Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)
desteğin için çok saol canım... inşallah rabbim sanada verir :) ama sen de evliliği ertelememadem :) böyle bir sıkıntın varsa neden erteliyorsun ?Herkesin derdi kendine büyük. Isyan etmedikten sonra tabiki üzülürsün. Ben evli bile değilim ama içimde öyle bi çocuk aşkı, anne olma isteği var ki... doktorum pko dan dolayı çocuğun olmama ihtimali var dedi sanki denemişimde olmuyomuş gibi hissediyorum çok zor evlat hasreti eminim buna
evet canım inan içimde var sadece maddiyet olarak bunu kaldırmayız bunu bildiğimden hiç eşme teklif etmedim... ama inşallah rabbim nasipetsin anasız babasız bir öğrencnin tüm masrafını ben karışılayayım benim evime glsin gitsin düğününü sünnetini yapayım çok isterim..inşallah rabbim sana bana bize yetim bakmann sevabını hududsuzca yazar...Koruyucu aile olabilirsin aslında şu an hem sana da çok iyi gelir hem bi çocuğu sevindirirsin onun uğraşıyla olur bile çocuğun bakarsın çok var öyle duymuşsundur evlatlık alınca çocuğu olan, çünkü çoğu stres kaynaklı olmaması bende düşünüyorum koyucu aile olmayı
haklısın canım.. dünküartık bi patlamaydı.. her halde başka hamile haberi almam geri kalanlar hep yaşlı :)Canim iyiki paylaştın içini bosaltmis oldun az da olsa.
allahın izniyle herşey çok güzel olucak yeterki üzme kendini stres yapma.
çok güzzel düşünmüşsünüz canım :) ben bu hedefleri çizelgeye geeçirebilirim isterseniz ilk sayfaya kaptan koyar..Listeleri hazırlayalım yapalım. Birde yarın hedef listesi yapsak güzel olur
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69
günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43
Başlangıç kilo : 100,7
Güncel kilo : 99
Yüzde : 1,69
ay harikasınızzzzGünaydın kizlar
Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98
Günaydın kızlarhepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler
Ama ben çok fena kilo almışım yazmaya utanıyorum
aynen canım birazdaha geç tartıl iner o şişkinliktir...Ya bende tartiya ciktim pek hos bisey gormedim biraz sonra bir daha cikicam bazen sabahlari vucudum siskin oluyor..bu Pi's kilolari vermemiz lazimmmmmm
Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)
evet canım inan içimde var sadece maddiyet olarak bunu kaldırmayız bunu bildiğimden hiç eşme teklif etmedim... ama inşallah rabbim nasipetsin anasız babasız bir öğrencnin tüm masrafını ben karışılayayım benim evime glsin gitsin düğününü sünnetini yapayım çok isterim..inşallah rabbim sana bana bize yetim bakmann sevabını hududsuzca yazar...
Kız ben vazgeçtim zaten erkenden evlenicem. Son günlerde o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki ailevi kesinikle bu evde duramam. Hayatımda düşünmediğim şeyi düşündüm 2 gün önce neredeyse kaçacaktım... Kariyerimi evliyken yapma kararı aldım eşyalarımında çoğunu en güzellerinden aldım kalanıda normal oluversin zamanla güzelini alırım diye düşünüyorum. Şuan hiç birini görmüyo gözüm. Sevgilim askere gitsin gelsin Allah nasip ederse hemen gidiyorum.desteğin için çok saol canım... inşallah rabbim sanada verir :) ama sen de evliliği ertelememadem :) böyle bir sıkıntın varsa neden erteliyorsun ?
