bu arada ben de dün birazcık galeta yedim bol bol su içtim ve bol kayısı yedim bu kadar hiç birşey yemek istemedi canım
refff sen iş bakıyormusun? nasıl varmı bir gelişme
naz sende görüşmeye gidecektin değil mi bugün müydü inşallah istediğin gibi sonuçlanır ilk etapta maaşa bakma bak burada hiç alamıyorsun az olsun temiz olsun
nilüüüü annenler gitti mi ?
maytap bundan sonra hızla zayıflar malum akif beyimiz emeklemeye başladı arkasından koşturup durursun artık :)
bu arada ben de dün birazcık galeta yedim bol bol su içtim ve bol kayısı yedim bu kadar hiç birşey yemek istemedi canım
refff sen iş bakıyormusun? Nasıl varmı bir gelişme
naz sende görüşmeye gidecektin değil mi bugün müydü inşallah istediğin gibi sonuçlanır ilk etapta maaşa bakma bak burada hiç alamıyorsun az olsun temiz olsun
Maytap bundan sonra hızla zayıflar malum akif beyimiz emeklemeye başladı arkasından koşturup durursun artık :)
refff sen iş bakıyormusun? nasıl varmı bir gelişme
maytap bundan sonra hızla zayıflar malum akif beyimiz emeklemeye başladı arkasından koşturup durursun artık :)
günaydınlar hayırlı sabahlar .......
refim üzülme canım rabbım bi açık kapı verir . belki dahada iyi bir iş bulursun .....
nlüm sabahı es geçmişin canım ama menün güzel olmuş tıkır tıkır gidecek bu kilolar .....zemuszemusgünaydın kızlarrrr:):)
dün yediklerim şöyle
sabah..............
3 kayısı
öğlen...............
2 kepçe şehriye çorbası
yarım bardak ayran
(börek vardı bi çatal bile almadımalkisalkisalkis)
ara.............
2 tane küçük armutlardan
akşam............
fırında köfte patatez yemeğinden sadece 2köfte
1 servis kaşığı semizotu
2 parça karpuz
2 çatal yoğurt
iyiki sizde varsınız güzelim siz olmasanız bende olmamkikaydirigubbakcemile5canım aebenim sen bu takımın direğisin bu bir kez daha belli oldu sen gidince patır patır dökülüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi ki varsın canım benim
3 g anamızı ağlattı dün reklamlarının dönmeye başlaması gerekli idi mail geldi bu akşam reklamlar başlayacak diye ama ben izleyemedim siz izlediniz mi CADIARZUCADIARZU
en ufak tepkide hemen eylemlerime başlarım partinin taslakları hazır delegeler zaten hazır :roflol::roflol:
baskülü kurtardık ya gerisi boşş[:lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2/COLOR]
[
evet ya acaip sitres yaptık gine gidicez şimdi dersaneya yanlız babamız bugün samanyolunun özel kolajleriyle görüşecek . eger uygun olurda göl başında bizede fazla uzak degil . ama ginede sıralamızı yapıcaz belki güzel bi yer düşer . ne zor işmiş bu ya valla piyonga gibi bişi.ne tutarsa.:bbo:. sınavdan dahada önemli bu tercih işi .....kafamçokkarıştıbu arada aeben inşallah kızın emeklerinin karşılığını alır yüzdesi iyi ben anlamıyorum gerçi şu sbsnin puanlamasından ama yüzdesi yüksek o yüzden girer bence Alllah herkesin evladına nasip etsin inşallah benim kardeşim 5 e geçti bir dahaki seneden itibaren kurdu olmaya başlarız sbsnin :roflol:
doramın kızının da güzel geçmişti onun durumu nasıl acaba?
refim sen hala devam ediyormusun montiye .:1shok:Günaydın kızlarcım :) nasılsınız beni soracak olursanız hemen hemen kusursuz giden monti diyetim 3. haftasında flanım ama bozmak üzereyim yani bu bızdık benim oğluş tüm gün yanımda çikolata kraker flan yiyor ay ucundan azıcık ısırasım var çok canım çekiyor biri beni durdursun ee tabi morellerde bozuk olunca çok canım sıkkın yaa bu iş olayı annemde çok hasta zaten 2 gün olan işime hiç düzgün gidemiyordum şimdi 5 günlük işi hayatta tamamına gidememaman sizide sıktım ama içim kararıyor nedense düşününce... 74.200 dün bu sabah 74. 400 düm. Her sabahta tartılıyorum manyak gibi..
hoş buldum canım ..:1hug:Aabencim hoşgeldin canım inşallah kızın istediği yere girer maşallah puanı çok iyi :) çok sevindim Doranın kızı ne yaptı acep???
