- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Eşiniz umarım istediği hedefe biran önce ulaşır.Diyet listesine baktığımda limon çayı gördüm.Limon çayı ne yarar sağlaması için verdi diyetisyen merak ettim açıkcası.
Nasılsın napıyosun :)Ben varım .d
Nasılsın napıyosun :)
Bende çalışıyorum şimdi moladayım çay içiyorum karnım çok acıktıNe yapayım kahvaltı yaptım eşimi gönderdim evde takılıyorum :) siz ne yapıyorsunuz
Bende çalışıyorum şimdi moladayım çay içiyorum karnım çok acıktı
Ben de şu sıralar çok acıkıyorumBende çalışıyorum şimdi moladayım çay içiyorum karnım çok acıktı
Artık çekmeceme bilerek bisey koymuyorum çünkü 1 tane 2 tane derken bi bakıyorum çok yemişim. Yani araöğünü tamamen kaldırdım diyetimdenCanım yanına kayısı alsaydın keşke yerdin şimdi
Bende kendimi suya verdim ama sürekli tuvalete gidiyorum yaBen de şu sıralar çok acıkıyorumAcıktıkça sade kahve ve su içiyorum bastırsın diye
Artık çekmeceme bilerek bisey koymuyorum çünkü 1 tane 2 tane derken bi bakıyorum çok yemişim. Yani araöğünü tamamen kaldırdım diyetimden
Bende kendimi suya verdim ama sürekli tuvalete gidiyorum ya
Ay kızlar bdv de bi konu var sinirimi zıplattı ama yorum yapmicam
Kadını kocası aldatmış cocuklarim icin duruyorum diyo ya nasil kendini kandirma acaba... Allah şu durumu kimseye yasatmasın banlanirim diye yorumu buraya yaptim
Valla beni tok tutan şey makarnalar hamur işleriO zaman tarçınlı su için bol bol gençler en iyisi o hem tok da tutuyor
Kız valla 3 hafta ust uste perşembe günleri ban yedim artık korkuyorumAcaba bende mi girmeden kesin Ban yeriz ikimiz zaten banli olarak tarihe geçtik resmen :)
Valla beni tok tutan şey makarnalar hamur işleridiyetteyken tarçın falan tatmin etmiyo ama suyuma tarçın attım ödem için
Kız valla 3 hafta ust uste perşembe günleri ban yedim artık korkuyorumama sinirimi bozuyolar ya yıl olmş 2017 kafalar hala bin yıl geride
Ayy ayyy sorma ya tarçında hiç sevmemCanım at içine iyi yapmışsın hamur işleri yasak onlar yok :)
Tarçın var yeşillik var ya balığı var
Ya sırf kocası diger kadınla evlenmesin diye yapiyo bide adam duygusal aldatmış yani diğer kadını seviyo ne kadar grur kırıcı. Böyle yapan 2 tane çok yakından tanıdığım var. Birisi sevdiği kadına 750 milyarlık daire alırken çocuğunun okul taksitini bile vermiyor. Yani kadin boşansın diye çocuklarından vurmaya çalışıyo. Diğer ailede de birbirini yiyen 2 insan yüzünden psikolojisi bozulmuş 3 çocuk yetisti...Ya sorma geçen bende üst üste yedim şimdi çok yorum yapmıyorum o yüzden ama şu konuya bakicam
Ayy ayyy sorma ya tarçında hiç sevmem
Ya sırf kocası diger kadınla evlenmesin diye yapiyo bide adam duygusal aldatmış yani diğer kadını seviyo ne kadar grur kırıcı. Böyle yapan 2 tane çok yakından tanıdığım var. Birisi sevdiği kadına 750 milyarlık daire alırken çocuğunun okul taksitini bile vermiyor. Yani kadin boşansın diye çocuklarından vurmaya çalışıyo. Diğer ailede de birbirini yiyen 2 insan yüzünden psikolojisi bozulmuş 3 çocuk yetisti...
Çok kızıyorum grursuz kadınlara
Zaten yediriyo ki hemde çatır çatır baksana 750 binlik daire almış daha napsın. Yılbaşında uludağa tatile geldiler. Boşanmaması sadece çocukların kötü bi evde büyümüseni sağlıyo. Benim babamda bu şekilde bi evde büyümüş o yüzden çocukların duygularını bilerek yazıyorum. Boşansalar zaten mecburen nafaka vercek adam şimdi bi hakta talep edemiyolar. Adam gününü gün ediyo kadın evde deliriyoTarçın i diyetde seveceksin güzelim yapacak birşey yok :)
Ya bence gurursuz kadınlardansa onu yapan haysiyetsizler şerefsiz oluyor çünkü kadın tamam durmaması gerekir ama birde şunu düşün karşı tarafa 750 milyarlık ev alsın çocuğun taksidini odemesin boşanmasının ne anlamı var daha rahat kadına para yedirsin diye mi herif bir de bu tarafı var
Zaten yediriyo ki hemde çatır çatır baksana 750 binlik daire almış daha napsın. Yılbaşında uludağa tatile geldiler. Boşanmaması sadece çocukların kötü bi evde büyümüseni sağlıyo. Benim babamda bu şekilde bi evde büyümüş o yüzden çocukların duygularını bilerek yazıyorum. Boşansalar zaten mecburen nafaka vercek adam şimdi bi hakta talep edemiyolar. Adam gününü gün ediyo kadın evde deliriyo
Ee gezse çocuklara kim bakacak ? Evde oturmak kendini kandırmak adam aşk yaşıyo çocuklarla ilgilendiği falanda yok. Bide diyo zaten kadın kabullenmiş ben alanen yaşayım aşkımı.Kadın evde oturuyorsa tabiki sıkıntı niye gezip tozmuyor ki
Ya birde şey sorucam bir elti kuafore borç yapmıştı o ne oldu onu okudun mu ben bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?