Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam kalkıyorum ip atlayayım şimdi , sguat yapamam zaten , dans edim hoplayıp zıplayım olur mu

1. Grup
fattylamb94 ozlm89
hanmeli
2.grup
@Yasmin2504 @Seyhan77 S Selmammmm

3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
ballikayfe
4 grup
plasticwoman E ervam44

E ervam44 ve @plasticwomen in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istedigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet

Son düzenleme:
Kaptanım merve için yarışmadan ayrılmak istiyor notu düşmüşsün mezuniyetle ilgili bişey söylemişti o sanırım durum nedir

E ben

Ayyy sıkı yönetim başladı kızlart

off ogun daha sonra belki olur cnm simdi bi toparlanalim bakalim 1 kere dereceye girelim :)

Aaa aşk olsun önce benim fikrimi beni atmışsın :)

anammm benim ezeli rakip plasticwoman varmış burda. o bana neler yazdırır neler. ben spora baslamaliyim hem de hemen

Koru kendini çekirge :) ama sen benden daha çok kilo veriyorsun bu demek değil ki sana pabuç bırakırım :)))

Sabah : yarım muz, yarım cennet meyvesi, yoğurt, chia tohumu, yarım dilim ananas, baharat mix

Ara : yarım muz

Öğlen : hindili salata

Akşam : taze fasülye (1 kg sebzeyi 2 yk zeytinyağında pişiriyorum, o nedenle de sınır Yok)
Salata

3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içild
Evde detox çayı içilecek 1 lt
Akşam yatmadan yoğurt sumak kürü yapılacak

Spor tabi ki de var :) 45 dk insanity yapacağım

Supersin cnm senin menulerini herkes ornek alsin :)

Harika:)

Bu arada menumu de yaziyim

9.00: ceviz suyu+2 ceviz

10.00: 1.5 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,yesillik

13.00: 1 dilim sebze mücver (fırında) 2 kaşık yoğurt

17.00: 4-5 kaşık kadar kuru fasulye, 2-3kasik kadar kavurma, yoğurt üstüne de sütlü şekersiz kahve

1 mile leslie yaptım 15 dk eliptik bisiklet birazdan kalkıp egzersiz yapacağım 15-20 dk

3 lt su içtim. Şekersiz çay kahve içtim aralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…