Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydinlar sekerlerben kahvaltiya gidiyorum gelince görüsürüz brokoli almistim dün onu yogurtlarim bugün galiba

Canım yanına kayısı alsaydın keşke yerdin şimdi
Artık çekmeceme bilerek bisey koymuyorum çünkü 1 tane 2 tane derken bi bakıyorum çok yemişim. Yani araöğünü tamamen kaldırdım diyetimden

Ben de şu sıralar çok acıkıyorum Acıktıkça sade kahve ve su içiyorum bastırsın diye
Bende kendimi suya verdim ama sürekli tuvalete gidiyorum ya

Artık çekmeceme bilerek bisey koymuyorum çünkü 1 tane 2 tane derken bi bakıyorum çok yemişim. Yani araöğünü tamamen kaldırdım diyetimden

Bende kendimi suya verdim ama sürekli tuvalete gidiyorum ya

O zaman tarçınlı su için bol bol gençler en iyisi o hem tok da tutuyor

Ay kızlar bdv de bi konu var sinirimi zıplattı ama yorum yapmicam
Kadını kocası aldatmış cocuklarim icin duruyorum diyo ya nasil kendini kandirma acaba... Allah şu durumu kimseye yasatmasın banlanirim diye yorumu buraya yaptim

Acaba bende mi girmeden kesin Ban yeriz ikimiz zaten banli olarak tarihe geçtik resmen :)

Canım at içine iyi yapmışsın hamur işleri yasak onlar yok :)

Tarçın var yeşillik var ya balığı var
Ayy ayyy sorma ya tarçında hiç sevmem
Ya sorma geçen bende üst üste yedim şimdi çok yorum yapmıyorum o yüzden ama şu konuya bakicam
Ya sırf kocası diger kadınla evlenmesin diye yapiyo bide adam duygusal aldatmış yani diğer kadını seviyo ne kadar grur kırıcı. Böyle yapan 2 tane çok yakından tanıdığım var. Birisi sevdiği kadına 750 milyarlık daire alırken çocuğunun okul taksitini bile vermiyor. Yani kadin boşansın diye çocuklarından vurmaya çalışıyo. Diğer ailede de birbirini yiyen 2 insan yüzünden psikolojisi bozulmuş 3 çocuk yetisti...
Çok kızıyorum grursuz kadınlara

Tarçın i diyetde seveceksin güzelim yapacak birşey yok :)

Ya bence gurursuz kadınlardansa onu yapan haysiyetsizler şerefsiz oluyor çünkü kadın tamam durmaması gerekir ama birde şunu düşün karşı tarafa 750 milyarlık ev alsın çocuğun taksidini odemesin boşanmasının ne anlamı var daha rahat kadına para yedirsin diye mi herif bir de bu tarafı var

Zaten yediriyo ki hemde çatır çatır baksana 750 binlik daire almış daha napsın. Yılbaşında uludağa tatile geldiler. Boşanmaması sadece çocukların kötü bi evde büyümüseni sağlıyo. Benim babamda bu şekilde bi evde büyümüş o yüzden çocukların duygularını bilerek yazıyorum. Boşansalar zaten mecburen nafaka vercek adam şimdi bi hakta talep edemiyolar. Adam gününü gün ediyo kadın evde deliriyo

Kadın evde oturuyorsa tabiki sıkıntı niye gezip tozmuyor ki

Ya birde şey sorucam bir elti kuafore borç yapmıştı o ne oldu onu okudun mu ben bulamadım

Kadın evde oturuyorsa tabiki sıkıntı niye gezip tozmuyor ki

Ya birde şey sorucam bir elti kuafore borç yapmıştı o ne oldu onu okudun mu ben bulamadım
Ee gezse çocuklara kim bakacak ? Evde oturmak kendini kandırmak adam aşk yaşıyo çocuklarla ilgilendiği falanda yok. Bide diyo zaten kadın kabullenmiş ben alanen yaşayım aşkımı.

Yok kız onu unutmustum ben bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…