- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Herşey bizim irademizde bitiyor canım başarırsın emin ol ilk önce kendine inan seni senden başka ayağa kimse kaldıramaz biz ne söylersen söyleyelim sen hırslu azimli olacaksın biz kadınşar neleri başarmış insanlatız şu küçükcük kilolardan mı kurtulamyıcaz hep beraber merak etme biz yanındayızBiliyorumm yüzdeyi de mahvetdim çok zor tam uyamadım ben diyetisyene tam uyamadım ama daha dikmatli olacağım .
Günaydın kızlar
Geçen cuma:71.0
Bu cuma:69.8
Fark:1.2
Yüzde:%1.69
günaydın arkadaşlar.
başlangıç kilom 102.8
cuma günü kilom 100.3
FARK 2.5
YÜZDE 2.43
Başlangıç kilo : 100,7
Güncel kilo : 99
Yüzde : 1,69
Günaydın kizlar
Başlangıç kilom 96.2
Güncel 94.3
Fark 1.9
Yüzde 1.98
Kızlar günaydın ben 57 yıl gördüm artık mezun olma sırası geldi :)
Kilo bildirimi
Gecen cuma 72,8
Bu cuma 72,7
Fark 0,1 kg
Yuzde %0,138
Pazartesi 72,4 cikmisti ama olsun bakalim haftaya daha iyi olacak inaniyorum:)
AhSen_2504 nerelerdesin? Ay ocaga nohut koymustum ayran detoksu icin haslayim diye dibine tutmus her yer dumanalti olmis
Koccaman alkışŞu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
Tmm cnmKuzu 57 kilom
Ozur dileme cnm yine berbat bi yuzdemiz olcak masallah kilo verme degil alma yarismasiKaptanım utanarak bunu yazıyorum malesef kilom sabit çok özür diliyorum sizlerden
canim sen bildirim yapmiyomusun :) bagimsizmi takilcanNasıl olduysa erken uyandım bugün aspir yağı içtim kahvaltıyı da yaptım bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak
+4 ne yaptın o kdar yaDoğru söylüyosun zaten ben çok eşyada gözü olan bi insan değilim ama sadece olanın iyisi olsun diyordum. Evlenmeden yatırım yapayım bol bol bilezik altın yapalım diyodum ama şuan hiç biri umrumda değil
Evet kız 68dim 72 oldum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 85'6
Fark +1.100 grm
Olmuyooooooo
Şu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
Aynen EV buz oldu
hanmeli icimi dagladin yemin ederim . Umidink kaybetme sakin. Benim kv kp 10 sene sonra olmus. Dr kp senin cocugun olmaz bosuna heveslenme demis. Kv diyoki nasil firinda ekmek kokar benim burnumada hep bebek kokusu gelirdi. Aglardim bebek gorunce diye. Sonra adeti bi kac ay gecikince dr a gidiyo bi bakiyolar hamile :) simdi 3 tane cocugu var. Ozamanlar tabi tipda gelismemis tedavide olamiyolar. Sen tedavi olsana madem bu kdr cok istiyosun. Tup bebegi bile devlet karsiliyo artik. Cok sukur caresiz degilsin
Canim erkekler biz kadar belli etmiyolar istediklerini :) esinde destekcinse elinden geleni yap cok sukur devlet herseyi karsiliyo artik+4 ne yaptın o kdar yamenülerin paylaşmıyor muydun bu hafta
olur olur da sen kendne dürüst ol bakalımm önce ye ye ye sonra olmuyooooooooo... olur mu acaba? kolayı ben içtim sanki su gibi
bazen iyi oluyor ama bende ütü yaparken az önce açtım ooh buz gibi tertemizhava doldu evimebunu çok seviyorum ısnır birazdan nasılsa :)
pazartesi doktordayım canım :) eşimede macun spariş ettim... bizaskerlik var diye erteledik eşimde istemedi şimdiye kadar ama çok şükür şuan askerlik 5 yıl sonraya kaldı ama eşim geçen gün dedi bana istediğin macun vs beni yönlendir ben nlayamıyorum dedi (o işn ciddi boyutuna kafası basmadı veya bilmemezlikten gleiyoranlamyorum) macun yaptır yerim dedi önceden yemezdi kızardı şimdi artık nunda içi acıyoru tüm arkadaşları çocuklu falan :) yaş geldi herhalde :)
inşallah cnaım haklısınız bu askerlik mevzusu yeni belli oldu.. o yüzden hemen başlıyoruz tedaviye bu yıl inşallah benim de evladım olur merveninde :)Canim erkekler biz kadar belli etmiyolar istediklerini :) esinde destekcinse elinden geleni yap cok sukur devlet herseyi karsiliyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?