Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa tmm cnm cuma gunu bildirim yapip ayrilirsin. Insallah emziren anne olarak gelirsin arada ugra

Hayirlisi canim insallah bebisinle dönersin

Kizlar cok mutsuzum ben yaa cikolata yiyesim var hatta kasikla nutellaya dalasim var ne yapsamki
Benim de canım tatlı yemek istiyor fakat elma dilimleyip üzerine tarçın serptim yedim tarçın tatlı isteğini baskılıyor diye duydum. Isterseniz meyvenin üzerine tarçın serpiştirebilirsiniz.

Ayrılmana üzüldüm ama ayrılma sebebin güzel :) Allah kucağına sağlıklı bir evlat almayı nasip etsin. Her zaman gel buraya yaz bize. Bebişle ilgili gelişmeleride heycanla bekliyoruz
Kendine iyi bak

yaa tmm cnm cuma gunu bildirim yapip ayrilirsin. Insallah emziren anne olarak gelirsin arada ugra

Hayirlisi canim insallah bebisinle dönersin

hanmeli bu hafta kilon 64.6 olursa mezun olabiliyosun

Ayrılmana üzüldüm ama ayrılma sebebin güzel :) Allah kucağına sağlıklı bir evlat almayı nasip etsin. Her zaman gel buraya yaz bize. Bebişle ilgili gelişmeleride heycanla bekliyoruz
Kendine iyi bak

saolun kızlar....

imkanı yok kaptan artılardayım... bildirimsiz yrılayıım o yüzden takımında yüzdesini düşürmeyeyim

Benim de canım tatlı yemek istiyor fakat elma dilimleyip üzerine tarçın serptim yedim tarçın tatlı isteğini baskılıyor diye duydum. Isterseniz meyvenin üzerine tarçın serpiştirebilirsiniz.
Suya koymustum tarcini bende meyveyede ekleyimmi yada yogurda chia tohumu koymustum aksam yemek icin tarcin ekleyim bari

hanmeli nereye ben sensi nasıl zayıflıccam inşallh bebişinle gelirsin

Bende yeni geldim alerji ignesi oluyorum ayda bir onu vurunup geldim

Gecmis olsun abla

Canımm ayrilmana çok üzüldüm.
herşey gönlünce olsun dilerim inşallah hayırlısıyla bebek müjdesi verirsin bize ammaaa sakın biz unutma arada gel...

AYrılmana üzüldüm ama güzel Bi nedenle ayrılmana sevindim hayırlısı olsun canım benim inş herşey istediğin gibi olur

Kizlar cok mutsuzum ben yaa cikolata yiyesim var hatta kasikla nutellaya dalasim var ne yapsamki

YEME, şişko mutsuz olmak istiyorsan ye, mutlu olmak istiyorsan, pişmanlık duyup üzüntü duymak istemiyorsan YEME

En masumu oda canim masum olmayanlari istiyo yada direk es kisisini öldürsemmi elimi kanada bulamak istemiyom napsamki

Ne yaptı kız

Menümü yazayım artık :)

Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : 2 wasa original
4 cherry domates
1 salatalık

Ara : 1 ufak salatalık

Öğlen : türlü (taze fasülye, kabak, patlıcan)
1 kase Cacık

Akşam : kıymalı kapuska
Salata

Sıvılar:
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi

Spor yapacağım 150 ip atlamam var ofiste akşam devam edicem

Menun yine harika. Helal olsun iş yerindede spor yapiyosunya bravo sana

Kahvaltı 11.00
4 yaprak marul, 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
14.00 Ara
1 elma
Akşam 17.00
1 yt fasulye, 1 dl çavdar ekmeği, 3 tane patates kızartması dilimi
18.30
Türk kahvesi
Su 2 lt, sporu yapınca yazacağım daha yapmadım

Canim Kahvaltin gayet iyi ama akşam fasulenin yanina salata Yogurt yeseydin daha doyurucu ve iyi olurdu patates olmamış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…