:1hug:
Sağol Aabencim belkide Allahtan hayırlısı artık. Ya bana bişe de abbencim cumartesinden buyana kilom an fazla yarım kilo azaldı monti kapsamında normalmi başlayalı 3 hafta oldu sanırım ve 3 kilo verdim tabiki 2 kilosu taze kiloydu...:teselli:
refim . 3 kilo çok iyi canım yemen nasıl yanı azmı yiyyorsun çokmu . bi diyi ver .....:1hug:
Sağol Aabencim belkide Allahtan hayırlısı artık. Ya bana bişe de abbencim cumartesinden buyana kilom an fazla yarım kilo azaldı monti kapsamında normalmi başlayalı 3 hafta oldu sanırım ve 3 kilo verdim tabiki 2 kilosu taze kiloydu...:teselli:
özgecim neyin reklamı bu canım benim ya biraz anlatsana..bende dikkat edeyim.
günlerdir ekranlarda 3 tane anteni olan celocanlar vardı ya onlar ön reklamdı
dün akşam prime time da ilk kez 3G nin reklamı dönmeye başlayacak diye bilgi geldi ama ben izleyemedim ondan bahsediyordum canım
bence sen gelince başla çünkü şimdi biraz vereceksin tatilde alacaksın tam motive olmuşken haydiii en baştan alrefim . 3 kilo çok iyi canım yemen nasıl yanı azmı yiyyorsun çokmu . bi diyi ver .....
kıslar geçen hafta ben dr. gittim rütin konturoller bu hafta perşembe takrar gidicem sonuçlara . ve orda tartıldım ve geçen aya göre . 3 kilo az çıktım . ama hemen sevinmeyin benim gibi durun . ve 1 ay önceki tanitayi inceledim malesef kilo verememişim vermişim 3. kilo evet ama yagdan degil yag oranım aynı hatta 200 gr. artmış . su ve kastan kaybetmişim ...:gitme: sevincim kursamda kaldı valla .....
şimdi reglin 1 günü şiştim . tatitdeb geldigim sabah 66.5 dun şimdi 67.5 ya . laelaelaelaelae galiba bu reglin etkisi .
tekrar başladıgım yerdeyim kafayı yememek elde degil .
şimdi size soruyorum bana bişi deyin ben tekrar diyete başlasam şimdi . 1.2. haftata kadar tekrar tatile gitme ihtimalimiz yüksek . gene 65 gelip tatilden 67. 5 dönücem adımın elvan oldugu kadar eminim ben ne edeyim diyet yapmamayım diyorum .. bana bi akıl verin . fıstıklarım .-tatlicadiarzu-
refim . 3 kilo çok iyi canım yemen nasıl yanı azmı yiyyorsun çokmu . bi diyi ver .....
kıslar geçen hafta ben dr. gittim rütin konturoller bu hafta perşembe takrar gidicem sonuçlara . ve orda tartıldım ve geçen aya göre . 3 kilo az çıktım . ama hemen sevinmeyin benim gibi durun . ve 1 ay önceki tanitayi inceledim malesef kilo verememişim vermişim 3. kilo evet ama yagdan degil yag oranım aynı hatta 200 gr. artmış . su ve kastan kaybetmişim ...:gitme: sevincim kursamda kaldı valla .....
şimdi reglin 1 günü şiştim . tatitdeb geldigim sabah 66.5 dun şimdi 67.5 ya . laelaelaelaelae galiba bu reglin etkisi .
tekrar başladıgım yerdeyim kafayı yememek elde degil .
şimdi size soruyorum bana bişi deyin ben tekrar diyete başlasam şimdi . 1.2. haftata kadar tekrar tatile gitme ihtimalimiz yüksek . gene 65 gelip tatilden 67. 5 dönücem adımın elvan oldugu kadar eminim ben ne edeyim diyet yapmamayım diyorum .. bana bi akıl verin . fıstıklarım .-tatlicadiarzu-
3 antenliler ilgi çekici özkem ama yeni lanı henüz bende görmedim . her selocan gördügümde aklıma valla sen geliyon cadı ..lülülülülülüŞenizgünlerdir ekranlarda 3 tane anteni olan celocanlar vardı ya onlar ön reklamdı
dün akşam prime time da ilk kez 3G nin reklamı dönmeye başlayacak diye bilgi geldi ama ben izleyemedim ondan bahsediyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?