- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Evet ya ben göremedim o mesajıSena kaptan beni kaptı vallaSena616
Valla biz istersek yaparız. Yaza hepimiz fit gircez bundan eminim.Aynen ayda 3 veya 3.5 kilo vermem lazım. Senin dediğin gibi yapicam misafirim geldiğinde mutlaka kendime göre bişeyler sofrada olucak çok dikkat edicem♡♡♡
Günaydın canlar
Oy oy oy kaptanicem beni seçmiş
:) haftaya siz olursunuz artikAmaniiiinAhSen_2504 başı bağlıymış
aynen cnm verilen kilolara gore siniflandirilcazBence çok güzel fikir anladığım kadarıyl kilolarımıza göre değilde verdiğimiz kilolara göre sınif atlıcaz
Evet bende onları gördükçe diyorum kendimi durdurmazsam sonum bu olur.
Yani sende oturarak çalışıyorsun o zor işte.
Aaa bende yarın aynısını yemeyi düşünüyordum kızsadece meyve ne koysam kararsızım dün nar ayıklamıştım onu mu koysam acep
Bu söylediğini ben hep yapıyorum ama hic spordan saymıyodum. Gidip gelip squat yapıyorum zıplıyorum atlıyorum
Orti değil kız rakip olcazO zamanfattylamb94 ile orti
Evet ya ben göremedim o mesajıboşta kim kaldı ben de onunla orti olayım
Tmm srn fattyle rakip ol :)O zamanfattylamb94 ile orti
Evet ya ben göremedim o mesajıboşta kim kaldı ben de onunla orti olayım
Valla ben bu ara hırslıyım bu iş çok güzel olur:) haftaya siz olursunuz artik
aynen cnm verilen kilolara gore siniflandirilcaz
Valla biz istersek yaparız. Yaza hepimiz fit gircez bundan eminim.Dua et sen misafirliğe gitmiyosun misafirin geliyo yemekler senin elinde bol bol salata yap sebze yemeği et yemeği yap kilo veremesen bile almadan atlatırsın. Çünkü az bi zaman kalmicak misafirin kendini bırakırsa 3 4 kilo bile alırsın. Düğünlerde en güzel biz olcaz
Ya ben seninle olmak isterin ama sen beni gwcersin
Tmm ozmn siz rakip olun hem kilolarinizda yakin iyi olur :)
Plasticwoman belki istemeyebilir ama
Bence çok güzel fikir anladığım kadarıyl kilolarımıza göre değilde verdiğimiz kilolara göre sınif atlıcaz
Evet bende onları gördükçe diyorum kendimi durdurmazsam sonum bu olur.
Yani sende oturarak çalışıyorsun o zor işte.
Aaa bende yarın aynısını yemeyi düşünüyordum kızsadece meyve ne koysam kararsızım dün nar ayıklamıştım onu mu koysam acep
Bu söylediğini ben hep yapıyorum ama hic spordan saymıyodum. Gidip gelip squat yapıyorum zıplıyorum atlıyorum
Ama ben tuvalette yapıyorum ofiste yapsam deli derlerRekabet böyle olur :))
Niye istemiyim Kız tamam olalım :)
2-3 dk tut öyle yap say sende böyle herkese hareket halinde olur teşvik olur önemli olan 1.-2. Olmak değil birbirimize Bi şeyleri teşvik ettirmek ve kilo vermek gerisi işin eğlencesi
Ofiste Leslie yapmışlığım vardır 3-5 dakikaAma ben tuvalette yapıyorum ofiste yapsam deli derler
Ama ben tuvalette yapıyorum ofiste yapsam deli derler
Bizim her tarafı cam bütün üretim bizi görüyoOfiste Leslie yapmışlığım vardır 3-5 dakika
Bizimde makine seslerinden duyulmuyo bende atlayip ziplayim geliyorumBende öyle :)) 60 ip atladım çıkan sesi duysan :)) allahtan ofise uzak :)) 30 daha atlayıp yemeğe gideyim :)
Bizim her tarafı cam bütün üretim bizi görüyo
Bizimde makine seslerinden duyulmuyo bende atlayip ziplayim geliyorum
Ne güzel iste bol bol zıplarsınBizim ofis çok sessiz ama wc uzak :)
Ne güzel iste bol bol zıplarsın
Bundan sonra onlarıda spordan sayam bari
Aaa süper ben 200 300 atlarımSay canım 5 ip atlama 1 puan
Bende yeni geldim alerji ignesi oluyorum ayda bir onu vurunup geldimGeldim canım. Bugun baya geç uyandım evi toparladım kızın ignesi var sağlık ocağına goturucem şimdi onun için hazırlanıyorum. Bi geçmişi okuyup gelemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?