kız ne yaptın da kilo aldın bakayım.. zti zar zor veriyorsun
hadiya bunu bilmiyordum bak :) araştırmya gireyim bi teşekkürler canım :)Canım maddi olarak bi zorluğu yok herşeyimi devlet karşılıyor hatta bakan kişi çalışmıyorsa SSK nı yapıyor, her ay harçlığını, okul masrafını, varsa kurs, Teoman hazırlık masrafını karşılıyor, onların istediği sadece aile ortamında olsunlar sevgi görsünler kıyafet be servis ücretini bile karşılıyor
allah razı olsun canım :) inşallah onunda benim de olacak bakalım zamanı varhanmeli geçmiş yapıyorum sürekli ama ne olduğunu görmedim birşeye üzülmüşsün lütfen üzülme üzlünce de olmaz piskoloji ide çok önemli böyle şeylerde kuşum eminim günü vardır ve onu bekliyordur.bu hayatda hiç birşey vakitsiz ve hesapsız değil ..allahım sana ve merveye de çocuk aşkını yaşatsın ..
aaayyyyyyAhSen_2504 nerelerdesin? Ay ocaga nohut koymustum ayran detoksu icin haslayim diye dibine tutmus her yer dumanalti olmis
Ay en korktuğum şey dikkat et valla Allah korusun küçücük şeylerden yangın çıkabiliyorAhSen_2504 nerelerdesin? Ay ocaga nohut koymustum ayran detoksu icin haslayim diye dibine tutmus her yer dumanalti olmis
72 miKız ben vazgeçtim zaten erkenden evlenicem. Son günlerde o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki ailevi kesinikle bu evde duramam. Hayatımda düşünmediğim şeyi düşündüm 2 gün önce neredeyse kaçacaktım... Kariyerimi evliyken yapma kararı aldım eşyalarımında çoğunu en güzellerinden aldım kalanıda normal oluversin zamanla güzelini alırım diye düşünüyorum. Şuan hiç birini görmüyo gözüm. Sevgilim askere gitsin gelsin Allah nasip ederse hemen gidiyorum.
Ayy sorma var ya o kadar pişmanım ki bu sabah 72 çıktımcumartesi yada pazar direkt detoksa başlıyorum arkasından çok sıkı bir diyet. Yemeklerimi falan evden yapıp götürcem sporuda asla eksik etmicem
Doğru söylüyosun zaten ben çok eşyada gözü olan bi insan değilim ama sadece olanın iyisi olsun diyordum. Evlenmeden yatırım yapayım bol bol bilezik altın yapalım diyodum ama şuan hiç biri umrumda değil72 mikız sen 68 değil miydin bacım
kaçma sakında :) evlen bencede zamanla oluyor en başta bütçeni sarsmıcak şeyler al zamanla dediğin gibi ihtiyacına göre yenilenyor.. biz bi kitaplık aldık uucuz olsun dedik küçük aldık ama mesala benim kitaplarım zamanla daha da çoğaldı ve şuan imkanı yok sığmıyprlar hep kutularla kaldırdımböyle zamanla neye nasıl ihtiyaımız var nasıl daha uzun ömürlü kullanışlı olarak yavaş yavaş al..sonra benim gibi gardırobum meğer çok küçükmüş düzensiz diye ekstra farlarla yeni tasarımla uğraşma :) yaparsınız ikiniz biiznillah :) birbirini seven ve arkasında duran 2 insan 2 eş.. neleri aşmıyor ki....yeterki birbirinizden emin olun
Aaa ustume iyilik saglik sensin tombikKızlarr tombik kızlar
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69
günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43
Günaydın kizlar
Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98
Kilo bildirimi
Gecen cuma 72,8
Bu cuma 72,7
Fark 0,1 kg
Yuzde %0,138
Pazartesi 72,4 cikmisti ama olsun bakalim haftaya daha iyi olacak inaniyorum:)
supersiniz kizlaaarrrrKanguru_
haftaya listedeyim bliyom dakilo paylaşımı yapim dedim :)
sonunda 67 lanetinden kurtuldum :) ama o 7 hala varr.. 66.7
-300
bakalım haftaya nasıl olur :) 67 bir daha asla görmek istemiyorum hatta 7 yi bile b korku sardı beni artık..
Gunaydim kizlarrr masallah cok guzel kilolar verilmissss.fattylamb94 naptin bacim kahvalti yapayim geliyorum
Gelin hadi kızlarGunaydin kızlar eşimi yollayayım birazdan geliyorum
Vayy süpersin canımmgünaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?