Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben buldum konuyu ayyy ne konuydu ya hahahahahahahha çok güldüm resmen :)

Çocukları ile birlikte gezsin canım ne olacak sanki

Menun yine harika. Helal olsun iş yerindede spor yapiyosunya bravo sana

Sağol canım :*

Afiyet olsun canım patates kızartması tabi ki olmamış hem ekmek hem patates kızartması hemde akşam üzeri

Afiyet olsun canım sende diyetisyenin dediklerine uyuyorsun sanırım o yüzden ona bırakıyorum bende :)) başlarda çok acıkıyorsun ama geçiyor

Menü
Sabah:müsli süt
Ara:kahve
Ögle :kahve sütlü
Aksam:karniyarik kabakla firinda yapmistim salata chia tohumlu yogurt
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim

Çok az olmuş canım

İnş cicim hep beraber tığ gibi olalım :) annem sabah diyor ki hamur kızarttım ye :)) dedim bana yasak :)) amannn sende :)) diye kızıyor :) akşam çorba iç diyorlar yasak :) o yasak bu yasak aammaaann :)

Salataya çörek otu yağı mı ay tadı salataya yakışır mo kız afiyet olsun canım

Esra gözünü seveyim dikkat et banlanma yorumlarina dikkat et
Kız yok tutuyorum işte kendimi
Ben buldum konuyu ayyy ne konuydu ya hahahahahahahha çok güldüm resmen :)

Çocukları ile birlikte gezsin canım ne olacak sanki
Nolmuş kız eltisine ne demişler

Hee adamda akşamları gelsin yesin içsin çocukları sevsin
Adam aldatıyo diye bi madalya takmadıkları kalsın kadınların

SPOR YARIŞMASICUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBE
HANIMELİ250 PUAN40........
YASMİN280 PUAN325245130----
ELİFHAKAN30 PUAN50????????
SEYHAN""""""""""""
PLASTİCWOMAN202.5422.5317105****
FATTYLAMB150450135165!!!!
ZYNMNM^^^^^^^^^^^^
ERVAM44&&&&&&&&&&&&

Tabi haklısın insan haksizliklara gelemiyo ben de olsam ağzıma geleni söylerim helede durum aldatmaksa

Yani aynen bende sonuna kdr konuşurum bu konuda

Kız yok tutuyorum işte kendimi

Nolmuş kız eltisine ne demişler

Hee adamda akşamları gelsin yesin içsin çocukları sevsin
Adam aldatıyo diye bi madalya takmadıkları kalsın kadınların

Herkes toplanınca konunsabihin eşi yenge borcunu ne zaman vereceksin demiş eşi de ne borcu felan ortaya çıkmış herşey mosmor olup çıkıp gitmişler evden :)

Ben bu durumda olsam çıkar inadima gezer tozardim sanırım akşamları çocukları nasıl seviyor ya hiç mi uzak durmuyor karısı şaka gibi çocuklarımı da alıp gezer tozardim sanırım

Biz kadınlar bu gibi konularda susmayız susmamaliyizda ama sen yine dikkat et banlanma canim

Biz kadınlar bu gibi konularda susmayız susmamaliyizda ama sen yine dikkat et banlanma canim

Çocukları alıp kaçacaksa zaten bosanırdı. Kadının bi tarafları yemiyo erkeksiz kalamıyo. Boşansa adam paşa paşa nafakasını odicek. Hem hergun hergun nereye gezcek 3 çocukla

Ohh iyi olmuş

Canım değişik psikoloji kimsenin başına vermesin, arkadaşım da yakalamış daha önce 1-2 kere başka kadınlarla konuşmalarını, kızı da gör öyle güzel ki kocası da çirkin Bi adam, affetmiş o zaman sonra öğrendi ki 1 senedir mi ne başka kadınla ilişkisi varmış, hemen ayrıldı evde aldırdı kendine mis gibi yaşıyor valla ama kadın hemen vazgeçemiyor, aslında kocadan değil emeklerinden vazgeçemiyor, belli Bi yere getirmiştir kocasını ondan vazgeçemiyor ama herkesin Bi kırılma noktası olur, ben büyük konuşmayayım ama hiç emek falan demem ama arada çocuk olunca çocukla tehdit edebiliyor erkekler o kadını bağlıyor işte, evladından ayrı kalmak zor

Demek ki adamın durumu iyi donuna kadar alırım valla önce delil toplarım :) arkadaşım öyle yapmıştı :) anladı önce delil topladı sonra dava açtı :) kağıt eve gelince görüp anlamıştı eşi :))

Dünün menüsü güncelle e

Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : 2 wasa original
4 cherry domates
1 salatalık

Ara : 1 ufak salatalık

Öğlen : türlü (taze fasülye, kabak, patlıcan)
1 kase Cacık

Akşam : keçi eti haşlama
Köz patlıcan salatası
1 tane unsuz poğaça

Sıvılar:
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi

Düşünülen menü :)

Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : chia tohumlu yoğurt
Kiwi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Öğlen : haşlama et
1 kase Yoğurt

Akşam : kıymalı kapuska
Salata

Sıvılar:
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…