yumukum tebrikler canım
6.takım tebrikler
canım sıkkın çok Allah hayır etsin inşallah şunu biliyorumki hayatta mutluluk yok sanırsam bazen ne kadar herşey üstüste geliyo hamdolsun genede Allah beterinden saklasın ama sanki kolum kanadım kırıldı
yumukum tebrikler canım
6.takım tebrikler
canım sıkkın çok Allah hayır etsin inşallah şunu biliyorumki hayatta mutluluk yok sanırsam bazen ne kadar herşey üstüste geliyo hamdolsun genede Allah beterinden saklasın ama sanki kolum kanadım kırıldı
iyi geceler ben uyumaya gittim tatlı ruyalarrrr
yumukum tebrikler canım
6.takım tebrikler
günaydın kızlar. 3. lüğünüzü ve yumuku tebrik ederim:lepi::hooray:
hayırdır maytabım kim üzdü seni nu kadar.kötükedihüso
na yine erkencisin canım.kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
ben şimdi pazartesi salı şu detoksu yapıcam ama sütten bebeği etkilermi acaba zaten cırcır çocuk 10 gündür geçiremedim bi türlü ama benide sabah akşam az emiyo artıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/296704-100-sonuc-detoksssss-diyet.html
ne biliim çocuk zaten cırcır 10 gündür bide benim yüzümden daha beter olmasın
günaydın kızlar benimde şu kilo konusunda canım sıkkın size bir şey danışıcam o yüzden bu sabah tartıldım mesela düne göre 700 gr. Fazla çıktım bu diyetle evet aç kalınmıyor ama malesef çok yasak var yani şikayetçi değilim fakat çok yavaş kilo veriyorum belkide alıyorum anlamadım bugüne bakarsak aldımyani size sorum bu kiraz detoksunu en azından 1 gün yapsam ne olur?? Sizce monti bozulur mu??????? Kestane kebap acele cevap :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?