Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

helal olsun aebenciğim ben 6. takımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

a bak hemşomu unuttum o unutulacak hatunmu .....:1hug:

ne güzel hala yürüyormuş .....:lepi:

ayrıca maytap hatunda baya asmış takımı ben taa tatillerde 1. oldugumuzu biliyorum o es geçmiş ...:dilcikar::1hug:

özke nan bi ses et... 3 geyemi gömüldün ....laelaelaelaelae
yokda dombililer partisimi kuruyosun .:roflol:

Son düzenleme:
hoşgeldin abencima.s.
nasılsın???kızının puanlarıda iyiymiş çok sevindim..hayırlısı olsun inşallah..

puanınız çok iyi aebencim hayırlısı olsun inşallah bizim kuzen çocukları 350 370de kalmış onlar içinde hayırlısı

puanınız çok iyi aebencim hayırlısı olsun inşallah bizim kuzen çocukları 350 370de kalmış onlar içinde hayırlısı
Rabbım hepsinin yüzünü güldürsün inşallah ....:Saruboceq:
sen nerelerdeydin kıs 1.likten falan haberin yok allah bilir takımın kapatılmasındanda haberin yoktur . lülülülülülü
mehmet akif nasıl .gamyoncuiremsu

haftasonu giremedim :kedi:
cuma günmüde yazdım yazdım kimsecikler bana bişi yazmadı bende kaçtım
uğrayamayıncada bugün haberimoldu bütün olanlardankaydirigubbakcemile2
memoda bugün artık emeklemeye başladı kuduruk bişey oldu başıma çığlık çığlığa dolanıyo evde
ama ishalve ateşli gibi hayırlısı inşallah altından bişe çıkmaz:Saruboceq:

hım yazmışın msn ne emeklemeye başladık diye ...
bişi çıkmaz inşallah ya bebeler hasta olana kadar biz olalım valla daha iyi:ecrin_bebek:

yumukum şiirlerin çok güzel şekerim bayada yazmışın bende yazıyorum ama senin kadar seri degil .. bak şimdi gidip bolkona ilham perisini bekleye bilirim ..:kedi:
ben akrebim ama yükselenimi bilmiyorum tam dogum saatini yani .. acaipda duygusalım .:sinifsinif:aynen böyle .sırnaşık şey

teşekkür ederim canım..bende koç burcuyum aslında pekte duygusal bi burç değil hem yükselenimde koçkaydirigubbakcemile3ama işte arada karalıyorum bişeyler öylesine acemice..

aebencim bu arada hayırlısı olsun puanınız güzelmiş inşallah istediği bir liseye girer kızınyerimseniben

maytapcım seninde oğluşun emeklemeye başlamış ne şirindir şimdi o emeklerken o popoyu ısırcan kaydirigubbakcemile3ay ne sadistim anama çekmişim bende,bebekleri hırpalamadan sevemiyorum:roflol:

günaydın 6. takımın fıstıkları. bugün işe geç geldim. canım hiç kalkmak istemedi yattım uyudum. sonrada nişanlımı aradım gelip aldı beni işyerine bıraktı. iyiki aynı yerde çalışıyoruz.

günaydın kızlarrrr:):)
dün yediklerim şöyle
sabah..............
3 kayısı
öğlen...............
2 kepçe şehriye çorbası
yarım bardak ayran
(börek vardı bi çatal bile almadımalkisalkisalkis)
ara.............
2 tane küçük armutlardan
akşam............
fırında köfte patatez yemeğinden sadece 2köfte
1 servis kaşığı semizotu
2 parça karpuz
2 çatal yoğurt

buarada adet olamıyorum..dünden beri lekelenme gibi geliyor..bi sökülmedim şöleeee.....
olsada kurtulsam yaaa.................

canım aebenim sen bu takımın direğisin bu bir kez daha belli oldu sen gidince patır patır dökülüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi ki varsın canım benim

3 g anamızı ağlattı dün reklamlarının dönmeye başlaması gerekli idi mail geldi bu akşam reklamlar başlayacak diye ama ben izleyemedim siz izlediniz mi CADIARZUCADIARZU
en ufak tepkide hemen eylemlerime başlarım partinin taslakları hazır delegeler zaten hazır :roflol::roflol:
baskülü kurtardık ya gerisi boşş[:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2/COLOR]
günaydın kızlarrrr
benim bugün adet olmam gerek ya olmazsam diye acaip stres yaptım yaa
canım stresten de olabilir neden gelmiyor dedikçe nazlanıyor meret
relax ol olmak istemesen cart diye gelir uyuzlar :umursamaz::umursamaz:

ahhh ahhh kadın olmak zor zanaat :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada aeben inşallah kızın emeklerinin karşılığını alır yüzdesi iyi ben anlamıyorum gerçi şu sbsnin puanlamasından ama yüzdesi yüksek o yüzden girer bence Alllah herkesin evladına nasip etsin inşallah benim kardeşim 5 e geçti bir dahaki seneden itibaren kurdu olmaya başlarız sbsnin :roflol:
doramın kızının da güzel geçmişti onun durumu nasıl acaba?

Günaydın kızlarcım :) nasılsınız beni soracak olursanız hemen hemen kusursuz giden monti diyetim 3. haftasında flanım ama bozmak üzereyim yani bu bızdık benim oğluş tüm gün yanımda çikolata kraker flan yiyor ay ucundan azıcık ısırasım var çok canım çekiyor biri beni durdursun ee tabi morellerde bozuk olunca çok canım sıkkın yaa bu iş olayı annemde çok hasta zaten 2 gün olan işime hiç düzgün gidemiyordum şimdi 5 günlük işi hayatta tamamına gidemem aman sizide sıktım ama içim kararıyor nedense düşününce... 74.200 dün bu sabah 74. 400 düm. Her sabahta tartılıyorum manyak gibi..

bu arada ben de dün birazcık galeta yedim bol bol su içtim ve bol kayısı yedim bu kadar hiç birşey yemek istemedi canım

refff sen iş bakıyormusun? nasıl varmı bir gelişme

naz sende görüşmeye gidecektin değil mi bugün müydü inşallah istediğin gibi sonuçlanır ilk etapta maaşa bakma bak burada hiç alamıyorsun az olsun temiz olsun

nilüüüü annenler gitti mi ?

maytap bundan sonra hızla zayıflar malum akif beyimiz emeklemeye başladı arkasından koşturup durursun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…