- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Bu kadar az seyle acikmiyomusun arif v 216 yami gittin tavsiye edermisin aile arasinda geldi kölne ona gitmek istiyorum bendeSabah geç uyandım kahvaltı yapmadım diyetisyene gideceğim için
Diyetisyen çıkışı :
Unsuz poğaça 3 tane ufak
17:30 : köfte
Salata
Sinemada : protein bar
Protein süt
2 lt su içtim
Spor yapacağım eve gidince
oooo afiyet olsun canm :)Bende hiç sevmem fasülye :) aşurede de sevmem :) benim poğaça da güzel oldu :) diyetisyende onay verdi 3 tane yiyebilirsin kahvaltı da dedi :)
ooooo bende biraz baktım da jillian gibi lesliden kesinlikle ağır... 4 yada 4.5 diyelm 5 puan çok yüksek canım... şimdi ssen onu yapıyorsun parayla almışsın ama bizim ona erşme imkanımız hiç yok... 4 yada 4.5 diyelim.. yüzme ekledim sanki ama...Canım baktım ben kaloriye insanity 900-1000 kalori ona göre ekleyebiliriz sanırım tabloya insanity olarak 300 kalori olan *3 yapıphanmeli
Menüm
10.30
Menemen
Yarım dilim t.b ekmeği
17.00
Yağsız tavada pişmiş sarıkanat (5-6 tane)
Taze fasulye kavurması
Su 1.5 lt hala içiyorum. Spor 1 saat açık havada yürüyüş
Menü..
Sabah:haslanmis yumurta bes zeytin roka turp paprika cay
Ara:yesilcay ve üc bardak ayran (muhtelif zamanlarda)
Aksam:yesil mercimek yemegi
Misafirlik (taziye ziyareti)cerez ve üc sarma
Bol su
Spor:yarim saat yürüyüs
SPOR TÜRÜ | ÖLÇÜ DEĞERİ | PUAN |
---|---|---|
SPİNNİG | DK | 4.5 PUAN |
ELİPTİK | DK | 4 PUAN |
KOŞU | DK | 4 PUAN |
TEMPOLU YÜZME | DK | 4 PUAN |
JİLLİAN | DK | 4 PUAN |
LESLİE | DK | 3 PUAN |
STEPPER | DK | 2.5 PUAN |
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ | DK | 2.5 PUAN |
YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ | DK | 1 PUAN |
CARDİO | DK | 3.5 PUAN |
ZUMBA | DK | 3.5 PUAN |
STEP | DK | 3 PUAN |
KORDİNASYON BİSİKLET | DK | 3 PUAN |
PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB SABİT EGZERSİZLER | DK | 3 PUAN |
KEYFİ YÜZME | DK | 1 PUAN |
İP ATLAMA | 5 ADET | 1 PUAN |
PARK ALETLERİ | DK | 1 PUAN |
P90X 1 | DK | 4.5 PUAN |
Bu kadar az seyle acikmiyomusun arif v 216 yami gittin tavsiye edermisin aile arasinda geldi kölne ona gitmek istiyorum bende
oooo afiyet olsun canm :)
ooooo bende biraz baktım da jillian gibi lesliden kesinlikle ağır... 4 yada 4.5 diyelm 5 puan çok yüksek canım... şimdi ssen onu yapıyorsun parayla almışsın ama bizim ona erşme imkanımız hiç yok... 4 yada 4.5 diyelim.. yüzme ekledim sanki ama...
SPOR TÜRÜ ÖLÇÜ DEĞERİ PUAN SPİNNİG DK 4.5 PUAN ELİPTİK DK 4 PUAN KOŞU DK 4 PUAN TEMPOLU YÜZME DK 4 PUAN JİLLİAN DK 4 PUAN LESLİE DK 3 PUAN STEPPER DK 2.5 PUAN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 2.5 PUAN YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 1 PUAN CARDİO DK 3.5 PUAN ZUMBA DK 3.5 PUAN STEP DK 3 PUAN KORDİNASYON BİSİKLET DK 3 PUAN PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB
SABİT EGZERSİZLERDK 3 PUAN KEYFİ YÜZME DK 1 PUAN İP ATLAMA 5 ADET 1 PUAN PARK ALETLERİ DK 1 PUAN P90X 1 DK 4.5 PUAN
kız . takımdan aldımdemekki keyf de yüzülüyor yane :)Canım başka alternatifim yoktu ama acıkmadım aile arasında gittim çok güzel, Arif v 216 gittim bugün güzel gönderme var kibarlığını yitiren insalığa, eskilere götürdü çok güzeldi
Keyfi yüzme ne kız :) jilianda yaptım hiç alakası Yok :) spinningde yaptım arka arlaya 2 derse giriyordum :) ama bunu arka arkaya hayatta yapamam :) YouTube da tanıtım videoları var
Keyfi yüzme :))))
Bana 202,5 puan ekler misin canım, 4,5x45 dk = 202,5
30 mu30puanhanmeli yavaş yürüyüm
Hafta sonu ya keyif yapıyoruz evde bakalı bugün çıkmayı düşünüyorumkız . takımdan aldımdemekki keyf de yüzülüyor yane :)
30 muaaaaa çok az ama
Günaydin güzeller
Günaydın bebekler
Günaydın kızlar. Birazdan yola çıkacağız. Valla ben daha dünden saldım kendimi. Kilo almadan gelebikirim inşallah.
Günaydin güzeller
60 dk yüzme
45 dk insanity
15 dk eliptik
Bugünün sporları kızlar :)
oooooooooooooooooooo harika :) sen kendin yazabildin mi kııızzzzz :):)
SPOR YARIŞMASI CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE HANIMELİ 250 PUAN .. .. .. .. .. YASMİN 280 PUAN .. .. .. .. .. ELİFHAKAN 30 PUAN .. .. .. .. .. SEYHAN .. .. .. .. .. .. PLASTİCWOMAN 202,5 322,5 .. .. .. .. FATTYLAMB .. .. .. .. .. .. ZYNMNM .. .. .. .. .. .. ERVAM44 .. .. .. .. .. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?