- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Tamam kalkıyorum ip atlayayım şimdi , sguat yapamam zaten , dans edim hoplayıp zıplayım olur mutamam canım araştıracağım :) sende vesile oldun dediğin gibi :) sevabıma ortakçı çıktı yahu :)
yok ben tembelleştirmiyorum.. bu beni anamdan gelen genetik.. ne zaman farklı bi şehire gitsem daha çok deniz seviyesiden yükselsam böyle olur bu benim yapım o yüzden ilk 1-2 gün o hapı alırım sonra kendsi düzene girer.. almazsam 1 hafat 10 gün çıkamıyorum ve sürekli abdest şüphem oluyor bu da sıkıntı benim çin
tammam tatlım yapayım...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ekmeğin yoksaydı menemen yapmayaydın şekerim o yumurtayı kaynatıp dometesi söğüş yaoaydın yanında...
barbunya da ne kadar yağ var?? kaşık yemek kaşığımı? kepçe olmasın kızarım çok hemdesalata yağsız olsun tuz az koy.. içine isot falan koyarsan güzel olur
güldürme beni
bu hafta sana sert kızı oynamam lazım ...
hadi kalk spor yapalım beraber.. ben 500 ip 100 squat 15 da leslie yapıcam hayde sende kalk
E ben1. Grup
fattylamb94 ozlm89
2.grup
@Yasmin2504 @Seyhan77 S Selmammmm
3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
4 grup
plasticwoman E ervam44
E ervam44 in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istedigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet
Ayyy sıkı yönetim başladı kızlart1. Grup
fattylamb94 ozlm89
2.grup
3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
4 grup
plasticwoman E ervam44
E ervam44 in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istedigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet
Mezuniyet icin 400 gr daha vermesi lazim ama veremiyo cnm 57 58 gziyo kac haftadir o yuzden boyle olduKaptanım merve için yarışmadan ayrılmak istiyor notu düşmüşsün mezuniyetle ilgili bişey söylemişti o sanırım durum nedir
En cokda sana skki yonetimAyyy sıkı yönetim başladı kızlart
Sen katilmak istemezsin diye eslestirmedim seni cnm :) 80 kiloydun dimi ona gorw eslestirim spor rakibinide sec ozmn. :)
off ogun daha sonra belki olur cnm simdi bi toparlanalim bakalim 1 kere dereceye girelim :)kaptanım moral bozmak yok. bu hafta miladimiz olsun. çok kaçamak yapan bir arkadaş varsa cuma hedefini tutturursa cumartesi bir off öğün yapsın. ama sadece bir öğün. sonra yeni hafta hedefine odaklansin olmaz mı acep
1. Grup
fattylamb94 ozlm89
2.grup
3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
4 grup
plasticwoman E ervam44
E ervam44 in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istepdigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet
anammm benim ezeli rakipplasticwoman varmış burda. o bana neler yazdırır neler. ben spora baslamaliyim hem de hemen
Ayy ben ervam yazinca gprdum cnm k.bakma :)Aaa aşk olsun önce benim fikrimi beni atmışsın :)
Koru kendini çekirge :) ama sen benden daha çok kilo veriyorsun bu demek değil ki sana pabuç bırakırım :)))
Ayy ben ervam yazinca gprdum cnm k.bakma :)
Supersin cnm senin menulerini herkes ornek alsin :)Sabah : yarım muz, yarım cennet meyvesi, yoğurt, chia tohumu, yarım dilim ananas, baharat mix
Ara : yarım muz
Öğlen : hindili salata
Akşam : taze fasülye (1 kg sebzeyi 2 yk zeytinyağında pişiriyorum, o nedenle de sınır Yok)
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içild
Evde detox çayı içilecek 1 lt
Akşam yatmadan yoğurt sumak kürü yapılacak
Spor tabi ki de var :) 45 dk insanity yapacağım
Harika:)Sabah : yarım muz, yarım cennet meyvesi, yoğurt, chia tohumu, yarım dilim ananas, baharat mix
Ara : yarım muz
Öğlen : hindili salata
Akşam : taze fasülye (1 kg sebzeyi 2 yk zeytinyağında pişiriyorum, o nedenle de sınır Yok)
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içild
Evde detox çayı içilecek 1 lt
Akşam yatmadan yoğurt sumak kürü yapılacak
Spor tabi ki de var :) 45 dk insanity yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?