Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

desteğin için çok saol canım... inşallah rabbim sanada verir :) ama sen de evliliği ertelememadem :) böyle bir sıkıntın varsa neden erteliyorsun ?
evet canım inan içimde var sadece maddiyet olarak bunu kaldırmayız bunu bildiğimden hiç eşme teklif etmedim... ama inşallah rabbim nasipetsin anasız babasız bir öğrencnin tüm masrafını ben karışılayayım benim evime glsin gitsin düğününü sünnetini yapayım çok isterim..inşallah rabbim sana bana bize yetim bakmann sevabını hududsuzca yazar...
Canim iyiki paylaştın içini bosaltmis oldun az da olsa.
allahın izniyle herşey çok güzel olucak yeterki üzme kendini stres yapma.
haklısın canım.. dünküartık bi patlamaydı.. her halde başka hamile haberi almam geri kalanlar hep yaşlı :)
işin esprsi bi tarafa da.. olacak elbet benimde biliyorum bakalım süpriz olacak bana da ya ne zaman :) var b günü bekliyoru kerata :)

Listeleri hazırlayalım yapalım. Birde yarın hedef listesi yapsak güzel olur
çok güzzel düşünmüşsünüz canım :) ben bu hedefleri çizelgeye geeçirebilirim isterseniz ilk sayfaya kaptan koyar..

Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69

günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43

Başlangıç kilo : 100,7
Güncel kilo : 99
Yüzde : 1,69

Günaydın kizlar

Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98

ay harikasınızzzz

haftayada nöyle olun emi kızççeler :)

Günaydın kızlar hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler

Ama ben çok fena kilo almışım yazmaya utanıyorum

kız ne yaptın da kilo aldın bakayım.. zti zar zor veriyorsun ?

Ya bende tartiya ciktim pek hos bisey gormedim biraz sonra bir daha cikicam bazen sabahlari vucudum siskin oluyor..bu Pi's kilolari vermemiz lazimmmmmm
aynen canım birazdaha geç tartıl iner o şişkinliktir...

Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)

bak şunaaa yerler havanı şekerim :)

Canım maddi olarak bi zorluğu yok herşeyimi devlet karşılıyor hatta bakan kişi çalışmıyorsa SSK nı yapıyor, her ay harçlığını, okul masrafını, varsa kurs, Teoman hazırlık masrafını karşılıyor, onların istediği sadece aile ortamında olsunlar sevgi görsünler kıyafet be servis ücretini bile karşılıyor

hanmeli geçmiş yapıyorum sürekli ama ne olduğunu görmedim birşeye üzülmüşsün lütfen üzülme üzlünce de olmaz piskoloji ide çok önemli böyle şeylerde kuşum eminim günü vardır ve onu bekliyordur.bu hayatda hiç birşey vakitsiz ve hesapsız değil ..allahım sana ve merveye de çocuk aşkını yaşatsın ..

desteğin için çok saol canım... inşallah rabbim sanada verir :) ama sen de evliliği ertelememadem :) böyle bir sıkıntın varsa neden erteliyorsun ?

kız ne yaptın da kilo aldın bakayım.. zti zar zor veriyorsun
Kız ben vazgeçtim zaten erkenden evlenicem. Son günlerde o kadar kötü şeyler yaşıyorum ki ailevi kesinikle bu evde duramam. Hayatımda düşünmediğim şeyi düşündüm 2 gün önce neredeyse kaçacaktım... Kariyerimi evliyken yapma kararı aldım eşyalarımında çoğunu en güzellerinden aldım kalanıda normal oluversin zamanla güzelini alırım diye düşünüyorum. Şuan hiç birini görmüyo gözüm. Sevgilim askere gitsin gelsin Allah nasip ederse hemen gidiyorum.

Ayy sorma var ya o kadar pişmanım ki bu sabah 72 çıktım cumartesi yada pazar direkt detoksa başlıyorum arkasından çok sıkı bir diyet. Yemeklerimi falan evden yapıp götürcem sporuda asla eksik etmicem

hadiya bunu bilmiyordum bak :) araştırmya gireyim bi teşekkürler canım :)

allah razı olsun canım :) inşallah onunda benim de olacak bakalım zamanı var

72 mi kız sen 68 değil miydin bacım

kaçma sakında :) evlen bencede zamanla oluyor en başta bütçeni sarsmıcak şeyler al zamanla dediğin gibi ihtiyacına göre yenilenyor.. biz bi kitaplık aldık uucuz olsun dedik küçük aldık ama mesala benim kitaplarım zamanla daha da çoğaldı ve şuan imkanı yok sığmıyprlar hep kutularla kaldırdım böyle zamanla neye nasıl ihtiyaımız var nasıl daha uzun ömürlü kullanışlı olarak yavaş yavaş al..sonra benim gibi gardırobum meğer çok küçükmüş düzensiz diye ekstra farlarla yeni tasarımla uğraşma :) yaparsınız ikiniz biiznillah :) birbirini seven ve arkasında duran 2 insan 2 eş.. neleri aşmıyor ki....yeterki birbirinizden emin olun

Doğru söylüyosun zaten ben çok eşyada gözü olan bi insan değilim ama sadece olanın iyisi olsun diyordum. Evlenmeden yatırım yapayım bol bol bilezik altın yapalım diyodum ama şuan hiç biri umrumda değil

Evet kız 68dim 72 oldum

Kızlarr tombik kızlar
Aaa ustume iyilik saglik sensin tombik
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69

günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43

Günaydın kizlar

Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98

Kilo bildirimi
Gecen cuma 72,8
Bu cuma 72,7
Fark 0,1 kg
Yuzde %0,138

Pazartesi 72,4 cikmisti ama olsun bakalim haftaya daha iyi olacak inaniyorum:)

supersiniz kizlaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…