Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum tebrikler canım
6.takım tebrikler
canım sıkkın çok Allah hayır etsin inşallah şunu biliyorumki hayatta mutluluk yok sanırsam bazen ne kadar herşey üstüste geliyo hamdolsun genede Allah beterinden saklasın ama sanki kolum kanadım kırıldı

maytabım hayır olsun inş. neyın varr:teselli:

tşk cnm

YÜCE RABBİM hayırlara çıkarsın inşallah maytabım sıkma canını .opuyorumnanaktan

günaydın kızlar. 3. lüğünüzü ve yumuku tebrik ederim:lepi::hooray:
hayırdır maytabım kim üzdü seni nu kadar.kötükedihüso

na yine erkencisin canım.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar. 3. lüğünüzü ve yumuku tebrik ederim:lepi::hooray:
hayırdır maytabım kim üzdü seni nu kadar.kötükedihüso

na yine erkencisin canım.kaydirigubbakcemile5

günaydın doracığım işyerine erkenden gelince hemen açıyorum kk yı işte yok zaten boş yere yarım gün için getiriyorlar bizi .:gitme:

aslında öyle çokta aç kalınmıyor maytabım ama şu bulgur yerine buğday olsa daha iyi olmaz mı tarif salatalık hariç soğuk ayran çorbasının tarifi .opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar benimde şu kilo konusunda canım sıkkın size bir şey danışıcam o yüzden bu sabah tartıldım mesela düne göre 700 gr. fazla çıktım bu diyetle evet aç kalınmıyor ama malesef çok yasak var yani şikayetçi değilim fakat çok yavaş kilo veriyorum belkide alıyorum anlamadım bugüne bakarsak aldım yani size sorum bu kiraz detoksunu en azından 1 gün yapsam ne olur?? sizce monti bozulur mu??????? Kestane kebap acele cevap :))

monti amca sadece yasakları yemeyin diyor aslında yasak olmayan herşeyden kararınca bişeyler yiyebilirsin. Bu benim kendi fikrim monti amcada kiraz yasak değil bence bozulmaz ama aebenimede danışmak lazım. Aebenim kitabı en ince detaylarına kadar okudu ben tam anlamıyla okumadım. Ama bana kalırsa bozulmaz.

günaydın 6, takımın fıstıkları,3,lüğünüzü tebrik ediyorum,yumukum senide ayrıca tebrik ediyorum

nazcım cumartesi iş hiç çekilmiyo dimi,senin yine yarım günmüş,bizim tam gün bazen boş boş oturuyoruz yinede 7 olmayınca çıkamıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…