Canım inşallah dua edeceğim size Allah isteyen herkese nasip etsininşallah cnaım haklısınız bu askerlik mevzusu yeni belli oldu.. o yüzden hemen başlıyoruz tedaviye bu yıl inşallah benim de evladım olur merveninde :)
Haklisin canim cocukluk yapmanin alemi yok kendimize ve grup arkadaslarimiza bi soz verdik ve arkasinda durmaliyiz..bundan sonra elim cis biseye uzandiginda aklima senin bu mesajini getircemgeçen hafta hepiniz verdiydiniz ne güzel...
tüm hafta menülerde paylaşıldı.. ne ydiniz içtinizde bu kadar artılarla geldiniz..? kesin sonuncu olacağız...
hayır yani kendinize bi dürüst olun ya..ben 3 aydır 67den kurtulamamıştım .. yok ks oluyor yok durdu vsvs yok arkadaşım kaçamak yapıyordum ya....
günüm süper geçiyormenü paylaşıyorum flan sonra gece bi acıkma hooop bi dilim ekmek yiyiordum...
burada bakyordum yasmin yemiş çikolataları cnım çekiyordu bende yapıyordum ama ben 1 değil 10 kare yiyordum sonra kaptan ben veremedim... heee nasıl verrsin ki...
dürüst olun kendinize.. sen o kolayı iç onu kaçamaktan sayma...yandı gülüm keten helve.. saçma saçma iş yapmayın..
canım pazartesi tartılmıştım listeye girmek istemediğimden bugün tartılmadımcanim sen bildirim yapmiyomusun :) bagimsizmi takilcan
Okadar haklisin ki. Biktim artik. Yeminle dun aksam birsey yemedim oglen 3 de yedigim bi kase patates salatasiyla sabahi sabah yaptim aclikdan karnim gurulduyodu. Neden ? Takimin yuzdesi bnm yzumden etkilenmesin diye. Her hafta bu konusmalari yapmakdanda surekli hayal kirikligina ugramakdanda biktim. Yarismayo biraksammi diye dusunuyorun bazengeçen hafta hepiniz verdiydiniz ne güzel...
tüm hafta menülerde paylaşıldı.. ne ydiniz içtinizde bu kadar artılarla geldiniz..? kesin sonuncu olacağız...
hayır yani kendinize bi dürüst olun ya..ben 3 aydır 67den kurtulamamıştım .. yok ks oluyor yok durdu vsvs yok arkadaşım kaçamak yapıyordum ya....
günüm süper geçiyormenü paylaşıyorum flan sonra gece bi acıkma hooop bi dilim ekmek yiyiordum...
burada bakyordum yasmin yemiş çikolataları cnım çekiyordu bende yapıyordum ama ben 1 değil 10 kare yiyordum sonra kaptan ben veremedim... heee nasıl verrsin ki...
dürüst olun kendinize.. sen o kolayı iç onu kaçamaktan sayma...yandı gülüm keten helve.. saçma saçma iş yapmayın..
AhSen_2504 ayran kurunu hazirladigin mi?
