Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aabencim hoşgeldin canım inşallah kızın istediği yere girer maşallah puanı çok iyi :) çok sevindim Doranın kızı ne yaptı acep???

yok canım buradalar..çarşamba günü gitmeyi planlıyorlar..bitek kardeşim ankaraya döndü..kardeşim ankarada çalışıyorda..daha doğrusu uzmanlığını yapıyor..o dönmek zorunda kaldı canım benim...

benimde canım çok sıkılıyor buaralar ya biz tatile gidemicezmi acep((((((((((((((((
hiç ses çıkmıyo benimkinden valla....:umursamaz:

refcim bende hersabah tartılıyorum aynen manyaklaştım yaa...buarada 67 çıkıyorum...mafoldumben

evet özgeciğim öğleden sonra gideceğim iş görüşmesine inşallah güzel geçer.

Canım bebeişe bakacak kimse yok annem hasta bende ne yapıcağımı şaşırdım kreşe vermek istemiyorum daha 2 yaşında çok yıpranır part tıme yani haftada 2-3 günlük bir iş istiyorum ama çok zor bakalım hayırlısı artık en azından 3 yaşında olsaydı hemen iş bulunca kreşe verirdim düşünüyorummmm düşünüyorummmmmm ama bir türlü çözüm bulamıyorum bu konuya:1hug:

günaydınlar hayırlı sabahlar .......

refim üzülme canım rabbım bi açık kapı verir . belki dahada iyi bir iş bulursun .....

:1hug:
günaydınlar hayırlı sabahlar .......

refim üzülme canım rabbım bi açık kapı verir . belki dahada iyi bir iş bulursun .....

Sağol Aabencim belkide Allahtan hayırlısı artık. Ya bana bişe de abbencim cumartesinden buyana kilom an fazla yarım kilo azaldı monti kapsamında normalmi başlayalı 3 hafta oldu sanırım ve 3 kilo verdim tabiki 2 kilosu taze kiloydu...:teselli:

Özgecim şimdi reklamı izledim merak ne güzel şey sende merAK ETMıYORMUSUN :)) iyi izleyemedim ama güzel bir reklam gibi :))

özgecim neyin reklamı bu canım benim ya biraz anlatsana..bende dikkat edeyim.

nlüm sabahı es geçmişin canım ama menün güzel olmuş tıkır tıkır gidecek bu kilolar .....zemuszemus
iyiki sizde varsınız güzelim siz olmasanız bende olmamkikaydirigubbakcemile5
evet ya acaip sitres yaptık gine gidicez şimdi dersaneya yanlız babamız bugün samanyolunun özel kolajleriyle görüşecek . eger uygun olurda göl başında bizede fazla uzak degil . ama ginede sıralamızı yapıcaz belki güzel bi yer düşer . ne zor işmiş bu ya valla piyonga gibi bişi.ne tutarsa.:bbo:. sınavdan dahada önemli bu tercih işi .....kafamçokkarıştı
doramın kızı ve pınarın bu sene tercihleri yok onlar seneye . :1ninca: puanı yüksektir gamzenin eminim neti yüksekti .
refim sen hala devam ediyormusun montiye .:1shok: valla benden azimli çıktın bıravoalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben 3. hafta hiç dayanamadım tatlı kolik olaraktan :sinifsinif:
bak eger canın çok çukulata istiyorsa ye biraz korkma bu diyeti tümden bozmaktan iyidir . özellikle bol kakolu olanlar neydiya aklıma gelmedi .(pek işim olmaz çukutaylada.-tatlicadiarzu-) onlardan yiyebilirsin kan şekerini yükseltmiyo onlar ..

kaç kilo verdin başladıgından bu yana ...:sm_cool:
Aabencim hoşgeldin canım inşallah kızın istediği yere girer maşallah puanı çok iyi :) çok sevindim Doranın kızı ne yaptı acep???
hoş buldum canım ..:1hug:

refimm SEN İSTANBULDA nerde oturuyordun .bizim danışmanlık firması vardı anka danışmanlık onlarla bir konuşsam belki eleman ihtiyaçları vardır.

