Bende bu hafta izine ciktim iste. Gelen giden olcak kesin yerim diye kendime guvenemedim cnku. Menu konusunda durust olunmadigini dusunuyorum bendeallah razı olsun canım :) sizlerin duasıyla buluşucaz yavruarımızla inşallah :)
canım birde ssen yeni geldin geçmişi bilmiyorsun ki sen az da olsa -100 vermşsin.. bu hep böyle gidiyor bi kısır döngü içindeyiz
yok kaptan kendimize takımımıza dürüst olmak lazım..
ben ilk izin aldığımda 2 dlim ballı ekmeği yemiştim... sonra zin aldım işte baklava yedimpilav yedimçikolata yedim vs vs.. çünkü dedim kendime ben kilo alıcamm takım zor durumda kalacak hazır sabitken izin alayım 3 hafta kendime ara vereyim dönerim...
bu 3 haftada kendime dürüst oldum en son 67.2 görüp üzerine bi kamaçak yapsam saba tabikiiii 67.7 gibi bir rakam görürüm.... dün akşam 67.2 gördüm dedim ki bu pizzayı yeme sabah 66 olacak bu yeme... sabah ye..sabah 66.7 :) bir dilim pizza yedim ama bugünü yoğurt ve sütle kapatıcam artık..
dürüst olmamız lazım yoksa kilo veremeyiz olmaz..
Bende cok ozledim film izlerkwn kola ve cips yemeyi ama yemiyorum. Neden ? Cunki kilo vermek istiyorum. Hem kilo vermek isteyip hemde kolayi ozledim iceyim bi bardak diyemezsin. Bu hafta aldigin kiloyu fazlasiyla vermeni istiyorum elifcim surekli 85 86 da gezinip duruyosun. Menulerinide eksiksiz yazip hanmelini etiketleKanguru_ kaptişim ne yapayımm kızmayın lütfen abartılı bi kaçamak yapmadım evet bugün kola içtimm ama ne yapayım yok oşmadı bende içtim buz gibi çok özlemişimm .. Görüntüm değişiyor ama kilo veremedimmmm
Tmm cnm sagol. Elifin menulerini sen kontrol et bu hafta en ufak kacamagi gorursen bakma gozunun yasina agir agir elestir :)tamam canım inşallah buralardayım ben bu haftada listeye gireceğim için buradayım :)
gelicem firsat buldukca cnm misafir olmadigi surece burda olurum yineTamam canım sen merak etme aklın burda lkalmasın ama firsat buldukça gel seni buralarda görmeyince büyük bi eksiklik hissediyorum
yapacam birsey yok. Haftaya telafi ediceksiniz artik.Sırf kaçamak yapmam diye izin almadım ama keşke alsaydım çok kötü oldu takım için o kadar üzüldüm ki
Canim durustlugunden suphem olsa emin ol izine ciktiginda listeye almazdim seni. Bu hafta diyetisyenin listesine uy ne eksik ne fazla hic bsey yeme. Persembe haric bugunden itibaren hergun spor yap hKızlar kilo veremeye bilirim ben geldiğimde ilk kilo veremediğimi çok kilo alıp verdiğim için metobolizmam inat ettdiğini yazdım kilo verememe laf söyleyin ama dürüstlük falan deyince üzülüyorum ne yediysem yazıyorum
Evet 72 yim tam. Başka bi yere gittiğimde malesef tuvalete çıkamama sorunum var o beni çok etkiliyor. 1 hafta az bir süre değil... ama dediğim gibi hemen detoksa başlıcam haftaya grubun %sini artırcam söz veriyorumfattylamb94 kilin tam 72 mi
Insallah cnm bu hafta elifle sana cok is dusuyorEvet 72 yim tam. Başka bi yere gittiğimde malesef tuvalete çıkamama sorunum var o beni çok etkiliyor. 1 hafta az bir süre değil... ama dediğim gibi hemen detoksa başlıcam haftaya grubun %sini artırcam söz veriyorum
taam canım gözüm üzerindehanmeli ye etiketliyeceğim ve eksiksiz uyacağım söz veriyorum . bakalım ne yazıldıysa onu yiyip içeceğim
