- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Süt ictim ben tarcinda koydumAy spor yaptım ya nasıl açım :)) çok acıktım :)
Sorma ya bende sinir olurum başkasının kıyafetini almaya. Ben çok yakınlarıma veririm ama özellikle kilolu birisi zayıf birinin kıyafetini, ayakkabasını alırsa deli oluyorum çünkü ister istemez genişliyo.Kıyamıyor insan güzel kıyafelere o ayrı :) bende çok dikkatli özenli kullanırım kıyafetlerini o yüzden birine ödünç vermekten nefret ederim, kimseden Almam, istemem ama çevremdeki bütün arkadaşlarım kıyafet almayı seven ve hor kullananlardan oluşuyor :) hayır demekten bıktım :) önceden diyemezdim kıyafetim rezil olurdu kafayı yerdim öğrendim hayır demeyi :) ama ısrar ediyorlar birde :))
Cilt bakımı önemli ben severim hem doğal yağ ile hem maske, jel, Peeling vs yapıyorum düzenli hem cilt hem saç bakımı yapıyorum gerçi her yerime yapıyorum sanırım :) ayak için ayrı, kuruyan dirsekler için ayrı :)
Süt ictim ben tarcinda koydum
Sorma ya bende sinir olurum başkasının kıyafetini almaya. Ben çok yakınlarıma veririm ama özellikle kilolu birisi zayıf birinin kıyafetini, ayakkabasını alırsa deli oluyorum çünkü ister istemez genişliyo.
Ay ne güzel ya bakımlı olmak gibisi yok. Bende yapardımda bu kilolara çıkınca hayata küstüm malesef
Hiç öyle değilim ya biri bişeyimi beğensin direkt al senin olsun derimBen şimdi içemem canım detoks çayımda var tarçın benim ki yalancı açlık spordan dolayı oldu
Benim kıyafetlerimi kimse almasın :)) ilkokulda bile böyleydim ben malımı çok kontrol ederim :) hassas davranırım :) özellikle kalemlerim kimseye vermem ve çok severim kalem delisiyim :)
Ben daha da bakımlıydım bu hiç bişi :) pek makyaj yapmam önceden de pek yapmazdım ama makyaj yapıp fön çektiren, akşam makyajını silmeyen fönü bozulmasın diye yıkanmayan ve bakımlı olduğunu sananlar gibi olmadım hiç :) bende zayıfladıkça eski halime dönmeye başlıyorum ve çok mutsuzdum şu an çok mutluyum eski neşem yerine geldi
Hiç öyle değilim ya biri bişeyimi beğensin direkt al senin olsun derim
Kendinle barışık olman çok güzel bisey. Zaten kendine küsünce insan o enerjiyi yansıtıyo dışarı.. hiç güzel görünmüyor. Ben şuan kendime o kadar küstüm ki eminim kötü görünüyorumdur
Kendine küsünce kilo verilmiyor buna yürekten inanıyorum. Insan içine gömülüyor resmen ama bunu aşmak çok zor. Ben artık yeni insanlarla bile tanışmak istemiyorum bu sebepten. Çok kapandım bu benim sosyal hayaımı iş hayatımı aşk hayatımı kısacası herşeyimi kötü etkiliyor. Sen kendinle barıştığın için hızlıca zayıflayacaksınBende veririm ama benim arkadaş çevremin isteme şekli bile değişik :) yani gelip dolabımı açıp alıp gidiyor sonra ben resimlerde görüyorum şok :)
Canım ben kendimden nefret ettim kilo alınca ve diyet yapmaya çalıştım ama gr veremedim çünkü kendimi sevmiyordum sonra kendimi sevmeye başladım, kendimle olan kavgamı bitirdim kilo vermeye başladım o nedenle kendine küsme nedeni ne ise çöz
hiç bişi anlamadıım
ailemle de biraz sıkıntılarım varSen ailenle mi yaşıyordun yalnız mısın? Sanki içinde çok büyük bir sıkıntı var aşamadığın şeyler..
tadı güzel oluyor mu kiUnsuz sağlıklı poğaça
1 bardak yulaf
Yarım bardak yulaf tozu robottan çektim
1 yumurta
1 biber
Maydanoz
Keten tohumu
Chia tohumu
Lor peyniri
Pul biber
Karabiber
Kekik
Çok az zeytinyağı
Yeşil zeytin dilimledim (hazır dilimli değil)
2 yk yoğurt
Üzerine ; yumurta sarısı ve çörek otu attım
Bunların hepsini karıştırdım 4-5 dk bekledim yulaf şişti sonra şekil verip 25-30 dk fırınınıza göre pişirin, ve çıtırlığına göre pişirebilirsiniz.
İstediğiniz sebzeleri koyabilirsiniz, domates, kabak, patlıcan vs
tebrik ederiiiiiiiiiimKızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
Beni tamamen listeden kaldırdılar şimdiGunaydin kizlaaarrr
Spor listesini iilk sayfaya koydum.
fattylamb94 cnm ucunculugum hayirli olsun birinci oldugun gunleride goruruz insallah. Bi yanlislil olmus ama mesaj attim duzeltirler gorunce. Ama dun wp paylastigin o pastayi yediyseeeennn
Teşekkür ederim, umarım bir an önce çözülürailemle de biraz sıkıntılarım var
tadı güzel oluyor mu ki
tebrik ederiiiiiiiiiim
Bu hafta senden bol bol eksi bekliyoruzgünaydın hatunlar. dün yemeği cozuttum biraz. kendime son kaçamak hakkı verdim. artık sıfır kaçamakli bir hafta beni bekliyor insallah. dün ciddi hareketiydim diye ayrı bir spor yapmadım ama bugün spora da start veriyorum Allah ın izniyle
ailemle de biraz sıkıntılarım var
tadı güzel oluyor mu ki
tebrik ederiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?