Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bu hafta izine ciktim iste. Gelen giden olcak kesin yerim diye kendime guvenemedim cnku. Menu konusunda durust olunmadigini dusunuyorum bende
Bende cok ozledim film izlerkwn kola ve cips yemeyi ama yemiyorum. Neden ? Cunki kilo vermek istiyorum. Hem kilo vermek isteyip hemde kolayi ozledim iceyim bi bardak diyemezsin. Bu hafta aldigin kiloyu fazlasiyla vermeni istiyorum elifcim surekli 85 86 da gezinip duruyosun. Menulerinide eksiksiz yazip hanmelini etiketle
tamam canım inşallah buralardayım ben bu haftada listeye gireceğim için buradayım :)
Tmm cnm sagol. Elifin menulerini sen kontrol et bu hafta en ufak kacamagi gorursen bakma gozunun yasina agir agir elestir :)
Tamam canım sen merak etme aklın burda lkalmasın ama firsat buldukça gel seni buralarda görmeyince büyük bi eksiklik hissediyorum
gelicem firsat buldukca cnm misafir olmadigi surece burda olurum yine

Kızlar kilo veremeye bilirim ben geldiğimde ilk kilo veremediğimi çok kilo alıp verdiğim için metobolizmam inat ettdiğini yazdım kilo verememe laf söyleyin ama dürüstlük falan deyince üzülüyorum ne yediysem yazıyorum

Canim durustlugunden suphem olsa emin ol izine ciktiginda listeye almazdim seni. Bu hafta diyetisyenin listesine uy ne eksik ne fazla hic bsey yeme. Persembe haric bugunden itibaren hergun spor yap h

Evet 72 yim tam. Başka bi yere gittiğimde malesef tuvalete çıkamama sorunum var o beni çok etkiliyor. 1 hafta az bir süre değil... ama dediğim gibi hemen detoksa başlıcam haftaya grubun %sini artırcam söz veriyorum
Insallah cnm bu hafta elifle sana cok is dusuyor

hanmeli ye etiketliyeceğim ve eksiksiz uyacağım söz veriyorum . bakalım ne yazıldıysa onu yiyip içeceğim
taam canım gözüm üzerinde porsiyonlarını ... adet miktarlarını.. yağoranını hepsin istiyorum senden mümkünse tabağının fotoğrafını at bana her öğün... burası olmazsa watsapp olur bir şekilde ayrntılı bili...

diyetisyen mesala menüne tavuk haşlama yazdıysa sen bana 2 avuç büyüklüğü tavuk göğüsü.. tuluzu tuzsuz 1 yk yağ, vs vs.. ayrıntı tamam mı?

***6.TAKIM 550.ETAP***

Rzgrece (80/79.9/0.1/0.12) izine ayrildi
Fattylamb94 (68.1/72/-3.9/-5.73)
Yasmin2504 (78/)sabit
Marlin18(62.5/)
Seyhan77 (71.8/
Merveeeeeeeee717(58/57/1.0/1.72) yarismdan ayrilmak istiyor
Elif-hakan(84.5/85.6/-1.1/-1.29)
Selmammmm(72.8/72.7/0.1/0.14) giris tarihi ve kilosu 15 Aralik 74.6 kg hedef kilosu 65
6.Takim ortalamasi %

Deneme suresi & izindeki uyeler

Ozlm89 (71/69.8/1.2/1.69)
Plasticwomen(100.7/99/1.7/1.69)
Ervam44(102.8/100.3/2.5/2.43)
Zynmhm(96.2/94.3/1.9/1.98)
Serami[/QUOTE][/QUOTE]

Evet 72 yim tam. Başka bi yere gittiğimde malesef tuvalete çıkamama sorunum var o beni çok etkiliyor. 1 hafta az bir süre değil... ama dediğim gibi hemen detoksa başlıcam haftaya grubun %sini artırcam söz veriyorum
aayyy o sorun bende de varrrr anladım şimdi seni... ben varyao zaman ishal yapıcı hap var eczaneden alıyorum gittiğim yerde içiyorum gece sabah rahatıım .. karın ağrısı vs çoook ypıyor ama kabız olmaktan iyidir... bazen 2 tane bile içtiğim oluyor

hanmeli ye etiketliyeceğim ve eksiksiz uyacağım söz veriyorum . bakalım ne yazıldıysa onu yiyip içeceğim
Canım ben de çok diyet yaptığım için metabolizmam çok yavaş. Bizim gibi kişilerin aldığı bir ısırık bile direk kiloya yansıyor. Kacamagin yoksa da porsiyonlarina ve sporuna çok dikkat et. Valla üzüldüm ya. Çünkü kendim aklıma geldim. Ayniyim ben de önümüzdeki haftalar görürsün. Oyuzden biz diğer kişilere göre bir tık daha fazla dikkat edeceğiz. Haftaya herkesin tebrikelrini alacaksin. İnanıyorum.

Tamammmmmkızm ya kokoyumm

Insallah cnm bu hafta elifle sana cok is dusuyor
Üzerime düşeni yapıcam kaptanım
Kız ben kabız da olmuyorum bildiğin yapamıyorum çok iğrenç bişey var ya.. üniversiteye ilk başladığımda yurda alışık olmadığımdan hiç çıkamamıştım 2 hafta sonra zehirlencektim artık. Bu seferde öyle oldu e orda gitmeyince evimde de gidemiyorum. O yüzden böyle 4 kilo aldım yoksa çok aşırı bi kaçamak yapmadım tatlı kola ekmek vs hiç yemedim

keşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...

keşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...
Bizde var o haptan bikac kere diyetisyene gitmeden önce aldım ama hic bir etkisi olmadi. Galiba tamamen psikolojik benimkisi. Sanki karnımda taş var yani o derece

Te
Şekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…