Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sakın kuzu nereye kaçmak

kuş 4kilo alınırmı ne yaptın sennnnnnnn

Şu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee

Zamanla eşyalar olur canım ya. Eşya dediğin nedir ki zaten. Ama öyle ailevi meselelerden kaçmak için falan değil. Sağlıklı bir karar vererek. Evlenmek istediğin için doğru kişiyi bulduğuna inandığın için evlen. Hakkında hayırlısı olsun

1 hafta sıki tutarsan haftaya hedeflediğini kiloya rahat ulaşırsın. Bu haftalık böyle olsun moral bozmak yok

Tebrikler darisi bize:)

Kızlar hepinize teşekkür ederim :))))

Kilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 85'6
Fark +1.100 grm
Olmuyooooooo

Şu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
elifcim sen kilo vermek istedigine eminmisin ? Geldiginden beri kac kilo verdin ? Burdakilere yazik degil mi fattylamb94 le ikiniz yuzdeyi mahvettiniz resmen. Bi sapkani onune koy dusun bakalim. Neden olmuyo tahlillerindede birsey cikmadi. Kacamak mi yapiyosun neden olmuyo

İsyiyorum amaa kız bişi yapmıyorum yürüyorumda bilmiyorum bilmiyorumm

Biliyorumm yüzdeyi de mahvetdim çok zor tam uyamadım ben diyetisyene tam uyamadım ama daha dikmatli olacağım .

hanmeli icimi dagladin yemin ederim . Umidink kaybetme sakin. Benim kv kp 10 sene sonra olmus. Dr kp senin cocugun olmaz bosuna heveslenme demis. Kv diyoki nasil firinda ekmek kokar benim burnumada hep bebek kokusu gelirdi. Aglardim bebek gorunce diye. Sonra adeti bi kac ay gecikince dr a gidiyo bi bakiyolar hamile :) simdi 3 tane cocugu var. Ozamanlar tabi tipda gelismemis tedavide olamiyolar. Sen tedavi olsana madem bu kdr cok istiyosun. Tup bebegi bile devlet karsiliyo artik. Cok sukur caresiz degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…