saggol canım çok şükür iyiyim ..opuyorumnanaktangünaydın kardeş takım aben nasılsın
Evet hiç bişi göründügü gibi degil bedişim neler yaşıyoruz bu günlere nasıl geliyoruz .yazssam belki bi kitap olur .:1ninca:. ama sabır işte .kaydirigubbakcemile5. sonunda mukafatı oluyor ....:kedi:aebenım kıyamamya insan belli bi yaşa noktaya gelyo ama nelerden geciyosun herkezin ayrı ayrı derdi var Rabbim çekemeyecegimiz dertler göstermesin inş.
farkındaysanız ben eskisi gibi net basında deilim akşama ablama ev bakıcam olursa tasınma temizlik yerleşme yine kopacam tam anlamıyla baglanamadan daha önce hiç bu kadar hareketli deildi hayatım hayırlısı olsun bakalım
maytabım gözun aydın canımm
refim maşşallah diyorum başkada bişe demiyorum yuruuuuuu kim tutar senı
ben ve nazlı yokkken tüm sorumluluk senin cadı Şenizgünaydın kızlar ancak gelebildim
kütoom geçmiş olsun
arkadaşınla bakkalda mı buluşacaksınız alemsin sen ya:roflol:
aebencim emir büyük yerden
tabiki listeleri hazırlamada yardımcı olurum emrinize amadeyim efendim:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
a.sŞenizTakımlara İletme İŞİnİ ben yapabİlİrİm aebencİĞİm ben hep burdayım nede olsa...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın...
nasılsınız 6.takım.ben uykumu aldım kahvaltı ediyorum kahvaltım 1 yeşil elma ardındanda soda içicem bu sabah itibariyle 72 yim:lepi:
üzülme sen 60 da devirirsin maytabım ...:dance:yumukcum tebrik ederim ben yerimde sayıyorum fena sıkıldım ne varmış şu 60 da deviremedim bi türlü sanırsam bu haftada + ama cumaya Allah kerimbekleyip görücez
günaydın...
nasılsınız 6.takım.ben uykumu aldım kahvaltı ediyorum kahvaltım 1 yeşil elma ardındanda soda içicem bu sabah itibariyle 72 yim:lepi:
kolay gelsin .nazlım .....Şeniz
kızlar şimdi 6. takımın cezası . 1 ay listeleri hazırlamak . ondan sonrada her hafta sırası gelen takıma hatırlatmakmı ...bu işe gönüllü kim .......
kızlar kilo bildirimlerinizi yüzde hesabıyla istiyorum artık ögrenin ....
nilü canım sen exeli biliyormusun . bu hafta hesapları sen yapmayı dene bakalım nazlıdan sonra en cok sen onlaynsın o olmayınca liste işine sen VE ÖZKEM EL ATSIN . CUMA GÜNLERİ BURALADA OLUNKİ Bİ HATAYA EL VERMEYELİM ...kaydirigubbakcemile5
TAKIMIN SORUMLULUGU HEPİMİZİN KIZLAR KAPTAN YADA YARDIMCISININ DEGİL KAPATILIR CEZA ALIRSAK HEPİMİZ ALIRIZ O YÜZDEN SORUMLULUKDA HEPİMİZİN .....
BUNDAN SONRA SIRAYLA LİSTE HAZIRLIYCAZKİ HEPİMİZ ÖGRENELİM ..... OKEYYvereliniortak
BİLMEYEN SORSUN ÖGRENSİN .
TAKIM KAPTANLIGIDA BEDİŞE VERİRKEN NERDEYSE SİLAH DAYAYACAKTIM ALSIN DİYE .kaydirigubbakcemile3ŞİMDİ ONU BU YÜKTEN KURTARIYORUM EGER DEVAM ETMEK İSTERSEDE DEVAM EDEBİLİR GELİNCE BU YÖNDE GÖRÜŞÜNÜ BELİRTİRSE SEVİNİRİM ...Şeniz
merhaba kardeş takım nasılsınız
gelirim canım sizde gelin arada diyecem ama bizim takımda pek insan olmazsağol canım biz iyiyiz sen nasılsın arada gelin böyle takımımıza kaynaşalım.
evet dinlendim maytabım sadece yol yorgunluğu var yatıcam biraz. kiloda oynama var evet :))) yukarıya doğru :))))hoşgeldin nurhayatcım ne güzel dinlenmişsindir ohhh
kiloda varmı oynama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?