Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadi bakalım öptüm hepiciginizi bir dilim incecik pasta yedim akşam misafirlere yaptım yemedimdi bakkala gidicem çok uzak yaa arkadasımın kaynanasigil var görüşemiyoz bakkalda buluşcez koklaşcez D ben kacar öpüldünüzz

günaydın kızlar ancak gelebildim
kütoom geçmiş olsun
arkadaşınla bakkalda mı buluşacaksınız alemsin sen ya:roflol:

aebencim emir büyük yerden
tabiki listeleri hazırlamada yardımcı olurum emrinize amadeyim efendim:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Evet hiç bişi göründügü gibi degil bedişim neler yaşıyoruz bu günlere nasıl geliyoruz .yazssam belki bi kitap olur .:1ninca:. ama sabır işte .kaydirigubbakcemile5. sonunda mukafatı oluyor ....:kedi:

farkındayız sen baya sosyalleştin kıs sinema falan ...zemuszemusyeni komşularında bizim yerimizi aldı fark etmiyorum sanma .:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3

hayırlısı bakalım havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun bediş ....yerimsenibena.s

ben ve nazlı yokkken tüm sorumluluk senin cadı Şeniz

biliyorumki yazmasanda bazan .......tüm sayfaları okuyabiliyorsun ...kaydirigubbakcemile5

bu arada asüüüü enson ne zaman geldi .hiç görmedim pembiş yazılarını ..... ne yaptı iyce boşladımı diyeti ....:umursamaz:

yeni üyelerimiz ortada yok pazartesiden bu tarafa hiç görmedim ben ...lmaz:
demekki takıma katılmak istemiyorlar...:a015:..

Takımlara ıletme ıŞını ben yapabılırım aebencıĞım ben hep burdayım nede olsa...

günaydın...

nasılsınız 6.takım.ben uykumu aldım kahvaltı ediyorum kahvaltım 1 yeşil elma ardındanda soda içicem bu sabah itibariyle 72 yim:lepi:

yumukcum tebrik ederim ben yerimde sayıyorum fena sıkıldım ne varmış şu 60 da deviremedim bi türlü sanırsam bu haftada + ama cumaya Allah kerimbekleyip görücez

hadi takım ben gider... bu arada kızımın 1. yaş gününde aldığım bi pantolonum vardı girmeyi bırak bacağımı sokamıyodum bugün aklıma geldihihoyyyt girdim içine hatta onla işe gidiyorum:lepi: akşama görüşürüz hepinize kocamana.s.

Takımlara İletme İŞİnİ ben yapabİlİrİm aebencİĞİm ben hep burdayım nede olsa...
a.sŞeniz
günaydın...

nasılsınız 6.takım.ben uykumu aldım kahvaltı ediyorum kahvaltım 1 yeşil elma ardındanda soda içicem bu sabah itibariyle 72 yim:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yumukcum tebrik ederim ben yerimde sayıyorum fena sıkıldım ne varmış şu 60 da deviremedim bi türlü sanırsam bu haftada + ama cumaya Allah kerimbekleyip görücez
üzülme sen 60 da devirirsin maytabım ...:dance:

günaydın...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpersinnn canım benimalkisalkisalkis

abencim canım bana liste görevi vermek istemişsin ama ben yapmayı bilmiyorum nasıl bir liste yapacağız...??nereye göndereceğiz...ben yüzde hesabınıda bilmiyorum ...
yani yapmayı isterim evt exeli kullanıyorum ama nasıl bir liste hazırlayacağım ??kesin yanlış olur diye düşünüyorum ama ayrıntısıyla anlatırsan yaparım :lepi:

sağol canım biz iyiyiz sen nasılsın arada gelin böyle takımımıza kaynaşalım.
gelirim canım sizde gelin arada diyecem ama bizim takımda pek insan olmaz
ayrıca cuma günü allah kolaylık versin yardımcı olacağım birşey olursa seve seve yardım ederim hepinize nede olsa kardeşiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…