Ben az once ictim ilk kaseyi bakalim pazar sabahini iple cekiyorum
Yok doğru insanı bulduğuma çok inanıyorum o yüzden evlenmek istiyorum ama sadece önceliklerim vardı şimdi o önceliklerimi birlikte yapmayı düşünüyorum.Zamanla eşyalar olur canım ya. Eşya dediğin nedir ki zaten. Ama öyle ailevi meselelerden kaçmak için falan değil. Sağlıklı bir karar vererek. Evlenmek istediğin için doğru kişiyi bulduğuna inandığın için evlen. Hakkında hayırlısı olsun
1 hafta sıki tutarsan haftaya hedeflediğini kiloya rahat ulaşırsın. Bu haftalık böyle olsun moral bozmak yok
insallah canim sen dualarini eksik etme hamile arkadaslarinada soyle dua etsinler sana :) benimde dualarindasin merveyle birlikteinşallah cnaım haklısınız bu askerlik mevzusu yeni belli oldu.. o yüzden hemen başlıyoruz tedaviye bu yıl inşallah benim de evladım olur merveninde :)
Malesef cnm. Haftaya guzel kilo verip telafi edersin artikKanguru_ ben bu hafta hic menu paylasmi falan yapmadım ya izin alsaydım keşke. Listeye girmemek gibi bi şansım yok mu
tmm cnm sen bilirsin buralarda ol yinede :)canım pazartesi tartılmıştım listeye girmek istemediğimden bugün tartılmadım
inşallah cnaım haklısınız bu askerlik mevzusu yeni belli oldu.. o yüzden hemen başlıyoruz tedaviye bu yıl inşallah benim de evladım olur merveninde :)
buralardayım inşallahinsallah canim sen dualarini eksik etme hamile arkadaslarinada soyle dua etsinler sana :) benimde dualarindasin merveyle birlikte
Malesef cnm. Haftaya guzel kilo verip telafi edersin artik
tmm cnm sen bilirsin buralarda ol yinede :)
allah razı olsun canım :) sizlerin duasıyla buluşucaz yavruarımızla inşallah :)Canım inşallah dua edeceğim size Allah isteyen herkese nasip etsin
canım birde ssen yeni geldin geçmişi bilmiyorsun ki sen az da olsa -100 vermşsin.. bu hep böyle gidiyor bi kısır döngü içindeyizHaklisin canim cocukluk yapmanin alemi yok kendimize ve grup arkadaslarimiza bi soz verdik ve arkasinda durmaliyiz..bundan sonra elim cis biseye uzandiginda aklima senin bu mesajini getircem
Okadar haklisin ki. Biktim artik. Yeminle dun aksam birsey yemedim oglen 3 de yedigim bi kase patates salatasiyla sabahi sabah yaptim aclikdan karnim gurulduyodu. Neden ? Takimin yuzdesi bnm yzumden etkilenmesin diye. Her hafta bu konusmalari yapmakdanda surekli hayal kirikligina ugramakdanda biktim. Yarismayo biraksammi diye dusunuyorun bazen
tamam canım inşallah buralardayım ben bu haftada listeye gireceğim için buradayım :)AhSen_2504 hanmeli kizlar bu aksam bnm kv gelcek buraya pek fazla gelemem o varken. Buralar size emanet zaten ilgileniyosunuz ben yokkende ilgilenin lutfen bos kalmasib burasi
AhSen_2504 hanmeli kizlar bu aksam bnm kv gelcek buraya pek fazla gelemem o varken. Buralar size emanet zaten ilgileniyosunuz ben yokkende ilgilenin lutfen bos kalmasib burasi
ölçülerinde kaçar cm değişiklik var ??Kanguru_ kaptişim ne yapayımm kızmayın lütfen abartılı bi kaçamak yapmadım evet bugün kola içtimm ama ne yapayım yok oşmadı bende içtim buz gibi çok özlemişimm .. Görüntüm değişiyor ama kilo veremedimmmm
Sırf kaçamak yapmam diye izin almadım ama keşke alsaydım çok kötü oldu takım için o kadar üzüldüm kiinsallah canim sen dualarini eksik etme hamile arkadaslarinada soyle dua etsinler sana :) benimde dualarindasin merveyle birlikte
Malesef cnm. Haftaya guzel kilo verip telafi edersin artik
tmm cnm sen bilirsin buralarda ol yinede :)
cnım o zaman porsyonların büyük olabilir..ben yalan söylüyorsun demiyorum.. ama bu nooktaya geliyor insan nsan kendisi fark etmiyor yemek hazırlarken bile azımıza attıımız bi iki lokma şey seni durdurur.. bunları farketmen lazım.. bu haftayı enine boyuna düşün.. yanlış olarak ne yaptın..diyetisyen sana listede varmiş uymadın mı ?hanmeli kız yalan söylemiyorum kaçamak yapınca hemen yazıp ceza istiyorum yapmayın zaten üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?