Günaydın arkadaşlarrr
günaydın arkadaşlar. -400 ile gün e başladım :)
Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)Günaydın kızlar
Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)
AhSen_2504 sen de bi degisiklik var mi ayran detoksundan dolayi
Olsun cok guzel bence bir haftada zor veriyoruz o kiloyu..bugunu de atlatalim sonra da dikkat edince cumaya kadar daha guzel sonuc gorucezCanim ben sadece -200 gördüm
Olsun cok guzel bence bir haftada zor veriyoruz o kiloyu..bugunu de atlatalim sonra da dikkat edince cumaya kadar daha guzel sonuc gorucez
Bu istikrarini devam ettirirsek gelir ins..ayy gelsin eksileri cook guzel yaa..insan eksi gelince cok mutlu oluyo ama kacamak yapip birsey yiyince hic de mutlu olmuyor sadece acinasi birhale geliyor..Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
Evet ya. Tartıda eksi geldikçe zaten kaçamak yapasim gelmiyor ama. Daha da motive oluyor. Hepimiz hedeflerimize varacağız inşallahBu istikrarini devam ettirirsek gelir ins..ayy gelsin eksileri cook guzel yaa..insan eksi gelince cok mutlu oluyo ama kacamak yapip birsey yiyince hic de mutlu olmuyor sadece acinasi birhale geliyor..
sevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınnSüpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
sevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınn
çok teşekkür ederim
ooo süpersin masallahGunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)
maşallah sana da. ben de 99.9 gördüm bu sabah. artık üç hanelilere veda ederim nsallahSüpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
Hindi hic yemedim kuzu eti sevmiyorum ztn. Ama hindiyi denicem :)Canım et olarak kuzu, hindi, balık yiyebiliyorum
Ördek sordum muhtemelen olur ama görmedi henüz yılbaşında ördek yiyeceğim
Günaydın arkadaşlarrr
günaydın arkadaşlar. -400 ile gün e başladım :)
Günaydın kızlar
Gunaydin arkadaslar Ben de gune -500le basladim:)
Gunaydin hatunlar masallah eksiler gorulmus.Süpersiniz kızlar ben de -400 ile güne başladım93 leri uzun uğraşlar boyu görmemiştim. Birakip yemeye başlayıp tekrar sil baştan basliyordum. Bugün 93.9 gordum. Devamı gelir inşallah
dikkat edince oluyomus demeki. Belkide kolayi icmeseydin 500 gorurdunsevgili rakibemmm güzel kilo vermişsin bende -200 le başladım bakalım iyi olan kazansınn
ayyy şu lanet kolaaaevet tatlım iyi olan kazansın. senin d cokiyi kolaya rağmen
yanii ama içtim işte bikereHindi hic yemedim kuzu eti sevmiyorum ztn. Ama hindiyi denicem :)
Gunaydin hatunlar masallah eksiler gorulmus.
dikkat edince oluyomus demeki. Belkide kolayi icmeseydin 500 gorurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?