Seninde sonuç çok iyi canımBaşlangıç kilo : 100,7
Güncel kilo : 99
Yüzde : 1,69
sakın kuzu nereye kaçmakKız ben vazgeçtim zaten erkenden evlenicem. Son günlerde o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki ailevi kesinikle bu evde duramam. Hayatımda düşünmediğim şeyi düşündüm 2 gün önce neredeyse kaçacaktım... Kariyerimi evliyken yapma kararı aldım eşyalarımında çoğunu en güzellerinden aldım kalanıda normal oluversin zamanla güzelini alırım diye düşünüyorum. Şuan hiç birini görmüyo gözüm. Sevgilim askere gitsin gelsin Allah nasip ederse hemen gidiyorum.
Ayy sorma var ya o kadar pişmanım ki bu sabah 72 çıktımcumartesi yada pazar direkt detoksa başlıyorum arkasından çok sıkı bir diyet. Yemeklerimi falan evden yapıp götürcem sporuda asla eksik etmicem
kuş 4kilo alınırmı ne yaptın sennnnnnnnDoğru söylüyosun zaten ben çok eşyada gözü olan bi insan değilim ama sadece olanın iyisi olsun diyordum. Evlenmeden yatırım yapayım bol bol bilezik altın yapalım diyodum ama şuan hiç biri umrumda değil
Evet kız 68dim 72 oldum
Ay en az ben mi kilo vermiş oluyorum çok iyi sizinkile1
Anlık saçma sapan duygular işte hayır yani ayrı eve çıkmayı düşünsem neyse de kaçmak nedirsakın kuzu nereye kaçmak
kuş 4kilo alınırmı ne yaptın sennnnnnnn
Sonra niye kilo aldım demeŞu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
Aynen EV buz olduaaayyyyyy
çok kötü be bu soğukta şimdi cam kapı aç işin yoksa
Hayir canim 100 grampa en az kilo veren Ben oluyorumAy en az ben mi kilo vermiş oluyorum çok iyi sizinkile1
Zamanla eşyalar olur canım ya. Eşya dediğin nedir ki zaten. Ama öyle ailevi meselelerden kaçmak için falan değil. Sağlıklı bir karar vererek. Evlenmek istediğin için doğru kişiyi bulduğuna inandığın için evlen. Hakkında hayırlısı olsunKız ben vazgeçtim zaten erkenden evlenicem. Son günlerde o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki ailevi kesinikle bu evde duramam. Hayatımda düşünmediğim şeyi düşündüm 2 gün önce neredeyse kaçacaktım... Kariyerimi evliyken yapma kararı aldım eşyalarımında çoğunu en güzellerinden aldım kalanıda normal oluversin zamanla güzelini alırım diye düşünüyorum. Şuan hiç birini görmüyo gözüm. Sevgilim askere gitsin gelsin Allah nasip ederse hemen gidiyorum.
Ayy sorma var ya o kadar pişmanım ki bu sabah 72 çıktımcumartesi yada pazar direkt detoksa başlıyorum arkasından çok sıkı bir diyet. Yemeklerimi falan evden yapıp götürcem sporuda asla eksik etmicem
tebrikler
Tebrikler darisi bize:)
desteğin için çok saol canım... inşallah rabbim sanada verir :) ama sen de evliliği ertelememadem :) böyle bir sıkıntın varsa neden erteliyorsun ?
evet canım inan içimde var sadece maddiyet olarak bunu kaldırmayız bunu bildiğimden hiç eşme teklif etmedim... ama inşallah rabbim nasipetsin anasız babasız bir öğrencnin tüm masrafını ben karışılayayım benim evime glsin gitsin düğününü sünnetini yapayım çok isterim..inşallah rabbim sana bana bize yetim bakmann sevabını hududsuzca yazar...
haklısın canım.. dünküartık bi patlamaydı.. her halde başka hamile haberi almam geri kalanlar hep yaşlı :)
işin esprsi bi tarafa da.. olacak elbet benimde biliyorum bakalım süpriz olacak bana da ya ne zaman :) var b günü bekliyoru kerata :)
çok güzzel düşünmüşsünüz canım :) ben bu hedefleri çizelgeye geeçirebilirim isterseniz ilk sayfaya kaptan koyar..
ay harikasınızzzz
haftayada nöyle olun emi kızççeler :)
kız ne yaptın da kilo aldın bakayım.. zti zar zor veriyorsun ?
aynen canım birazdaha geç tartıl iner o şişkinliktir...
bak şunaaa yerler havanı şekerim :)
Üzülme canım. Spor yapıyorsun değil mi. Ben de öyle oluyorum sonra bırakıyorum diyeti hep. Spor diyet ama kilo vermiyorum alıyorum bazen. Sabret bozma diyetini. Gidecek kilolar insallahKilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 85'6
Fark +1.100 grm
Olmuyooooooo
Kilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 85'6
Fark +1.100 grm
Olmuyooooooo
elifcim sen kilo vermek istedigine eminmisin ? Geldiginden beri kac kilo verdin ? Burdakilere yazik degil miŞu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
Ayyy bende istiyom keşşşşşke bemimmm olsaaaaKızlar hepinize teşekkür ederim :))))
İsyiyorum amaa kız bişi yapmıyorum yürüyorumda bilmiyorum bilmiyorummelifcim sen kilo vermek istedigine eminmisin ? Geldiginden beri kac kilo verdin ? Burdakilere yazik degil mifattylamb94 le ikiniz yuzdeyi mahvettiniz resmen. Bi sapkani onune koy dusun bakalim. Neden olmuyo tahlillerindede birsey cikmadi. Kacamak mi yapiyosun neden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?