Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma ya bende sinir olurum başkasının kıyafetini almaya. Ben çok yakınlarıma veririm ama özellikle kilolu birisi zayıf birinin kıyafetini, ayakkabasını alırsa deli oluyorum çünkü ister istemez genişliyo.

Ay ne güzel ya bakımlı olmak gibisi yok. Bende yapardımda bu kilolara çıkınca hayata küstüm malesef

Süt ictim ben tarcinda koydum

Ben şimdi içemem canım detoks çayımda var tarçın benim ki yalancı açlık spordan dolayı oldu

Benim kıyafetlerimi kimse almasın :)) ilkokulda bile böyleydim ben malımı çok kontrol ederim :) hassas davranırım :) özellikle kalemlerim kimseye vermem ve çok severim kalem delisiyim :)

Ben daha da bakımlıydım bu hiç bişi :) pek makyaj yapmam önceden de pek yapmazdım ama makyaj yapıp fön çektiren, akşam makyajını silmeyen fönü bozulmasın diye yıkanmayan ve bakımlı olduğunu sananlar gibi olmadım hiç :) bende zayıfladıkça eski halime dönmeye başlıyorum ve çok mutsuzdum şu an çok mutluyum eski neşem yerine geldi

Hiç öyle değilim ya biri bişeyimi beğensin direkt al senin olsun derim
Kendinle barışık olman çok güzel bisey. Zaten kendine küsünce insan o enerjiyi yansıtıyo dışarı.. hiç güzel görünmüyor. Ben şuan kendime o kadar küstüm ki eminim kötü görünüyorumdur

Bende veririm ama benim arkadaş çevremin isteme şekli bile değişik :) yani gelip dolabımı açıp alıp gidiyor sonra ben resimlerde görüyorum şok :)

Canım ben kendimden nefret ettim kilo alınca ve diyet yapmaya çalıştım ama gr veremedim çünkü kendimi sevmiyordum sonra kendimi sevmeye başladım, kendimle olan kavgamı bitirdim kilo vermeye başladım o nedenle kendine küsme nedeni ne ise çöz

Kendine küsünce kilo verilmiyor buna yürekten inanıyorum. Insan içine gömülüyor resmen ama bunu aşmak çok zor. Ben artık yeni insanlarla bile tanışmak istemiyorum bu sebepten. Çok kapandım bu benim sosyal hayaımı iş hayatımı aşk hayatımı kısacası herşeyimi kötü etkiliyor. Sen kendinle barıştığın için hızlıca zayıflayacaksın

hiç bişi anlamadıım

Sen ailenle mi yaşıyordun yalnız mısın? Sanki içinde çok büyük bir sıkıntı var aşamadığın şeyler..
ailemle de biraz sıkıntılarım var
tadı güzel oluyor mu ki
Kızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
tebrik ederiiiiiiiiiim

Gunaydin kizlaaarrr

Spor listesini iilk sayfaya koydum.
fattylamb94 cnm ucunculugum hayirli olsun birinci oldugun gunleride goruruz insallah. Bi yanlislil olmus ama mesaj attim duzeltirler gorunce. Ama dun wp paylastigin o pastayi yediyseeeennn

Beni tamamen listeden kaldırdılar şimdi 2 çatal aldım valla ne yalan söyliyim

Kanguru_ bu kadar zor mu 2. yi 3. yü belirlemek yüzdesi 2.91 olan kadını 3. Yapmışlar 2.44 olanı 2. Beni tamamen kaldırmışlar zaten

Dün ki menüm

10.00
1 wasa sandviç

12.30
1 tane ıspanak yatağında köfte
Yoğurt
Salata

19.00
2 çatal pasta çok acıkmıştım gittiğim yerde de sadece köfte et yada ev yemekleri yapan yer bulamayınca akşam yemeği yiyemedim
Su 2 lt spor 45 dk leslie

günaydın hatunlar. dün yemeği cozuttum biraz. kendime son kaçamak hakkı verdim. artık sıfır kaçamakli bir hafta beni bekliyor insallah. dün ciddi hareketiydim diye ayrı bir spor yapmadım ama bugün spora da start veriyorum Allah ın izniyle

Bu hafta senden bol bol eksi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…