Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizde var o haptan bikac kere diyetisyene gitmeden önce aldım ama hic bir etkisi olmadi. Galiba tamamen psikolojik benimkisi. Sanki karnımda taş var yani o derece
hadiya demek sana faydaetmedi banada açlk otu acı cehre falan hiç etki etmez... başka bi çözüm bul bence psikolojik değişl o bildiğin hava değişiinden maf oluyor insan

Evet türk kahvesini sade pişirip içine 1 çay kaşığı kadar koyuyorsun o eriyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam nescafe gold falan da yapan var
hımmm tamam canım ): evet nescafe ye de yapan var da ondan sorayımdedim :)

Olabilir bilemedim ki ne denesem ama sanki bugün olacak gibi :)

Herkese merhaba kizlar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
Kilom 63
gecen hafta; 62.5
Fark :+500gr
Yüzde: +0.8
Hepinizden özür diliyorum kizlar
Evde misafirim var yatılı izine ayrılabilir miyim acaba kaptanim Kanguru_

hadiya bunu bilmiyordum bak :) araştırmya gireyim bi teşekkürler canım :)

Canım sitesine gir hepsi yazıyor bende vesile olmuş olurum dolaylı yoldan ne güzel :) koruyucu aile yaz Google

Seninde sonuç çok iyi canım

Teşekkürler canım

Şu an aç karnıma koca bir bardak bu gibi kola içtim 1kilonun üstüneee

Canım işte yanlışın var muhakkak yoksa hiç bir şekilde ama hiç bir şekilde diyet yaparak kilo alamazsın imkansız en fazla sabit kalırsın

plasticwoman canim sende guzel kilo vermissin tebrik ederim. Haftaya listeye girersiniz :)

Teşekkürler canım 97,9 ile izne ayrılmışım güzel kilo veririm ve 97 olup öyle girerim inş o yüzden çok spor yapıcam bu hafta ve yılbaşında alkol almıycam ilk kez :) tek kuruyemiş yerim

Özür diliyorum hepinizden kızlar .. Ben duygusal yiyiciğim galiba üzülsem yiyorum sevinsem yiyorum

Hepimiz öyleyiz

Kızlar hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim darısı haftaya

İnş canım

Kilo verme takımı değil de alma takımı gibiyiz önceki haftaları bilmiyorum ama bence bu duruma bi el atalım yeniyim ama kızlar kusura bakmayın, kaçamak yapan kaç kalori aldıysa o kadar kalori yakacak spor yapsın mesela

Burda kilo alan bi ben varım bir de elif var. Üzerime düşeni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Sınav dolayısıyla böyle saçmaladım ama telafi edicem

Şahlandırırız biz takımı üzülme ve bırakma lütfen dur daha yeni geldik :) bu hafta spor yarışları yapalım rakipler oluşturalım yarışmalar yapalım kendi içimizde motivasyon olur

Canım kimse dürüst değilsin demiyor bi yerde yanlış var diyor ki gerçekten var kilo vermen dursa da sabit kalması lazım bana bi gününü saatleriyle birlikte bi yazar mısın ve kaçta uyanıp kaçta yattığını bi bakalım neredeyse yanlış düzeltelim diye söylüyoruz

keşke dünden falan ishal yapıcı birşeyler yapsaydın.. ben de hapın adını tam bilmiyorum ama küçük şekere benzer bi hap almanı tavsye ederim yoksa seni tam manasıyla ancaaaa sinameki söker...

Vücüt alışınca da kötü onlara ya tembelleşiyor

Burda kilo alan bi ben varım bir de elif var. Üzerime düşeni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Sınav dolayısıyla böyle saçmaladım ama telafi edicem

3 kişi gördüm canım ben ya da 4 ama o aralıkta o yüzden yazdım kimseyi eleştirmek değil amacım takım olarak zayıflayalım takımız sonuçta hep beraber yapacağız bunu, ben kilo verirken takım arkadaşımın alması beni üzer

Herkese merhaba kizlar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
Kilom 63
gecen hafta; 62.5
Fark :+500gr
Yüzde: +0.8
Hepinizden özür diliyorum kizlar
Evde misafirim var yatılı izine ayrılabilir miyim acaba kaptanim Kanguru_
Tmm abla bakim bi sen izine ayrilabiliyomusun ona gore izne cikarsin
Alkol cok sislik yapiyo ya icmesen iyi edersin :) b yarin aksam yilbasi icin yemek daveti var bende ondan korkuyorum bakalim nolcak Allahtan izine ciktim :)
haftalardir boyleyiz canim. Cuma aksami full motivasyon tmm bu hafta super olcak diyoruz sonuc bpyle oluyo

***6.TAKIM 550.ETAP***

Rzgrece (80/79.9/0.1/0.12) izine ayrildi
Fattylamb94 (68.1/72/-3.9/-5.73)
Yasmin2504 (78/)sabit
Marlin18(62.5/63/-0.5/0.80)
Seyhan77 (71.8/) sabit
Merveeeeeeeee717(58/57/1.0/1.72) yarismdan ayrilmak istiyor
Elif-hakan(84.5/85.6/-1.1/-1.29)
Selmammmm(72.8/72.3/0.5/0.69) giris tarihi ve kilosu 15 Aralik 74.6 kg hedef kilosu 65

6.Takim ortalamasi % -0.461

Deneme suresi & izindeki uyeler

Ozlm89 (71/69.8/1.2/1.69)
Plasticwomen(100.7/99/1.7/1.69)
Ervam44(102.8/100.3/2.5/2.43)
Zynmhm(96.2/94.3/1.9/1.98)
Serami[

Kuruyemiş yeme alkol al

Kavrulmuş kuruyemiş cips kadar kalorili unutma. Alkol de alma tabiki o da ödem yapar. Ama herkes yer içerken dayanamam diyorsan orasını bilemiciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…