- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bencede öyle yap şu şekeri hayatından çıkart. Bak bende diyeti bozuyorum ama tatlı çikolata kolay kolay yemem. Uzun zaman üstüne ilk defa dün yedim çok yemediğim icin aramıyorumÇok doğru söylüyorsun inanki yemek eistemiyorum ama olmuyo elimde değil lanet olasi. bende daha önce duymuşum 21 gün şeker orucu diye. Aslında onu deneyebilirim ama şimdi yapamam çünkü yarıyıl tatilinde misafirim gelicek gelip gitsin 21 gün şeker orucuna giricem
ilginç gerçekten hani o kadar bağılı olmak değişik geldi ben ayda bir yerdim hep... hala aynı gibi gibi..
evet 21gün şeker diyeti vr dimi... keşke onu yapabilse
Evet onu yapsa çok faydası olur
Yazdim iste haftaya görürsünüz siz
Bencede öyle yap şu şekeri hayatından çıkart. Bak bende diyeti bozuyorum ama tatlı çikolata kolay kolay yemem. Uzun zaman üstüne ilk defa dün yedim çok yemediğim icin aramıyorum
hatunlar spor yarışması bguün başladı :)
puanlama sistemine bir bakın hele 1. sayfadan :)
tekrar tekraar yazdırayın bana bak anlatıyorum :)
mesala 45 dk leslie yaptın: diyecesunkiiiiiiiiiiii
45dk leslie x 3 = 135 puan
500 ip (5 adet başına ) x 1 = 100 puan
toplam puan : 235 @hanımeli...............
emi güllerim :)
hayde rast gele
Diyetisyende heyecanla tartılmayı bekliyorum :)
çok fenasın çok :)hanmeli bacım 6.takımın en istikrarsızıyım yazar mısın
Hergün karar değiştirdiğinden böyle yazdiriyorummuhtemelen bu hafta sen bana yazdıracaksin
olabilir yedikçe yiyesi geliyor insanın ... bende çok yeme bak hiç aramamBunca zaman sürekli yediğim için. Hani insan sigara bagimlisı olurya bırakamaz bende öyle cikolata bagimlisı olmuşum
Onu yapicam inşallah kızlar
Ayyy seyhan abla napayimm
Kızlar 2 hafta sonra izne cikicam 1 ay gibi bi süre aranızda olamiycam
Benim yaptığım sporda çok kalori yakıyor ama listede Yok insanity ve p90X onu da ekler misiniz, hemde dün niye başlamadı bu haksızlık :) gece 00:00 spor yaptım ben :)
hadiya... bizim burası güllük gülüstanlık.. 3 posta çamaşır yıkadım :) şimdi finallee çalışıcam :) yapma yemek boşver o zaan :) dışardan söylersiniz :) veya dipfirizde varsa çıkar :)Kızlar ne yapiyosunuz. Bugün uyuyakalmışım çok geç kalktım. Evi bir toparladım. Hava kapali. İcim daraldi. Vallahi ne yemek yapasim var ne başka bir şey.
çok fenasın çok :)
olabilir yedikçe yiyesi geliyor insanın ... bende çok yeme bak hiç aramam
e neden ki ya
cnım ben onların hareketlerini nette göremiyorum hiç.. sence puan olarak kaç verelim o zaman.. ?? puan tablosunda hiç mi eşdeğerbir şey yok... ?
inşallah kiloalmazsın15 tatilde gorumcem geliyo en az 20 gün kalır ve ozaman ne diyet yapabilirim nede spor
inşallah kiloalmazsın
inşallah canımgene gece falan gir çıık sen buraya elin kulağın olsun :)Zaten ondan çok korkuyorum yaa inşallah almam tabi dikkat edicemde
Ooh ne güzelmiş oralar.kolaygelsin sana o zaman. Dipfirizde börekler var çıkaram mihadiya... bizim burası güllük gülüstanlık.. 3 posta çamaşır yıkadım :) şimdi finallee çalışıcam :) yapma yemek boşver o zaan :) dışardan söylersiniz :) veya dipfirizde varsa çıkar :)
Dikkat et canım. Aman ha. Kendime izin verdim psikolojisine girince insan bırakıyor. Sakın aman bugün yerim yarin devam ederim deme. Bakalım ben yapabilecek miyim. Kendime de sürekli telkinde bulunuyorum böyleZaten ondan çok korkuyorum yaa inşallah almam tabi dikkat edicemde
Hadi bakalım inşallah yüzün gülerek cikicaksin ordan
çok fenasın çok :)
olabilir yedikçe yiyesi geliyor insanın ... bende çok yeme bak hiç aramam
e neden ki ya
cnım ben onların hareketlerini nette göremiyorum hiç.. sence puan olarak kaç verelim o zaman.. ?? puan tablosunda hiç mi eşdeğerbir şey yok... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?