Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım 93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
Bu istikrarini devam ettirirsek gelir ins..ayy gelsin eksileri cook guzel yaa..insan eksi gelince cok mutlu oluyo ama kacamak yapip birsey yiyince hic de mutlu olmuyor sadece acinasi birhale geliyor..

Bu istikrarini devam ettirirsek gelir ins..ayy gelsin eksileri cook guzel yaa..insan eksi gelince cok mutlu oluyo ama kacamak yapip birsey yiyince hic de mutlu olmuyor sadece acinasi birhale geliyor..
Evet ya. Tartıda eksi geldikçe zaten kaçamak yapasim gelmiyor ama. Daha da motive oluyor. Hepimiz hedeflerimize varacağız inşallah

Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım 93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
sevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınn

Gunaydin güzel hafta sonları diliyorum

E ervam44 harikasin dünden bugüne çok güzel eksi
çok teşekkür ederim
Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)
ooo süpersin masallah
maşallah sana da. ben de 99.9 gördüm bu sabah. artık üç hanelilere veda ederim nsallah

Canım et olarak kuzu, hindi, balık yiyebiliyorum
Ördek sordum muhtemelen olur ama görmedi henüz yılbaşında ördek yiyeceğim
Hindi hic yemedim kuzu eti sevmiyorum ztn. Ama hindiyi denicem :)
Günaydın arkadaşlarrr

günaydın arkadaşlar. -400 ile gün e başladım :)

Gunaydin güzel hafta sonları diliyorum

E ervam44 harikasin dünden bugüne çok güzel eksi

Günaydın kızlar

Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)

Gunaydin hatunlar masallah eksiler gorulmus.
sevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınn
dikkat edince oluyomus demeki. Belkide kolayi icmeseydin 500 gorurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…