aayyy o sorun bende de varrrrEvet 72 yim tam. Başka bi yere gittiğimde malesef tuvalete çıkamama sorunum var o beni çok etkiliyor. 1 hafta az bir süre değil... ama dediğim gibi hemen detoksa başlıcam haftaya grubun %sini artırcam söz veriyorum
Canım ben de çok diyet yaptığım için metabolizmam çok yavaş. Bizim gibi kişilerin aldığı bir ısırık bile direk kiloya yansıyor. Kacamagin yoksa da porsiyonlarina ve sporuna çok dikkat et. Valla üzüldüm ya. Çünkü kendim aklıma geldim. Ayniyim ben de önümüzdeki haftalar görürsün. Oyuzden biz diğer kişilere göre bir tık daha fazla dikkat edeceğiz. Haftaya herkesin tebrikelrini alacaksin. İnanıyorum.hanmeli ye etiketliyeceğim ve eksiksiz uyacağım söz veriyorum . bakalım ne yazıldıysa onu yiyip içeceğim
Tamammmmmtaam canım gözüm üzerindeporsiyonlarını ... adet miktarlarını.. yağoranını hepsin istiyorum senden mümkünse tabağının fotoğrafını at bana her öğün... burası olmazsa watsapp olur bir şekilde ayrntılı bili...
diyetisyen mesala menüne tavuk haşlama yazdıysa sen bana 2 avuç büyüklüğü tavuk göğüsü.. tuluzu tuzsuz 1 yk yağ, vs vs.. ayrıntı tamam mı?
Üzerime düşeni yapıcam kaptanımInsallah cnm bu hafta elifle sana cok is dusuyor
Kız ben kabız da olmuyorum bildiğin yapamıyorum çok iğrenç bişey var ya.. üniversiteye ilk başladığımda yurda alışık olmadığımdan hiç çıkamamıştım 2 hafta sonra zehirlencektim artık. Bu seferde öyle oldu e orda gitmeyince evimde de gidemiyorum. O yüzden böyle 4 kilo aldım yoksa çok aşırı bi kaçamak yapmadım tatlı kola ekmek vs hiç yemedimaayyy o sorun bende de varrrranladım şimdi seni... ben varyao zaman ishal yapıcı hap var eczaneden alıyorum gittiğim yerde içiyorum gece sabah rahatıım .. karın ağrısı vs çoook ypıyor ama kabız olmaktan iyidir... bazen 2 tane bile içtiğim oluyor
valla kork... ne yedin sabah yaz bakalım... öğlenin fotosunu çek... tabaklarını boş foto çek bakayım ne kadar büyük o porsyonlar...Tamammmmmkızm ya kokoyumm
keşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...Üzerime düşeni yapıcam kaptanım
Kız ben kabız da olmuyorum bildiğin yapamıyorum çok iğrenç bişey var ya.. üniversiteye ilk başladığımda yurda alışık olmadığımdan hiç çıkamamıştım 2 hafta sonra zehirlencektim artık. Bu seferde öyle oldu e orda gitmeyince evimde de gidemiyorum. O yüzden böyle 4 kilo aldım yoksa çok aşırı bi kaçamak yapmadım tatlı kola ekmek vs hiç yemedim
Bizde var o haptan bikac kere diyetisyene gitmeden önce aldım ama hic bir etkisi olmadi. Galiba tamamen psikolojik benimkisi. Sanki karnımda taş var yani o derecekeşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...
Şekkür ederim canımCanım ben de çok diyet yaptığım için metabolizmam çok yavaş. Bizim gibi kişilerin aldığı bir ısırık bile direk kiloya yansıyor. Kacamagin yoksa da porsiyonlarina ve sporuna çok dikkat et. Valla üzüldüm ya. Çünkü kendim aklıma geldim. Ayniyim ben de önümüzdeki haftalar görürsün. Oyuzden biz diğer kişilere göre bir tık daha fazla dikkat edeceğiz. Haftaya herkesin tebrikelrini alacaksin. İnanıyorum.
Evet türk kahvesini sade pişirip içine 1 çay kaşığı kadar koyuyorsun o eriyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam nescafe gold falan da yapan varballikayfe kızbu h.cevizli yağı kahve türk khves mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?