Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasılsınız?Ben kahvaltı ve ara öğün yapmama rağmen acıktığımı hissediyorum.Birde üzerine iş yerinde evrak kaybettim harikayım Bugün kendimi de bulamıycam.Haydi hayırlısı
Kahvaltını evden çıkmadan mı yapıyorsun işyerinde mi ? Erken yaptıysan ondan mı acıktın acep

Bu yazdığını yeni gördüm. Bence psikolojik destekte almalısın. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Kilomuzun tek sebebi bence duygusal açlık. Çevre baskısı. Senin erkek arkadaşın benimde annem.

Erkek arkadaşınada diyet falan yapmıyorum bana bunları sorma de bence. Diyet yapıyoruz, günde 3 öğün 15 dakikadan 1 saatimizi bile almayan yemek işini bütün gün konuşmanın manası yok. Sürekli yediklerimizi ve yemediklerimizi düşünmek saçma. Biraz kendini rahat bırak çok güzel kilo verirsin.

Ne iş yapıyordun ?

Kizlarrrr fikrim geldi ama nasil anlatacagimi bilmiyorum

Hani bazi ulkelerde siniflandirmalar oluyoya mesela hindistanda varmis kuzenimin kocasi hintli ordan biliyorum insanlar kademe kademeymis. B

Bizde burda oyle yapsak ya
Mesela
Siskolar
Baliketliler
Fitler
Diye.
Bi yuzde belirleyelim 15 gunluk olsun. Herkes ilk basta siskolar grubnda olcak 15 gunluk yuzde sonucuna gore kademe atlasin olma mi anlatabildim mi tabi 3 kademe degilde 5 kademe fln olur. Fikir gelistirilebilir herkes bi yorum yapsin

Bana göre güzel fikir bir de ortileri yazsak ben kimle orti olacağım bilmiyorum sonradan geldim hiç ortisiz yokmu

Bence de konuşmasak iyi olur ama beni dinleyen kim
Yarı özel yarı kamuya ait bir şirkette finans-muhasebe yetkilisiyim.
Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum.Ağır Yaşamlar programını seyrettikten sonra daha fazla düşünüyorum.

Çok enteresan geldi çünkü ben bazen kahvalti hazirlamaya üşeniyorum çekmecede wasa var onu yiyorum çayla kötü bişey yapmış gibi hissediyorum. Bundan sonra hep yapsam mi

Her zaman olmaz canım :) ben yarın yoğurt chia kiwi yiyeceğim mesela :)

Gunaydin fistiklar nasilsiniz bakalim. Ben bugun dikkat etmeye baslicam artik.

Selam biz süperiz sen nasılsın güzel gel aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…