refim . 3 kilo çok iyi canım yemen nasıl yanı azmı yiyyorsun çokmu . bi diyi ver .....

kıslar geçen hafta ben dr. gittim rütin konturoller bu hafta perşembe takrar gidicem sonuçlara . ve orda tartıldım ve geçen aya göre . 3 kilo az çıktım . ama hemen sevinmeyin benim gibi durun . ve 1 ay önceki tanitayi inceledim malesef kilo verememişim vermişim 3. kilo evet ama yagdan degil yag oranım aynı hatta 200 gr. artmış . su ve kastan kaybetmişim ...:gitme: sevincim kursamda kaldı valla .....
şimdi reglin 1 günü şiştim . tatitdeb geldigim sabah 66.5 dun şimdi 67.5 ya . laelaelaelaelae galiba bu reglin etkisi .
tekrar başladıgım yerdeyim kafayı yememek elde degil .

şimdi size soruyorum bana bişi deyin ben tekrar diyete başlasam şimdi . 1.2. haftata kadar tekrar tatile gitme ihtimalimiz yüksek . gene 65 gelip tatilden 67. 5 dönücem adımın elvan oldugu kadar eminim ben ne edeyim diyet yapmamayım diyorum .. bana bi akıl verin . fıstıklarım .-tatlicadiarzu-

özgecim neyin reklamı bu canım benim ya biraz anlatsana..bende dikkat edeyim.

günlerdir ekranlarda 3 tane anteni olan celocanlar vardı ya onlar ön reklamdı
dün akşam prime time da ilk kez 3G nin reklamı dönmeye başlayacak diye bilgi geldi ama ben izleyemedim ondan bahsediyordum canım

dün akşam prime time da ilk kez 3G nin reklamı dönmeye başlayacak diye bilgi geldi ama ben izleyemedim ondan bahsediyordum canım

ben izledim merak ne güzel şey . diye aralarda şarkı söylüyorlar. ünlülerden oynayanlar olmuş özgeciğim güzel bir reklamdı. ama arada çıkan 3 kız ben onlar gıcık oldum nedense .

aebencim 67.5 la gidip 69.5la dönmektense 65le gidip 67.5la dönmeyi tercih ederim bence diyete devam
bende inmeye uğraşıyorum haftaya cts izmire gidicez 1 haftalığına orda kesin alıcam ama inipte almak bncedah iyi

bence sen gelince başla çünkü şimdi biraz vereceksin tatilde alacaksın tam motive olmuşken haydiii en baştan al
şimdi korumaya geç tatil dönüşü de sahalara hızlı bir dönüş yaparsınhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aebenciğim bence sen şimdi diyet yapma tatil dönüşü yaparsın ama tatildede fazla yeme . yinede dikkatli ol bence .....opuyorumnanaktan

3 antenliler ilgi çekici özkem ama yeni lanı henüz bende görmedim . her selocan gördügümde aklıma valla sen geliyon cadı ..lülülülülülüŞeniz
ama rakip firmanın reklamı daha gözüme çarpıyo ha ..:1ninca:

sen neler yapıyosun kilo durumun ne . bakim . gine aç geziyorsun heralda ama sana Purogramsız aç gezme işe yaramıyor . diyet listedine dönmeni tavsiye ederim . gerçekten yaptıgında kilo vermiştin . hatırlatırım ..kaydirigubbakcemile5

bediş memlekettemi ....

bu arada yeni üyelerimizi göremiyorum kıslar .....lmaz:
demekki takıma girmek istemiyorlar.mirmirmirmir

Son düzenleme:
retbul arada gelip yazıyor ozaten kilosu az olduğu için bizimle burda paylaşımda bulunuyor sadece yazer ise günde 1 defa uğruyor sonra göremiyorum kendisini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…