kılementine iyi tatiller .....kaydirigubbakcemile2
evet okudum iyi etmişin ilk haftada kilo bildirimi eksik olan bir üyeyi yazamayızlmaz:
özkemi ve yumukumu gördüm sayfalarda gene çok yogunlar ama bu yagunlukta bile girmişler takıma ...opuyorumnanaktan
özkem baskülünda kurtulmuş kıs tayyip beyime atılmaktan ...kaydirigubbakcemile3 cadı seni ...Şeniz
refime çok üzüldüm ya hayırlısı olsun rabbım daha güzel işler nasip etsin bu sene onun senesi degil anlaşılan .:kedi:
bediş de kum dükmüş ama tepesinden aşagı ha ..:roflol: güle güle otursun ......gamyoncuiremsuiçinde bebişleriyle ...
paylaşımı fark ettim dogru dökülmüşümüz bi sen özke bide nilümmm Şeniz
a bak onuda tebrik edeyim kiraz işe yaramış ha ...:lepi:
bu arada pınar hala dönmemiş nerelerde bu hatun şişdide ondanmı gelmiyo ecep ..:roflol:
elif de kaynanasının yanında hasret gideriyor ...kaydirigubbakcemile3
ceylininde gelmiş izinde olmasına rafmen . oda dönsün artık takıma ..kaydirigubbakcemile
sende takım bekçisi kalmışın be gülüm hakkını helal et bak tek başına takımın işlerini yapıyorsun ....Şeniz
hoş buldum canım ....opuyorumnanaktanolsun inşallah ....:Saruboceq:hoşgeldin abencima.s.
nasılsın???kızının puanlarıda iyiymiş çok sevindim..hayırlısı olsun inşallah..
Rabbım hepsinin yüzünü güldürsün inşallah ....:Saruboceq:puanınız çok iyi aebencim hayırlısı olsun inşallah bizim kuzen çocukları 350 370de kalmış onlar içinde hayırlısı
Rabbım hepsinin yüzünü güldürsün inşallah ....:Saruboceq:
sen nerelerdeydin kıs 1.likten falan haberin yok allah bilir takımın kapatılmasındanda haberin yoktur . lülülülülülü
mehmet akif nasıl .gamyoncuiremsu
hım yazmışın msn ne emeklemeye başladık diye ...haftasonu giremedim :kedi:
cuma günmüde yazdım yazdım kimsecikler bana bişi yazmadı bende kaçtım
uğrayamayıncada bugün haberimoldu bütün olanlardankaydirigubbakcemile2
memoda bugün artık emeklemeye başladı kuduruk bişey oldu başıma çığlık çığlığa dolanıyo evde
ama ishalve ateşli gibi hayırlısı inşallah altından bişe çıkmaz:Saruboceq:
hım yazmışın msn ne emeklemeye başladık diye ...
bişi çıkmaz inşallah ya bebeler hasta olana kadar biz olalım valla daha iyi:ecrin_bebek:
yumukum şiirlerin çok güzel şekerim bayada yazmışın bende yazıyorum ama senin kadar seri degil .. bak şimdi gidip bolkona ilham perisini bekleye bilirim ..:kedi:
ben akrebim ama yükselenimi bilmiyorum tam dogum saatini yani .. acaipda duygusalım .:sinifsinif:aynen böyle .sırnaşık şey
günaydın kızlarrrr
benim bugün adet olmam gerek ya olmazsam diye acaip stres yaptım yaa
canım aebenim sen bu takımın direğisin bu bir kez daha belli oldu sen gidince patır patır dökülüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi ki varsın canım benima bak hemşomu unuttum o unutulacak hatunmu .....:1hug:
ne güzel hala yürüyormuş .....:lepi:
ayrıca maytap hatunda baya asmış takımı ben taa tatillerde 1. oldugumuzu biliyorum o es geçmiş ...:dilcikar::1hug:
özke nan bi ses et... 3 geyemi gömüldün ....laelaelaelaelae
yokda dombililer partisimi kuruyosun .:roflol:
canım stresten de olabilir neden gelmiyor dedikçe nazlanıyor meretgünaydın kızlarrrr
benim bugün adet olmam gerek ya olmazsam diye acaip stres yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?