Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bencede öyle yap şu şekeri hayatından çıkart. Bak bende diyeti bozuyorum ama tatlı çikolata kolay kolay yemem. Uzun zaman üstüne ilk defa dün yedim çok yemediğim icin aramıyorum

ilginç gerçekten hani o kadar bağılı olmak değişik geldi ben ayda bir yerdim hep... hala aynı gibi gibi..

Bunca zaman sürekli yediğim için. Hani insan sigara bagimlisı olurya bırakamaz bende öyle cikolata bagimlisı olmuşum

evet 21gün şeker diyeti vr dimi... keşke onu yapabilse

Evet onu yapsa çok faydası olur

Onu yapicam inşallah kızlar

Yazdim iste haftaya görürsünüz siz

Ayyy seyhan abla napayimm

Bencede öyle yap şu şekeri hayatından çıkart. Bak bende diyeti bozuyorum ama tatlı çikolata kolay kolay yemem. Uzun zaman üstüne ilk defa dün yedim çok yemediğim icin aramıyorum

Ben gün içinde yemek yemesem de olur hic yemek aramam ama tatlı bişey yesem bana gün boyu yeterli oluyo bana

Benim yaptığım sporda çok kalori yakıyor ama listede Yok insanity ve p90X onu da ekler misiniz, hemde dün niye başlamadı bu haksızlık :) gece 00:00 spor yaptım ben :)

Kızlar ne yapiyosunuz. Bugün uyuyakalmışım çok geç kalktım. Evi bir toparladım. Hava kapali. İcim daraldi. Vallahi ne yemek yapasim var ne başka bir şey.

hanmeli bacım 6.takımın en istikrarsızıyım yazar mısın
Hergün karar değiştirdiğinden böyle yazdiriyorum muhtemelen bu hafta sen bana yazdıracaksin
çok fenasın çok :)

Bunca zaman sürekli yediğim için. Hani insan sigara bagimlisı olurya bırakamaz bende öyle cikolata bagimlisı olmuşum

Onu yapicam inşallah kızlar

Ayyy seyhan abla napayimm
olabilir yedikçe yiyesi geliyor insanın ... bende çok yeme bak hiç aramam
Kızlar 2 hafta sonra izne cikicam 1 ay gibi bi süre aranızda olamiycam
e neden ki ya
Benim yaptığım sporda çok kalori yakıyor ama listede Yok insanity ve p90X onu da ekler misiniz, hemde dün niye başlamadı bu haksızlık :) gece 00:00 spor yaptım ben :)

cnım ben onların hareketlerini nette göremiyorum hiç.. sence puan olarak kaç verelim o zaman.. ?? puan tablosunda hiç mi eşdeğerbir şey yok... ?

Kızlar ne yapiyosunuz. Bugün uyuyakalmışım çok geç kalktım. Evi bir toparladım. Hava kapali. İcim daraldi. Vallahi ne yemek yapasim var ne başka bir şey.
hadiya... bizim burası güllük gülüstanlık.. 3 posta çamaşır yıkadım :) şimdi finallee çalışıcam :) yapma yemek boşver o zaan :) dışardan söylersiniz :) veya dipfirizde varsa çıkar :)

15 tatilde gorumcem geliyo en az 20 gün kalır ve ozaman ne diyet yapabilirim nede spor

hadiya... bizim burası güllük gülüstanlık.. 3 posta çamaşır yıkadım :) şimdi finallee çalışıcam :) yapma yemek boşver o zaan :) dışardan söylersiniz :) veya dipfirizde varsa çıkar :)
Ooh ne güzelmiş oralar.kolaygelsin sana o zaman. Dipfirizde börekler var çıkaram mi ay valla börek bile istemiyor canım kahve içip spor yapip duşa giriyim bi. Kendime gelirim.

Zaten ondan çok korkuyorum yaa inşallah almam tabi dikkat edicemde
Dikkat et canım. Aman ha. Kendime izin verdim psikolojisine girince insan bırakıyor. Sakın aman bugün yerim yarin devam ederim deme. Bakalım ben yapabilecek miyim. Kendime de sürekli telkinde bulunuyorum böyle

Hadi bakalım inşallah yüzün gülerek cikicaksin ordan

96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde

Canım eve geçerimde kalorisine bakıp bakıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…