- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Günaydınn bugün cuma kiloları kapaaa...
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69
günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43
ay insallah insallahSüpersin bi sonra ki hafta baybay 100’ler bir daha gelme :)
İnşallah canım olacakokula geç kalıyorum derken ilk kilomu yanlış yazmışım ya. şaşkın ben. dün sabah 100.2 ydim ama dün cenazeden dikkat edemeyince bugün 100.3 geldim. haftaya üç basamaklı sayılardan kurtulacağım insallah
Bu hafta telafi edersin canım artikGünaydın kızlarhepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler
Ama ben çok fena kilo almışım yazmaya utanıyorum
Ya bende tartiya ciktim pek hos bisey gormedim biraz sonra bir daha cikicam bazen sabahlari vucudum siskin oluyor..bu Pi's kilolari vermemiz lazimmmmmmGünaydın kızlarhepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler
Ama ben çok fena kilo almışım yazmaya utanıyorum
Insallah canim istikrarini cok onemli..hep beraber birbirimizi haza getirerek vericez eminimBundan sonra böyle gider umarım.
Evet bazen ilk kalktığında şişlik olabiliyor. Vereceğiz bu kiloları moral bozmak yokYa bende tartiya ciktim pek hos bisey gormedim biraz sonra bir daha cikicam bazen sabahlari vucudum siskin oluyor..bu Pi's kilolari vermemiz lazimmmmmm
Artı görmediysen çok da sorun yok dediğin gibi şişkinliktir. Keşke biri gelip üstümüzden şu yükleri alabilseYa bende tartiya ciktim pek hos bisey gormedim biraz sonra bir daha cikicam bazen sabahlari vucudum siskin oluyor..bu Pi's kilolari vermemiz lazimmmmmm
Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)
çok güzeeelllGünaydın kizlar
Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98
Tebrikler darisi bize:)Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?