- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Süper harikasın bu hafta güzel eksiler göreceksin galiba
Dediğin gibi yapcam canım hazırladım şişeme tarçın zencefil maydonoz limon koydum suyun içineOdem olmustür sende hatta sulugun varsa yapıp is yerinede goturebilirsin
Allah allah niye ki bayadır kaçamakta yapmıyosunGelde bana sorrr tartı bi türlü eksiye düşmedi hala.
Regl yaklaşıyosa ondandır kendini belli ediyor sen sporu bırakmaKız çok aşırı şişim bol gelen pantolonum sıkmaya başladı5 6 gün sonra hastalancam ondan mı acep
Normalde 2 3 gün önce ödem olurdu da daha çok var 5 6 gün var diye biliyorumRegl yaklaşıyosa ondandır kendini belli ediyor sen sporu bırakma
Dediğin gibi yapcam canım hazırladım şişeme tarçın zencefil maydonoz limon koydum suyun içine
Allah allah niye ki bayadır kaçamakta yapmıyosun
Bence düşersin istersen cumaya kadar tartılmaKesinlikle bu hafta hiç kaçamağım olmadı hatta çikolata bile yemedim hic cumaya inşallah eksiye düşerim bu kadar emeğe çok uzulurum yoksa
Bence düşersin istersen cumaya kadar tartılma
Evet ya o çok kötü bende aynıyım tutamıyorum kendimiNe yazikki tartiliyorum sürekli buda moralimi bozuyor
Eşiniz umarım istediği hedefe biran önce ulaşır.Diyet listesine baktığımda limon çayı gördüm.Limon çayı ne yarar sağlaması için verdi diyetisyen merak ettim açıkcası.Ben varım .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?