- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
bence bu tarf güzel olur kuru fasulyei diye millet ağız kıvırıyor ama ben aşurede fsaulyeyi çok severim
hurmamolsa kalkıp hemen fasulyeyi ıslatacam ama maleseefffff
O kötü olmuş ya ama gelene gelme denmiyo işteAynen canım) ister istemez kilo alıcam malesef duzenim alt üst oluçak 1 ayım bomboş geçecek off ya
Bencede hızlı devam edin sonuçta her şekilde emek veriyosun. Ya ayıptır sorması muayne ücreti nedir senin diyetisyeninYine hızlı devam ediyorum dedi diyetisyenim bende olur dedim mutlulukla :) nasılsa yapıyorum hakkını vererek yapayım :)
Gayet güzel kaçamak yapmazsan bu hafta güzel eksiler gelirKızlar menumu yaziyim unutmadan
Çok geç uyandım bugün maalesef
11.30: limonlu su
12.00: 10 küçük galeta (tam tahilli 25 Gr) ,peynir maydanoz çay
16.00: yarım havuç 2 dilim portakal
17.00: 2-3 kaşık yeşil mercimek yemeği susuz .mercimeği salataya kattim. 2-3kasik kadar da kıymalı yumurta
2 lt su bitti
3 milleslie yaptım akşam biraz daha spor yapacagim
1 fincan limonlu yeşil çay içtim. Akşam spordan sonra 1 fincan daha içeceğim.
O kötü olmuş ya ama gelene gelme denmiyo işte
Bencede hızlı devam edin sonuçta her şekilde emek veriyosun. Ya ayıptır sorması muayne ücreti nedir senin diyetisyenin
Gayet güzel kaçamak yapmazsan bu hafta güzel eksiler gelir
Fiyatı normalmiş ama uzaktan uzağada sevmiyorum ya illa bi yüz yüze görüşmem lazimAynen bin şekilde memnunum ben :) 250 tl canım
Fiyatı normalmiş ama uzaktan uzağada sevmiyorum ya illa bi yüz yüze görüşmem lazim
Bu ay kendi diyetisyenime gideyimde onu dinlersem zayiflarim. O da baya profosyonel iyi bir diyetisyenValla canım uzaktan görüşenlerde çok iyi kilo veriyor bence dene fazla kilonda Yok hemen verirsin
Valla yarından itibaren kaçamak yapma ihtimalimi çok yüksek. KorkuyorumO kötü olmuş ya ama gelene gelme denmiyo işte
Bencede hızlı devam edin sonuçta her şekilde emek veriyosun. Ya ayıptır sorması muayne ücreti nedir senin diyetisyenin
Gayet güzel kaçamak yapmazsan bu hafta güzel eksiler gelir
Ay doğru şu şehir dışı muhabbeti vardıValla yarından itibaren kaçamak yapma ihtimalimi çok yüksek. Korkuyorum
Bu ay kendi diyetisyenime gideyimde onu dinlersem zayiflarim. O da baya profosyonel iyi bir diyetisyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?