler ve meşhur yiyecekleri var ..(yiyecek bölümüne hiç girmiyorum .:kedi:)nasılsın aebenciğim tatil nasıl geçti.
pek tatil degil nazlım tatile daha sonra çıkacagız bu kısa süreli nefes alma oldu diyelim . 3 günlük . dü ankaraya yakın ayaş ilçesi var . içmece ve hamamları . kızımın yerleştirmesi oldugundan kısa süreli oraya gittik . otelin yüzme havuzuda vardı içmecesive şifa hamamıda . en çok havuzda vakit geçirdik .... sonrada beypazarına gittik . tarihi evler ve meşhur yiyecekleri var ..(yiyecek bölümüne hiç girmiyorum .:kedi:)
pc bozuldugunda ben diyet yapıyordum . hatta pazartesi kiraz diyetine başladım ama . öyleye şekerim düştü başım dönüncede bıraktım normal devam eetim . gene 65 gördümama görüş o görüş tabi döndügümdede gine 66lı kilolardaydım .kafamçokkarıştı
şu an diyet modundada degilim dedigim gibi tekrar tatil pilanlarımız var . istenbul ve kara denize .....
takımda ne oldu bitti bana biraz özet geçinn ya ..opuyorumnanaktan
klementine tatilde gelemiyor. tatil dönüşü burda olacak
bu hafta takıma yeni üye olarak kimseyi yazmadım. yazerin paylaşımı hem çok azdı hemde kilo birdikmekte çok geç kaldı bende listeye eklemedim
özgeciğim ve yumukum buralarda hep bu hafta aynı kilolarda seyrettiler .
geçen hafta nili ile kiraz deksunu beraber yaptık çok güzel geçti
reffimi işten çıkardılar morali çok bozuktu.
kütocuğum köye gitmişti bugün geldi sanırım. hanım denize girmeden yanmış biz daha deniz yüzü göremedik.
bu hafta takımda paylaşım oldukça azdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?