- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
canımhaklıısın ben şin espri tarafındayım zatne... ama bu hafta bende spor yarışmasına katılmıyorum misafirim var... yarın 500 ip daha atlrım bikutu pizza eritirm
haa anladım.... o zaman edefi uzak olanlar için mantıklı olabilir dediğin ama benim için olmaz... :)
bende normalde sirkeli su içiyorum da bu ara içmiyorum
iyi geceler ❤Hayirli geceler kizlar
Ece ne kdr zmnda verdi kiloyu acaba. Leslie yapiyo ben bi kac drfa onunla leslie yaptim :)Öyle olmalı canım :) kaçamaklara kızan kişi olup pizza yemek olmaz :) en örnek sen olmalısın :)
Tercih canım ben uzun uzun diyet yapmak istemiyorum artık vereyim kilomu da korumaya gireyim
Sirkeyi de hiç sevmem ama :) sevmediğimiz herşey faydalı işte :)
Ece ne kdr zmnda verdi kiloyu acaba. Leslie yapiyo ben bi kac drfa onunla leslie yaptim :)
ben doğal ev yapımı aldım. tadı çok güzel bildiğimiz ekşi elma. tabi öyle çok ahım şahım değil ama diğerlerinden daha iyiSirkeyi de hiç sevmem ama :) sevmediğimiz herşey faydalı işte :)
Ama senin diyetisyenin dedigi bana cok mantikli geldi. Tavuk eti konusunda. Sonucda hormonlu cidden zayiflamayi zorlastirabilir8-9 ayda verdi canım
ben doğal ev yapımı aldım. tadı çok güzel bildiğimiz ekşi elma. tabi öyle çok ahım şahım değil ama diğerlerinden daha iyi
Ama senin diyetisyenin dedigi bana cok mantikli geldi. Tavuk eti konusunda. Sonucda hormonlu cidden zayiflamayi zorlastirabilir
Et olarak neyi onerdi pekiAynı diyetisyen canım Ece’nin diyetisyenine gidiyorum ona da yasaklamıştı bana da yasakladı
Bendeki de öyle çoğu şey doğal zaten ama sirkeyi pek sevmediğim için kokusu yetiyor :)
Et olarak neyi onerdi peki
evet bendim cezalı olan. bu haftasonu için izin istemiştim cenaze ve geçmiş olsuna gelenlerin yogunlugundan dolayı. ama pazartesine tüm cezalarimi yaparımelf hakancım : canım cigerim 200 kal lik ceza bul beğen kendine ne yapabilirsin yaz...
erva cınmsen miydin çubuk yiyen unuttum... 160 kal lik ceza sende bul...
ballikayfe kızlahana turşusunda bi şey yok muşsen yırttın hayde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?