hadiya demek sana faydaetmedi banada açlk otu acı cehre falan hiç etki etmez... başka bi çözüm bul bence psikolojik değişl o bildiğin hava değişiinden maf oluyor insanBizde var o haptan bikac kere diyetisyene gitmeden önce aldım ama hic bir etkisi olmadi. Galiba tamamen psikolojik benimkisi. Sanki karnımda taş var yani o derece
hımmm tamam canım ): evet nescafe ye de yapan var da ondan sorayımdedim :)Evet türk kahvesini sade pişirip içine 1 çay kaşığı kadar koyuyorsun o eriyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam nescafe gold falan da yapan var
Olabilir bilemedim ki ne denesem ama sanki bugün olacak gibi :)hadiya demek sana faydaetmedi banada açlk otu acı cehre falan hiç etki etmez... başka bi çözüm bul bence psikolojik değişl o bildiğin hava değişiinden maf oluyor insan
hımmm tamam canım ): evet nescafe ye de yapan var da ondan sorayımdedim :)
hadi bakalımOlabilir bilemedim ki ne denesem ama sanki bugün olacak gibi :)
hadiya bunu bilmiyordum bak :) araştırmya gireyim bi teşekkürler canım :)
Doğru söylüyosun zaten ben çok eşyada gözü olan bi insan değilim ama sadece olanın iyisi olsun diyordum. Evlenmeden yatırım yapayım bol bol bilezik altın yapalım diyodum ama şuan hiç biri umrumda değil
Evet kız 68dim 72 oldum
Seninde sonuç çok iyi canım
Şu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee
plasticwoman canim sende guzel kilo vermissin tebrik ederim. Haftaya listeye girersiniz :)
Özür diliyorum hepinizden kızlar .. Ben duygusal yiyiciğim galiba üzülsem yiyorum sevinsem yiyorum
Kızlar hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim darısı haftaya
Burda kilo alan bi ben varım bir de elif var. Üzerime düşeni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Sınav dolayısıyla böyle saçmaladım ama telafi edicemKilo verme takımı değil de alma takımı gibiyiz önceki haftaları bilmiyorum ama bence bu duruma bi el atalım yeniyim ama kızlar kusura bakmayın, kaçamak yapan kaç kalori aldıysa o kadar kalori yakacak spor yapsın mesela
Okadar haklisin ki. Biktim artik. Yeminle dun aksam birsey yemedim oglen 3 de yedigim bi kase patates salatasiyla sabahi sabah yaptim aclikdan karnim gurulduyodu. Neden ? Takimin yuzdesi bnm yzumden etkilenmesin diye. Her hafta bu konusmalari yapmakdanda surekli hayal kirikligina ugramakdanda biktim. Yarismayo biraksammi diye dusunuyorun bazen
Kızlar kilo veremeye bilirim ben geldiğimde ilk kilo veremediğimi çok kilo alıp verdiğim için metobolizmam inat ettdiğini yazdım kilo verememe laf söyleyin ama dürüstlük falan deyince üzülüyorum ne yediysem yazıyorum
keşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...
Burda kilo alan bi ben varım bir de elif var. Üzerime düşeni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Sınav dolayısıyla böyle saçmaladım ama telafi edicem
Tmm abla bakim bi sen izine ayrilabiliyomusun ona gore izne cikarsinHerkese merhaba kizlar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
Kilom 63
gecen hafta; 62.5
Fark :+500gr
Yüzde: +0.8
Hepinizden özür diliyorum kizlar
Evde misafirim var yatılı izine ayrılabilir miyim acaba kaptanimKanguru_
Alkol cok sislik yapiyo ya icmesen iyi edersin :) b yarin aksam yilbasi icin yemek daveti var bende ondan korkuyorum bakalim nolcak Allahtan izine ciktim :)Canım sitesine gir hepsi yazıyor bende vesile olmuş olurum dolaylı yoldan ne güzel :) koruyucu aile yaz Google
Teşekkürler canım
Canım işte yanlışın var muhakkak yoksa hiç bir şekilde ama hiç bir şekilde diyet yaparak kilo alamazsın imkansız en fazla sabit kalırsın
Teşekkürler canım 97,9 ile izne ayrılmışım güzel kilo veririm ve 97 olup öyle girerim inş o yüzden çok spor yapıcam bu hafta ve yılbaşında alkol almıycam ilk kez :) tek kuruyemiş yerim
Hepimiz öyleyiz
İnş canım
haftalardir boyleyiz canim. Cuma aksami full motivasyon tmm bu hafta super olcak diyoruz sonuc bpyle oluyoKilo verme takımı değil de alma takımı gibiyiz önceki haftaları bilmiyorum ama bence bu duruma bi el atalım yeniyim ama kızlar kusura bakmayın, kaçamak yapan kaç kalori aldıysa o kadar kalori yakacak spor yapsın mesela
Kuruyemiş yeme alkol alCanım sitesine gir hepsi yazıyor bende vesile olmuş olurum dolaylı yoldan ne güzel :) koruyucu aile yaz Google
Teşekkürler canım
Canım işte yanlışın var muhakkak yoksa hiç bir şekilde ama hiç bir şekilde diyet yaparak kilo alamazsın imkansız en fazla sabit kalırsın
Teşekkürler canım 97,9 ile izne ayrılmışım güzel kilo veririm ve 97 olup öyle girerim inş o yüzden çok spor yapıcam bu hafta ve yılbaşında alkol almıycam ilk kez :) tek kuruyemiş yerim
Hepimiz öyleyiz
İnş canım
Yuzdeye bakin yine harikayiz6.Takim ortalamasi % -0.461
Valla şaka gibiyiz. Aramıza yeni katılanlar çok güzel kilolar veriyor da benim gibi durumu bozan bikaç kişi var o yüzden bu haldeyiz ve bu kafayla hep sonlarda oluruzYuzdeye bakin yine harikayiz
Kız o kadar ekmek yenir miSabah bir yumurta dan melemen ikidilim beyaz ekmek 3zeydin yedim biraz öncede yarım armut yedimhanmeli
Ben artik sikildim cnm konusmakdan. Her hafta ayni ayni ayniValla şaka gibiyiz. Aramıza yeni katılanlar çok güzel kilolar veriyor da benim gibi durumu bozan bikaç kişi var o yüzden bu haldeyiz ve bu kafayla hep sonlarda oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?