Bende rakip olun diyorum ama kimse ortaligi kizistirmiyo kiAslında herkes kendine rakip seçsin ikili yarışma yapalım daha tetikliyor yarışmalar :) sonuçta zaten hepimiz ortiyiz :))
Bende rakip olun diyorum ama kimse ortaligi kizistirmiyo ki
Ben olsam rakibimr borek falan ismarlarin kek baklavaHaha :)) ben kızıştırırım :)))
Ben olsam rakibimr borek falan ismarlarin kek baklava
Ay dur hatta bende rakip secim kendime
Ya ben seninle olmak isterin ama sen beni gwcersinHehe aynı kafadayız :))))
Kızlar var mı bana rakip olan :)
Hehe aynı kafadayız :))))
Kızlar var mı bana rakip olan :)[/QUOTE
Ayyy az önce yazdım ama isterim sizinle rakip olmayı
Saat 11.30 olmus bizim kizlar hala yatiyo herlade hey yavrum heeeyyy
Plasticwoman belki istemeyebilir amaTmm ozmn siz rakip olun hem kilolarinizda yakin iyi olur :)
Hedefin her ay 3 kilo olsun hazirana kadar 15 kilo verirsen süper olursun. Misafirin gelince mutlaka sofraya seninde yiyebileceğin bişeylerden koy. Diģerlerinden yiyomuş gibi görün ama sağlıklı olanını ye. Zaten misafir uzun süre kalacak ona hergün hergün sofrayı donatmana gerek yok
Günaydın bebeklerim
Sabah şerifleriniz hayr olsun
Herkese günaydın bol eksili gün diliyorum
AmaniiiinAynen ayda 3 veya 3.5 kilo vermem lazım. Senin dediğin gibi yapicam misafirim geldiğinde mutlaka kendime göre bişeyler sofrada olucak çok dikkat edicem♡♡♡
Günaydın canlar
Oy oy oy kaptanicem beni seçmiş
Bence çok güzel fikir anladığım kadarıyl kilolarımıza göre değilde verdiğimiz kilolara göre sınif atlıcazKizlarrrr fikrim geldiama nasil anlatacagimi bilmiyorum
Hani bazi ulkelerde siniflandirmalar oluyoya mesela hindistanda varmis kuzenimin kocasi hintli ordan biliyorum insanlar kademe kademeymis. B
Bizde burda oyle yapsak ya
Mesela
Siskolar
Baliketliler
Fitler
Diye.
Bi yuzde belirleyelim 15 gunluk olsun. Herkes ilk basta siskolar grubnda olcak 15 gunluk yuzde sonucuna gore kademe atlasin olma mi anlatabildim mi tabi 3 kademe degilde 5 kademe fln olur. Fikir gelistirilebilir herkes bi yorum yapsin
Evet bende onları gördükçe diyorum kendimi durdurmazsam sonum bu olur.Bence de konuşmasak iyi olur ama beni dinleyen kim
Yarı özel yarı kamuya ait bir şirkette finans-muhasebe yetkilisiyim.
Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum.Ağır Yaşamlar programını seyrettikten sonra daha fazla düşünüyorum.
Aaa bende yarın aynısını yemeyi düşünüyordum kızHer zaman olmaz canım :) ben yarın yoğurt chia kiwi yiyeceğim mesela :)
Selam biz süperiz sen nasılsın güzel gel aramıza :)
Bu söylediğini ben hep yapıyorum ama hic spordan saymıyodum. Gidip gelip squat yapıyorum zıplıyorum atlıyorumKızlar spor yapmak İçin net zaman ayırmanın yanı sıra içerisinde, elini yıkarken squat yapabilirsiniz ve ipsiz ip atlama yapabilirsiniz çalışırken bile wc gittiğinizde, var mısınız her wc gittiğimizde 20 squat ya da 20-30 sn wallsit ya da 20 ip atlama yapmaya (ip olmasına gerek Yok) hemde spor puanınız artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?