Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla biz istersek yaparız. Yaza hepimiz fit gircez bundan eminim. Dua et sen misafirliğe gitmiyosun misafirin geliyo yemekler senin elinde bol bol salata yap sebze yemeği et yemeği yap kilo veremesen bile almadan atlatırsın. Çünkü az bi zaman kalmicak misafirin kendini bırakırsa 3 4 kilo bile alırsın. Düğünlerde en güzel biz olcaz

Amaniiiin AhSen_2504 başı bağlıymış
:) haftaya siz olursunuz artik
aynen cnm verilen kilolara gore siniflandirilcaz

Herşey bizim elimizde bizim isteğimiz bağlı tabi misafirin bana gelmesi benim avantajima. Kilo almasam sabit kalsam çok çok iyi olur. Aynen düğünlerde vs fit oliciz inşallah

Ya ben seninle olmak isterin ama sen beni gwcersin

Rekabet böyle olur :))

Tmm ozmn siz rakip olun hem kilolarinizda yakin iyi olur :)

Plasticwoman belki istemeyebilir ama

Niye istemiyim Kız tamam olalım :)

2-3 dk tut öyle yap say sende böyle herkese hareket halinde olur teşvik olur önemli olan 1.-2. Olmak değil birbirimize Bi şeyleri teşvik ettirmek ve kilo vermek gerisi işin eğlencesi

Ama ben tuvalette yapıyorum ofiste yapsam deli derler

selam kızlar Kanguru_

kızlar ben ayrılmak istiyorum.......

bu 3-4 ay çok şıkışığım....

doktor gittim bugün bu ay sonunda iğne başlıcak şubatta aşılama var.. aynı şekilde bu ay sonu finallerim hemen sonra ehliyet sınavım martta direksiyon sınavım... maddi olarakda anneme yardım etmem lazım her şey onlar karşılıcak ama bende destek olmalıyım makaleye çok yüklenicem vs vs...

diyet düşünecek tarafım kalmadı açıkçası...

inşallah ramazan ayı bitiminde tüp bebek olmazsa tekrar başlarım.. olurda bu aşılama tutar kasımda doğum yaparsam emziren anne olarkageri gelirim

inşallah..... dualarınızı benden eksik etmeyin emi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…