Ben bunu hergin yapsam 1 ayda hedef kiloma ulaşırım
canım bunun gibiyse 4 verelim
96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde
Canım eve geçerimde kalorisine bakıp bakıcım
inşallah canımgene gece falan gir çıık sen buraya elin kulağın olsun :)
Dikkat et canım. Aman ha. Kendime izin verdim psikolojisine girince insan bırakıyor. Sakın aman bugün yerim yarin devam ederim deme. Bakalım ben yapabilecek miyim. Kendime de sürekli telkinde bulunuyorum böyle
96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde
aman çıkarma :) tarhana yap koly yoldan ) bi de yumurta kır :)Ooh ne güzelmiş oralar.kolaygelsin sana o zaman. Dipfirizde börekler var çıkaram miay valla börek bile istemiyor canım kahve içip spor yapip duşa giriyim bi. Kendime gelirim.
ooooooooooooooooo harika :)96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde
Elimden geldikce yine buralarda olurum canım
Dikkat etmeye calisicam canım biliyorsundur misafir olunca sende ona eşlik etmek zorunda kalıyorsun ya en kötüsü
Bilmem mi canım ya. O çok kotu oluyor işte. Kalorisi çok olmayan şeyler yapmaya çalış en iyisi.
Tatlım ben bu sefer kesin kararlıyım kilo verince gelir yapar yeriz deyip sadece ufacık tadına bakıp bıraktımmmm alkışşşşşbana oda şaşırdı...
afferin sana :):)Tatlım ben bu sefer kesin kararlıyım kilo verince gelir yapar yeriz deyip sadece ufacık tadına bakıp bıraktımmmm alkışşşşşbana oda şaşırdı...
AYyy bu süpeeer teşekkürlerbence bu tarf güzel olur kuru fasulyei diye millet ağız kıvırıyor ama ben aşurede fsaulyeyi çok severim
hurmamolsa kalkıp hemen fasulyeyi ıslatacam ama maleseefffff
yap bakalımbeğenecekmisin :) bende hurma alına yapayım :)A
AYyy bu süpeeer teşekkürler
Kuşum bak bende sana bi tarif göndereyim çok güzEl lezzetli oluyoyap bakalımbeğenecekmisin :) bende hurma alına yapayım :)
şimdi balkabağı çorbası yaptım da.... çok değişik .... balkabağını tatlıdan başka hiç bir şeye kullnmamıştım şimdiye... pek emn olamadım beğendimmiiiiii beğenmedimm miii
Olur yaz bakalım :)Kuşum bak bende sana bi tarif göndereyim çok güzEl lezzetli oluyo
Kız hala yazmamışsın göremedim ?çok fenasın çok :)
olabilir yedikçe yiyesi geliyor insanın ... bende çok yeme bak hiç aramam
e neden ki ya
cnım ben onların hareketlerini nette göremiyorum hiç.. sence puan olarak kaç verelim o zaman.. ?? puan tablosunda hiç mi eşdeğerbir şey yok... ?
Ya insanlar nasıl başkasının evinde 20 gün kalabiliyor çok şaşırıyorum. Ben ıspartada yaşarken anamın babamın evinde bile 10 günden fazla kalamazdım. Şimdi düzenin bozulacak 20 gün çok fazla ister istemez kilo alacaksın üzüldüm valla15 tatilde gorumcem geliyo en az 20 gün kalır ve ozaman ne diyet yapabilirim nede spor
Süpersin kız harika 4 kilo ne demek ya96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde
Kız hala yazmamışsın göremedim ?
Ya insanlar nasıl başkasının evinde 20 gün kalabiliyor çok şaşırıyorum. Ben ıspartada yaşarken anamın babamın evinde bile 10 günden fazla kalamazdım. Şimdi düzenin bozulacak 20 gün çok fazla ister istemez kilo alacaksın üzüldüm valla
Süpersin kız harika 4 kilo ne demek ya
Kız hala yazmamışsın göremedim ?
Ya insanlar nasıl başkasının evinde 20 gün kalabiliyor çok şaşırıyorum. Ben ıspartada yaşarken anamın babamın evinde bile 10 günden fazla kalamazdım. Şimdi düzenin bozulacak 20 gün çok fazla ister istemez kilo alacaksın üzüldüm valla
Süpersin kız harika 4 kilo ne demek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?