- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sende haklısın gerçekten bu durum sıkmaya başladı...Ben artik sikildim cnm konusmakdan. Her hafta ayni ayni ayni
yenmez dimi benim ekmeğim kalmamış tı bende beyaz ekmek yedim telafi için ağzıma unlu hiçbişi koymayacağım karbanhitratlı bugünKız o kadar ekmek yenir mi
29.12.2017-05.01.2018 Kilo Hedefi
plasticwoman 99/97,3/-1,7
hanmeli 66.7/66.4/-300
fattylamb94 72/69.5/-2.5
S Selmammmm 72.7/71.5/-1.2
zynpkr 94.3/ 93.0/-1.3
@Yasmin2504 78/76.9/-1.1
E ervam44 100.3/98.5/-1.8
Elif -85.6/84.0-1.6
ttlım bu birebir diyetisyenin listesi mi ?? ne kadar yağ kullandın ? zeytinin üzerinde yağ var mıydı ve tuz kulllandın mı ?Sabah bir yumurta dan melemen ikidilim beyaz ekmek 3zeydin yedim biraz öncede yarım armut yedimhanmeli
Yok değildi malesef bu +1i görünceydi senle konuştuktan son ra düzene girdim bu önceydiittlım bu birebir diyetisyenin listesi mi ?? ne kadar yağ kullandın ? zeytinin üzerinde yağ var mıydı ve tuz kulllandın mı ?
ben kac haftadir soyluyorum cnm burda bi tek kendinizden sorumlu degilsiniz dye. Amamerhabalar arkadaşlar geçmişi okudum geldim. üzüldüm açıkçası. biraz hırslanmamız gerek. takım içi de yarışalım. ıkili olarak yarışalim yenilen isminin alt kısmına bir hafta rakibinin istediği cümleyi yazsın. benplasticwoman i ikilide yenersem isminin orada bir hafta ben çürük elmayim yazdıririm mesela:)) sanki öylesine hobi için burdaymisiz gibi konuşmalar. ben yeniyim yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayin o konuda. kilo aldım bir bardak kola fondip yaptip edasi çok cüretkar olmamıs mi
ben cenazedeyken dikkat edemedim gün içinde akşam yemek yemedim. bana kalsa yerdim ama sorumlu olduğum grup var diye frenlemeye çalışıyorum.
hedef yazmissiniz o da çok güzel olmuş. hemen hesap kitap yapıp hedef belirliyorum ben de :)
kaptanım moral bozmak yok. bu hafta miladimiz olsun. çok kaçamak yapan bir arkadaş varsa cuma hedefini tutturursa cumartesi bir off öğün yapsın. ama sadece bir öğün. sonra yeni hafta hedefine odaklansin olmaz mı acepben kac haftadir soyluyorum cnm burda bi tek kendinizden sorumlu degilsiniz dye. Ama
Yok kimsenin umrunda degil. Bende senin gibi dun aksam hicbise yemedim grubun yuzdesini etkilemim diye ama sadece senin benim dusunmemle olmaz. Takim ruhu yok. Her hafta bunlari konusmakdan okdr sikildim ki anlatamam
tamam canım araştıracağım :) sende vesile oldun dediğin gibi :) sevabıma ortakçı çıktı yahu :)Canım sitesine gir hepsi yazıyor bende vesile olmuş olurum dolaylı yoldan ne güzel :) koruyucu aile yaz Google
Teşekkürler canım
Canım işte yanlışın var muhakkak yoksa hiç bir şekilde ama hiç bir şekilde diyet yaparak kilo alamazsın imkansız en fazla sabit kalırsın
Teşekkürler canım 97,9 ile izne ayrılmışım güzel kilo veririm ve 97 olup öyle girerim inş o yüzden çok spor yapıcam bu hafta ve yılbaşında alkol almıycam ilk kez :) tek kuruyemiş yerim
Hepimiz öyleyiz
İnş canım
yok ben tembelleştirmiyorum.. bu beni anamdan gelen genetik.. ne zaman farklı bi şehire gitsem daha çok deniz seviyesiden yükselsam böyle olur bu benim yapım o yüzden ilk 1-2 gün o hapı alırım sonra kendsi düzene girer.. almazsam 1 hafat 10 gün çıkamıyorum ve sürekli abdest şüphem oluyor bu da sıkıntı benim çinVücüt alışınca da kötü onlara ya tembelleşiyor
3 kişi gördüm canım ben ya da 4 ama o aralıkta o yüzden yazdım kimseyi eleştirmek değil amacım takım olarak zayıflayalım takımız sonuçta hep beraber yapacağız bunu, ben kilo verirken takım arkadaşımın alması beni üzer
tammam tatlım yapayım...hanmeli canim bu hafta spor isiyle ilgilenrbilir misin? Sen iyi yaparsin bu isi.
Yarisma yapalim yine. Herkesin katilmasi zorunlu. Hergun en az 30 dkk sor yapilmasi zorunlu.
Spor yapmayanlari gerekli mazereti yoksa ( misafirin gelmesi mazeret drgil. Eger yatili degilse.) 1 defa uyar. Ertesi gun telafi olarak yarim saat fazladab spor dominant oldugun icin iyi becerirsin bu isi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayenmez dimi benim ekmeğim kalmamış tı bende beyaz ekmek yedim telafi için ağzıma unlu hiçbişi koymayacağım karbanhitratlı bugün
barbunya da ne kadar yağ var?? kaşık yemek kaşığımı? kepçe olmasın kızarım çok hemde
Ayyyy korkoyum sendenhanmeli ama benimle yakından uğraşman çok hoş U ma gitdii valla teşekkür ederim
Dominantım benimm
sen yaz hele menemen ne kadar yağlıydı tuz var mıydı?? ekmek çok zaten orası kesin... baka meyve yeme sakın bugün..Yok değildi malesef bu +1i görünceydi senle konuştuktan son ra düzene girdim bu önceydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?