Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Böyle uğraşacağına ki benim yaptıklarım Yok burada dk toplasak daha iyi olmaz mı
yok canım aynı olmuyor... mesala ben 500 ip tlıyorum 5-6 dk da 300 cal yakıyor arkadaşlar 30 dk yürüyor o kadar yakamıyor... ben daha çok yoruluyorum ama daha dk oluyor... bunun gibi leslie ve yürüyüşe aynı değil...

ki puanları siz hesaplayıp puanlarınıza beni etiketliceksiniz
Olak kizz

Abla vallahi kıyamadım ama @Elif-Hakan nin dilinden kurtulamycaz bişey yazdirmamiz lazım

Kizzz ne yazayım sen bişeyler öner ama ağır olmasın haaa
hhıımmmmmmmmmmmmmmm.............

en zor zayıflayabilen üye yazdır :):)

Pasta mesajımı hanmeli ye gıcıklık olsun diye koydum korkuyom kadından yaaa bune dominatlık ama o öyle yapmasa ben kesin artı gelirdim
cola da verek mi
Kızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
oooooooooooooooooooooooooooooo

mammamiaaaa

hem güzel hem kötü..............

ben olsam ekmek şehriye ve büsküviler aynı gün içinde yemezdim.................

@fatty ikinci olanın yüzdesi 2.44 seninli 2.50 niye sen ikinci değilsin

hatunlar spor yarışması bguün başladı :)

puanlama sistemine bir bakın hele 1. sayfadan :)

tekrar tekraar yazdırayın bana bak anlatıyorum :)

mesala 45 dk leslie yaptın: diyecesunkiiiiiiiiiiii

45dk leslie x 3 = 135 puan
500 ip (5 adet başına ) x 1 = 100 puan
toplam puan : 235 @hanımeli...............

emi güllerim :)

hayde rast gele

hanmeli kizz biliyosun çikolata yemeden duramıyorum bende çikolata yememek için torku markasi yulaflı biskuvi 1 tanesi 10 kalori ve glikoz şurubu içermiyo arada yiyebilirim yim sende tabi abartmiycam sadece tatlı isteğimi bastırmak için

bence o olur :) ama seyhan abla ne yedi bilmiyorum :) en hiç hazır bir şey yemem canım :) o bisküvüler sanki yedikçe yiyesin geliyor :)

bence o olur :) ama seyhan abla ne yedi bilmiyorum :) en hiç hazır bir şey yemem canım :) o bisküvüler sanki yedikçe yiyesin geliyor :)

Glikoz şurubu icermedigi icin çikolatadan daha iyi diye düşünüyorum. tatlı bagimlisı olmuşum resmen bununla kendimi kandirabilorim diye düşündüm ama yesem de 2 taneden fazla yemem

Glikoz şurubu icermedigi icin çikolatadan daha iyi diye düşünüyorum. tatlı bagimlisı olmuşum resmen bununla kendimi kandirabilorim diye düşündüm ama yesem de 2 taneden fazla yemem
bence de çikoltdan daha iyi :):) nasıl oldu da çikolata bağımlısı oldun ki kuzu sende ?

Canım tatlı beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığından bağımlılık yapıyormuş. 21 gün tatlı ağzına sürmezsen beyin unuturmuş. Kendini bastırmak için küçük şeyler yiyosun ama onlar kan şekerini hızlıca yükseltip birden kan şekerin eski seviyesine geldiği için daha çok tatlı isticeksin ve hiç bir zaman tatlı bağımlısı olmaktan kurtulamazsın böyle yaparsan

evet 21gün şeker diyeti vr dimi... keşke onu yapabilse

Çok doğru söylüyorsun inanki yemek eistemiyorum ama olmuyo elimde değil lanet olasi. bende daha önce duymuşum 21 gün şeker orucu diye. Aslında onu deneyebilirim ama şimdi yapamam çünkü yarıyıl tatilinde misafirim gelicek gelip gitsin 21 gün şeker orucuna giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…