Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah canımgene gece falan gir çıık sen buraya elin kulağın olsun :)

Elimden geldikce yine buralarda olurum canım

Dikkat et canım. Aman ha. Kendime izin verdim psikolojisine girince insan bırakıyor. Sakın aman bugün yerim yarin devam ederim deme. Bakalım ben yapabilecek miyim. Kendime de sürekli telkinde bulunuyorum böyle

Dikkat etmeye calisicam canım biliyorsundur misafir olunca sende ona eşlik etmek zorunda kalıyorsun ya en kötüsü

96,7 çıktım :) 4 kg vermişim 15 günde

Canım eve geçerimde kalorisine bakıp bakıcım

Maşallah çok iyi canım bundan sonra hep böyle olsun insallah

Ooh ne güzelmiş oralar.kolaygelsin sana o zaman. Dipfirizde börekler var çıkaram mi ay valla börek bile istemiyor canım kahve içip spor yapip duşa giriyim bi. Kendime gelirim.
aman çıkarma :) tarhana yap koly yoldan ) bi de yumurta kır :)

ooooooooooooooooo harika :)

tamam canm

Kızlar arkadaşıma misafirliğe gitdim önüme koskocaman bi dilim browni koydu ben ne yaptımmm

Tatlım ben bu sefer kesin kararlıyım kilo verince gelir yapar yeriz deyip sadece ufacık tadına bakıp bıraktımmmm alkışşşşşbana oda şaşırdı...

Tatlım ben bu sefer kesin kararlıyım kilo verince gelir yapar yeriz deyip sadece ufacık tadına bakıp bıraktımmmm alkışşşşşbana oda şaşırdı...
afferin sana :):)

o şaşkınlıklar şahane oluyor yaaaa :):) bizde burada toplu olarak bazen gezmeye gidiyoruz ben hep kısır vs masum şeyler alıorum millet benim tabağa bakıp hemmen diyet konusu açıyrar :):)

yağmur yemiyor zayıflıyr tabiiler...ben kilomsan memnunum diyip g...t göbek oynak olan teyzeler çekemiyor millet :):

afferin bak sende aştın artık bu durumu :)
browninin tadını biliyorsun zaten yemesen kaybedecek birşeyin hiç yok :)

istersen ama diyet browni tarifi var.. bende ne zamandır denemek istiyordum...

bence bu tarf güzel olur kuru fasulyei diye millet ağız kıvırıyor ama ben aşurede fsaulyeyi çok severim

hurmamolsa kalkıp hemen fasulyeyi ıslatacam ama maleseefffff

A

AYyy bu süpeeer teşekkürler
yap bakalımbeğenecekmisin :) bende hurma alına yapayım :)

şimdi balkabağı çorbası yaptım da.... çok değişik .... balkabağını tatlıdan başka hiç bir şeye kullnmamıştım şimdiye... pek emn olamadım beğendimmiiiiii beğenmedimm miii

Kuşum bak bende sana bi tarif göndereyim çok güzEl lezzetli oluyo

Kız hala yazmamışsın göremedim ?

15 tatilde gorumcem geliyo en az 20 gün kalır ve ozaman ne diyet yapabilirim nede spor
Ya insanlar nasıl başkasının evinde 20 gün kalabiliyor çok şaşırıyorum. Ben ıspartada yaşarken anamın babamın evinde bile 10 günden fazla kalamazdım. Şimdi düzenin bozulacak 20 gün çok fazla ister istemez kilo alacaksın üzüldüm valla

Süpersin kız harika 4 kilo ne demek ya

Aynen canım) ister istemez kilo alıcam malesef duzenim alt üst oluçak 1 ayım bomboş geçecek off ya

Yine hızlı devam ediyorum dedi diyetisyenim bende olur dedim mutlulukla :) nasılsa yapıyorum hakkını vererek yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…