Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklisin canim cocukluk yapmanin alemi yok kendimize ve grup arkadaslarimiza bi soz verdik ve arkasinda durmaliyiz..bundan sonra elim cis biseye uzandiginda aklima senin bu mesajini getircem

Okadar haklisin ki. Biktim artik. Yeminle dun aksam birsey yemedim oglen 3 de yedigim bi kase patates salatasiyla sabahi sabah yaptim aclikdan karnim gurulduyodu. Neden ? Takimin yuzdesi bnm yzumden etkilenmesin diye. Her hafta bu konusmalari yapmakdanda surekli hayal kirikligina ugramakdanda biktim. Yarismayo biraksammi diye dusunuyorun bazen

Yok doğru insanı bulduğuma çok inanıyorum o yüzden evlenmek istiyorum ama sadece önceliklerim vardı şimdi o önceliklerimi birlikte yapmayı düşünüyorum.

Inşallah veririm ya çok kötü oldu bu

inşallah cnaım haklısınız bu askerlik mevzusu yeni belli oldu.. o yüzden hemen başlıyoruz tedaviye bu yıl inşallah benim de evladım olur merveninde :)
insallah canim sen dualarini eksik etme hamile arkadaslarinada soyle dua etsinler sana :) benimde dualarindasin merveyle birlikte

Kanguru_ ben bu hafta hic menu paylasmi falan yapmadım ya izin alsaydım keşke. Listeye girmemek gibi bi şansım yok mu
Malesef cnm. Haftaya guzel kilo verip telafi edersin artik
canım pazartesi tartılmıştım listeye girmek istemediğimden bugün tartılmadım
tmm cnm sen bilirsin buralarda ol yinede :)

insallah canim sen dualarini eksik etme hamile arkadaslarinada soyle dua etsinler sana :) benimde dualarindasin merveyle birlikte

buralardayım inşallah

Canım inşallah dua edeceğim size Allah isteyen herkese nasip etsin
allah razı olsun canım :) sizlerin duasıyla buluşucaz yavruarımızla inşallah :)

Haklisin canim cocukluk yapmanin alemi yok kendimize ve grup arkadaslarimiza bi soz verdik ve arkasinda durmaliyiz..bundan sonra elim cis biseye uzandiginda aklima senin bu mesajini getircem
canım birde ssen yeni geldin geçmişi bilmiyorsun ki sen az da olsa -100 vermşsin.. bu hep böyle gidiyor bi kısır döngü içindeyiz

yok kaptan kendimize takımımıza dürüst olmak lazım..
ben ilk izin aldığımda 2 dlim ballı ekmeği yemiştim... sonra zin aldım işte baklava yedimpilav yedimçikolata yedim vs vs.. çünkü dedim kendime ben kilo alıcamm takım zor durumda kalacak hazır sabitken izin alayım 3 hafta kendime ara vereyim dönerim...

bu 3 haftada kendime dürüst oldum en son 67.2 görüp üzerine bi kamaçak yapsam saba tabikiiii 67.7 gibi bir rakam görürüm.... dün akşam 67.2 gördüm dedim ki bu pizzayı yeme sabah 66 olacak bu yeme... sabah ye..sabah 66.7 :) bir dilim pizza yedim ama bugünü yoğurt ve sütle kapatıcam artık..

dürüst olmamız lazım yoksa kilo veremeyiz olmaz..

Kanguru_ kaptişim ne yapayımm kızmayın lütfen abartılı bi kaçamak yapmadım evet bugün kola içtimm ama ne yapayım yok oşmadı bende içtim buz gibi çok özlemişimm .. Görüntüm değişiyor ama kilo veremedimmmm

AhSen_2504 hanmeli kizlar bu aksam bnm kv gelcek buraya pek fazla gelemem o varken. Buralar size emanet zaten ilgileniyosunuz ben yokkende ilgilenin lutfen bos kalmasib burasi

Tamam canım sen merak etme aklın burda lkalmasın ama firsat buldukça gel seni buralarda görmeyince büyük bi eksiklik hissediyorum

ölçülerinde kaçar cm değişiklik var ??

görüntün spor yapıyorsn değişir ama muhakkak kiloda gider çünkü senin hadefin 5 kilo vermek değil ki... daha çok o yüzden mutlaka kilo kaybı olması lazım...

şimdi okola varya... ölç bakalım kaç kal... okadar spor yapamazsan bu hafta sabit durursun

Sırf kaçamak yapmam diye izin almadım ama keşke alsaydım çok kötü oldu takım için o kadar üzüldüm ki

hanmeli kız yalan söylemiyorum kaçamak yapınca hemen yazıp ceza istiyorum yapmayın zaten üzülüyorum
cnım o zaman porsyonların büyük olabilir..ben yalan söylüyorsun demiyorum.. ama bu nooktaya geliyor insan nsan kendisi fark etmiyor yemek hazırlarken bile azımıza attıımız bi iki lokma şey seni durdurur.. bunları farketmen lazım.. bu haftayı enine boyuna düşün.. yanlış olarak ne yaptın..diyetisyen sana listede varmiş uymadın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…