- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Günaydın.kuralları okudum yediklerimizi bir gün sonra mı yazıyoruz saat 15 e kadar yazıyor ama
yok canım aynı olmuyor... mesala ben 500 ip tlıyorum 5-6 dk da 300 cal yakıyor arkadaşlar 30 dk yürüyor o kadar yakamıyor... ben daha çok yoruluyorum ama daha dk oluyor... bunun gibi leslie ve yürüyüşe aynı değil...Böyle uğraşacağına ki benim yaptıklarım Yok burada dk toplasak daha iyi olmaz mı
hhıımmmmmmmmmmmmmmm.............Olak kizz
Abla vallahi kıyamadım ama @Elif-Hakan nin dilinden kurtulamycaz bişey yazdirmamiz lazım
Kizzz ne yazayım sen bişeyler öner ama ağır olmasın haaa
cola da verek miPasta mesajımıhanmeli ye gıcıklık olsun diye koydum korkuyom kadından yaaa bune dominatlık ama o öyle yapmasa ben kesin artı gelirdim
Kızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
hem güzel hem kötü..............Kizlar sevincden menümü yazmayi unuttum
Menüm
Sabah:iki dilim ekmekli tost üc zeytin yesilcay yarim portakal
Ögle:sehriye corbasi firinda brokoli
Ara:sütlü kahve
Aksam:karisik sebze yemegi cayla iki bisküvi
Su:iki litre
Spor:5000 adim
hanmeli
@fatty ikinci olanın yüzdesi 2.44 seninli 2.50 niye sen ikinci değilsin
hadi inşallahBu hafta senden bol bol eksi bekliyoruz
bence o olur :) ama seyhan abla ne yedi bilmiyorum :) en hiç hazır bir şey yemem canım :) o bisküvüler sanki yedikçe yiyesin geliyor :)hanmeli kizz biliyosun çikolata yemeden duramıyorum bende çikolata yememek için torku markasi yulaflı biskuvi 1 tanesi 10 kalori ve glikoz şurubu içermiyo arada yiyebilirim yim sende tabi abartmiycam sadece tatlı isteğimi bastırmak için
bence o olur :) ama seyhan abla ne yedi bilmiyorum :) en hiç hazır bir şey yemem canım :) o bisküvüler sanki yedikçe yiyesin geliyor :)
bence de çikoltdan daha iyi :):) nasıl oldu da çikolata bağımlısı oldun ki kuzu sende ?Glikoz şurubu icermedigi icin çikolatadan daha iyi diye düşünüyorum. tatlı bagimlisı olmuşum resmen bununla kendimi kandirabilorim diye düşündüm ama yesem de 2 taneden fazla yemem
bence de çikoltdan daha iyi :):) nasıl oldu da çikolata bağımlısı oldun ki kuzu sende ?
Canım tatlı beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığından bağımlılık yapıyormuş. 21 gün tatlı ağzına sürmezsen beyin unuturmuş. Kendini bastırmak için küçük şeyler yiyosun ama onlar kan şekerini hızlıca yükseltip birden kan şekerin eski seviyesine geldiği için daha çok tatlı isticeksin ve hiç bir zaman tatlı bağımlısı olmaktan kurtulamazsın böyle yaparsanGlikoz şurubu icermedigi icin çikolatadan daha iyi diye düşünüyorum. tatlı bagimlisı olmuşum resmen bununla kendimi kandirabilorim diye düşündüm ama yesem de 2 taneden fazla yemem
ilginç gerçekten hani o kadar bağılı olmak değişik geldi ben ayda bir yerdim hep... hala aynı gibi gibi..Kendimi bildim bileli hergün çikolata yerdim ama diyete başlayınca biraz azaltmaya çalıştım halada canım çok fena istiyo.
E mecburenFindikfaresi123 abla frofiline 6. Takimin en zor zayilayabilen üyesi yazabilirmisin
evet 21gün şeker diyeti vr dimi... keşke onu yapabilseCanım tatlı beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığından bağımlılık yapıyormuş. 21 gün tatlı ağzına sürmezsen beyin unuturmuş. Kendini bastırmak için küçük şeyler yiyosun ama onlar kan şekerini hızlıca yükseltip birden kan şekerin eski seviyesine geldiği için daha çok tatlı isticeksin ve hiç bir zaman tatlı bağımlısı olmaktan kurtulamazsın böyle yaparsan
Evet onu yapsa çok faydası olurevet 21gün şeker diyeti vr dimi... keşke onu yapabilse
Canım tatlı beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığından bağımlılık yapıyormuş. 21 gün tatlı ağzına sürmezsen beyin unuturmuş. Kendini bastırmak için küçük şeyler yiyosun ama onlar kan şekerini hızlıca yükseltip birden kan şekerin eski seviyesine geldiği için daha çok tatlı isticeksin ve hiç bir zaman tatlı bağımlısı olmaktan kurtulamazsın böyle yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?