Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hanmeli canim bu hafta spor isiyle ilgilenrbilir misin? Sen iyi yaparsin bu isi.
Yarisma yapalim yine. Herkesin katilmasi zorunlu. Hergun en az 30 dkk sor yapilmasi zorunlu.

Spor yapmayanlari gerekli mazereti yoksa ( misafirin gelmesi mazeret drgil. Eger yatili degilse.) 1 defa uyar. Ertesi gun telafi olarak yarim saat fazladab spor dominant oldugun icin iyi becerirsin bu isi.

merhabalar arkadaşlar geçmişi okudum geldim. üzüldüm açıkçası. biraz hırslanmamız gerek. takım içi de yarışalım. ıkili olarak yarışalim yenilen isminin alt kısmına bir hafta rakibinin istediği cümleyi yazsın. ben plasticwoman i ikilide yenersem isminin orada bir hafta ben çürük elmayim yazdıririm mesela:)) sanki öylesine hobi için burdaymisiz gibi konuşmalar. ben yeniyim yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayin o konuda. kilo aldım bir bardak kola fondip yaptip edasi çok cüretkar olmamıs mi
ben cenazedeyken dikkat edemedim gün içinde akşam yemek yemedim. bana kalsa yerdim ama sorumlu olduğum grup var diye frenlemeye çalışıyorum.
hedef yazmissiniz o da çok güzel olmuş. hemen hesap kitap yapıp hedef belirliyorum ben de :)

ben kac haftadir soyluyorum cnm burda bi tek kendinizden sorumlu degilsiniz dye. Ama
Yok kimsenin umrunda degil. Bende senin gibi dun aksam hicbise yemedim grubun yuzdesini etkilemim diye ama sadece senin benim dusunmemle olmaz. Takim ruhu yok. Her hafta bunlari konusmakdan okdr sikildim ki anlatamam

Esrada verdi galiba söziki tatliş şişko vereceğizzz yüzünüzü kara çıkartmıycaZ

kaptanım moral bozmak yok. bu hafta miladimiz olsun. çok kaçamak yapan bir arkadaş varsa cuma hedefini tutturursa cumartesi bir off öğün yapsın. ama sadece bir öğün. sonra yeni hafta hedefine odaklansin olmaz mı acep

tamam canım araştıracağım :) sende vesile oldun dediğin gibi :) sevabıma ortakçı çıktı yahu :)

yok ben tembelleştirmiyorum.. bu beni anamdan gelen genetik.. ne zaman farklı bi şehire gitsem daha çok deniz seviyesiden yükselsam böyle olur bu benim yapım o yüzden ilk 1-2 gün o hapı alırım sonra kendsi düzene girer.. almazsam 1 hafat 10 gün çıkamıyorum ve sürekli abdest şüphem oluyor bu da sıkıntı benim çin
tammam tatlım yapayım...

yenmez dimi benim ekmeğim kalmamış tı bende beyaz ekmek yedim telafi için ağzıma unlu hiçbişi koymayacağım karbanhitratlı bugün
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ekmeğin yoksaydı menemen yapmayaydın şekerim o yumurtayı kaynatıp dometesi söğüş yaoaydın yanında...

Yeşilçay içiyorum hanmeli akşam 8kaşık barbunya salata yoğurt yiyeceğim uygunmudur
barbunya da ne kadar yağ var?? kaşık yemek kaşığımı? kepçe olmasın kızarım çok hemde salata yağsız olsun tuz az koy.. içine isot falan koyarsan güzel olur

Ayyyy korkoyum senden hanmeli ama benimle yakından uğraşman çok hoş U ma gitdii valla teşekkür ederim

Dominantım benimm

güldürme beni
bu hafta sana sert kızı oynamam lazım ...

hadi kalk spor yapalım beraber.. ben 500 ip 100 squat 15 da leslie yapıcam hayde sende kalk

kızlar güzel kaptanımızı duydunuz ...!!

akşam saat 8 e kadar spor rakibenizi belirleyin yoksam ben işe el atacağum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…