Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay giremedim Özkem verdiğin linke hayırdır ne oluyor ne kartı konu neden kapandı sorun nedir biri beni aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnn çatlarım ayol yoksa

kızlar şuanda bir porsiyonluk çikolatalı pasta yiyorumdelikafadulden
offf öğlen 1 kepçe mercimek çorbası içmiştim ve kavun yemiştim....
vitracı gelirken pasta getirmiş tabağa koymuş getirdi koydu önümedelikafadulden
şimdi nasıl yemeyeyim bide adetim kaç gündür deli gibi tatlı istiyordu canım zatiii......
çiğnemeden yutasım var bunu şimdiiii<<<<<<<<<<<<<<
pazartesi kiraz detoksuu sööözzzzzalkisalkisalkis

refcim canım koklayayım dedim ama dahada bi atlıcam şimdi...koklamak tutmadı bende demek kiii çok azmışım çikolatayaaa:tomato:

nilücüğüm kiraz detoksundan önce çok hafif beslenmek gerekiyormuş tatlım bilgilerine sunarım.

teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

özgem konuyu kapatmışlarmıCADIARZU yani milletin saçma sapan muhabbeti yüzünden kızın konusu güme gitti desenize

iyi akşamlar kızlar bugün izmir çok sıcak yanıyor valla,maytap didim güzel kız sakinçok cıbılda yok ayrıca orası biraz dışarda kalıyo gibi bence gircek yerler bulursun ben sevdim didimi.ay bizimde 1 hafta kaldı hihoyyytpazar günü çıkıcaz yola hayırlısı bakalımbugün acık alışveriş ettim bi tane gömlek bide keten pantolon aldım gömlek 40 beden pantol 42 aman çok sevinçliyim ben spor bi mağazaydı ne zaman gitsem önce bi tipime bakıp büyük beden yok derlerdi şimdi ben olmaz dedikçe (psikolojik sanırımkaydirigubbakcemile3) satıcılar olur size neden olmasın gayet iyisiniz diyolar buda beni pek mutlu ettizemuszemuszemuszemus

bugün yediklerimide yazayım sabah kahvaltı etmedim canım istemedi öğlen dünden kalan yarım pizza yedim bide kola:kedi: akşam üstü sıcaktan yandık 2 bardak limonata içtim yanındada 4 tane tatlı bisküi şimdilik bu kadar akşama ne yicem belli dğeil henüz onuda gece yazarım:lepi:

CUMA YARIŞMASI 113. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.mersa ( 82,0 / 78,0 / 4,0 / 4,88 % ) 5. TAKIM

2.yumukum ( 74,0 / 72,0 / 2,0 / 2,70 % ) 6. TAKIM

3. gzdegzd( 67,5 / 65,8 / 1.7 / 2,52 %) 3. TAKIM

cuma yarışması 113. Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. ( 5. TAKIM 1.03% )

2. ( 3. TAKIM 0.64% )

3. ( 6. TAKIM 0.47% )

tebrik ederim kızlar 3. olmuşuzhihoyyythihoyyyt:hooray::hooray: bireyselde 2. olmuşum :1shok:çok sevindim:lepi:

kızlar tebrik ederim.Yumukum seni ayriyeten tebrik ederim. hemde 2 kere tebrik ederim :) hakediyon valla.. aç aç dolanıyon ama karşılığını da çatır çatır alıyon valla..

Tebrİk ederİm yumukum.

kızlar tebrik ederim.Yumukum seni ayriyeten tebrik ederim. hemde 2 kere tebrik ederim :) hakediyon valla.. aç aç dolanıyon ama karşılığını da çatır çatır alıyon valla..

teşekkür ederim kızlara.s.
kııızzz yumukum gördüm seni aşağıdasın lmaz: çabuk cevap yaz bana :)))))

kız ulen sayfayı açık bırakıp tüydünmü yoksa?

geldim geldimkaydirigubbakcemile3 anacım hem işleniyom aradada gelip bakıyorum şimdi gördümkaydirigubbakcemile5

akşam öğünümüde yedim bi tabak vişnekaydirigubbakcemile3 pazartesi kiraz detoksu var hafif beslenmek gerekiyomuş nazlım öyle dedi:1closedeyes:

:teytey::dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…