- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Ee gezse çocuklara kim bakacak ? Evde oturmak kendini kandırmak adam aşk yaşıyo çocuklarla ilgilendiği falanda yok. Bide diyo zaten kadın kabullenmiş ben alanen yaşayım aşkımı.
Yok kız onu unutmustum ben bi bakayım
Esra gözünü seveyim dikkat et banlanma yorumlarina dikkat et
Menun yine harika. Helal olsun iş yerindede spor yapiyosunya bravo sana
Kahvaltı 11.00
4 yaprak marul, 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
14.00 Ara
1 elma
Akşam 17.00
1 yt fasulye, 1 dl çavdar ekmeği, 3 tane patates kızartması dilimi
18.30
Türk kahvesi
Su 2 lt, sporu yapınca yazacağım daha yapmadım
İyi akşamlar bende menümü paylaşayım.Bugün inanılmaz acıktım.
1 sb limonlu su
Sabah; 1 dlm kepek ekmeği,1 kk peynir
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 6 yk karnabahar yemeği , 1 kase yoğurt
Ara; 1 pkt diyet büsküvi, 1 sb ayran
Akşam; 3 yk kıyma baharatlı , 2 sb ayran, 1/2 salatalık
Ara; 1 adet elma veya armut
1 fincan Türk kahvesi
1 kupa sade nescafe
1 fincan ıhlamur
2 fincan zencefil limon çay
2,5 lt su
Menü
Sabah:müsli süt
Ara:kahve
Ögle :kahve sütlü
Aksam:karniyarik kabakla firinda yapmistim salata chia tohumlu yogurt
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim
Harikasın her zaman ki gibi bu gidişler tığ gibi kalacaksın
Cumaya az kaldı ve ben o kadar şişim ki anlatamam sanki elimin üstünde bir el daha var pantolunum çok fena sıkıyo. Yarın zecefilli tarçınlı su yapcam da başka napsam şu şişliği atmak için
Ekmek çok fazla patates falan olmamış canım. Diyet moduna girmen lazım artık
Bütün erkekler düşüncesiz ve odun sadece kendilerini düşünürler
Menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
Lor yeşillik nar ve çörek otu yağıyla hazırlanmış salata
12.30
Izgara balık
Közlenmiş patlıcan salatası ( 1 yemek kaşığı kadar)
19.00
Odun ateşinde pişmiş kanat
Yoğurt
Su 1.5 lt spor 200 ip atladım 50 squat biraz daha biseyler yapcam duştan önce
Öyle konular var ki banlanmamak elde değil resmen :)
Kız yok tutuyorum işte kendimiEsra gözünü seveyim dikkat et banlanma yorumlarina dikkat et
Nolmuş kız eltisine ne demişlerBen buldum konuyu ayyy ne konuydu ya hahahahahahahha çok güldüm resmen :)
Çocukları ile birlikte gezsin canım ne olacak sanki
Tabi haklısın insan haksizliklara gelemiyo ben de olsam ağzıma geleni söylerim helede durum aldatmaksa
Kız yok tutuyorum işte kendimi
Nolmuş kız eltisine ne demişler
Hee adamda akşamları gelsin yesin içsin çocukları sevsin
Adam aldatıyo diye bi madalya takmadıkları kalsın kadınların
Yani aynen bende sonuna kdr konuşurum bu konuda
Herkes toplanınca konunsabihin eşi yenge borcunu ne zaman vereceksin demiş eşi de ne borcu felan ortaya çıkmış herşey mosmor olup çıkıp gitmişler evden :)
Ben bu durumda olsam çıkar inadima gezer tozardim sanırım akşamları çocukları nasıl seviyor ya hiç mi uzak durmuyor karısı şaka gibi çocuklarımı da alıp gezer tozardim sanırım
Yani aynen bende sonuna kdr konuşurum bu konuda
Herkes toplanınca konunsabihin eşi yenge borcunu ne zaman vereceksin demiş eşi de ne borcu felan ortaya çıkmış herşey mosmor olup çıkıp gitmişler evden :)
Ben bu durumda olsam çıkar inadima gezer tozardim sanırım akşamları çocukları nasıl seviyor ya hiç mi uzak durmuyor karısı şaka gibi çocuklarımı da alıp gezer tozardim sanırım
Biz kadınlar bu gibi konularda susmayız susmamaliyizda ama sen yine dikkat et banlanma canim
Aynen aynen sonuna kdr konuşup hayatını zindan etmek lazım
Çocukları alıp kaçacaksa zaten bosanırdı. Kadının bi tarafları yemiyo erkeksiz kalamıyo. Boşansa adam paşa paşa nafakasını odicek. Hem hergun hergun nereye gezcek 3 çocuklaYani aynen bende sonuna kdr konuşurum bu konuda
Çocukları alıp kaçacaksa zaten bosanırdı. Kadının bi tarafları yemiyo erkeksiz kalamıyo. Boşansa adam paşa paşa nafakasını odicek. Hem hergun hergun nereye gezcek 3 çocukla
Ohh iyi olmuş
Ay kızlar bdv de bi konu var sinirimi zıplattı ama yorum yapmicam
Kadını kocası aldatmış cocuklarim icin duruyorum diyo ya nasil kendini kandirma acaba... Allah şu durumu kimseye yasatmasın banlanirim diye yorumu buraya yaptim
Zaten yediriyo ki hemde çatır çatır baksana 750 binlik daire almış daha napsın. Yılbaşında uludağa tatile geldiler. Boşanmaması sadece çocukların kötü bi evde büyümüseni sağlıyo. Benim babamda bu şekilde bi evde büyümüş o yüzden çocukların duygularını bilerek yazıyorum. Boşansalar zaten mecburen nafaka vercek adam şimdi bi hakta talep edemiyolar. Adam gününü gün ediyo kadın evde deliriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?