Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Salatadan ziyade lor peyniriyle yeşillik yiyomuş gibi oluyosun ya cok tadi gelmiyo yağın
Nebilim ya onu yapamasa para harcasın ya bu kdr salak olmasın ama
Kız aldatan adam para verir mi sence
Çocukla tehdit edemez çünkü annede çok büyük bi problem olmadıkça mahkeme kadına veriyo çocuğu

Işte bende onu diyorum çocuklarını düşünen kadın açar tazminat ve boşanma davasını mis gibi yaşar. Ama bunlar boşanmayıp adamın ekmeğine yağ sürüyolar. Sinirlendim yine

Valla aldatma hayyattda en korktuğum ikinci şey allah göstermesin

Kızlar dukan birası yaptımda iğren ç oldu yaaaa nası içecem bunu

Mm ben direk içiyorum :))
Canım hangi adalet burada aramak zor, yaşanan binlerce örnek var daha yeni sırf eşine acı çektirmek için çocuklarını öldürdü Bi baba, çocuğa tedbir veya yaklaşmama konulmuyor bazı insanlar İçin bunun da olması lazım

Canım o da o noktaya gelene kadar baya durdu herkesin Bi kırılma noktası vardı, ne yaşadığını, ne psikolojiden olduğunu bilemeyiz tam olarak, onun yerinde olsak belki aynı şeyi yapacağız,insan hayatta yapmam dediği şeyleri öyle Bi noktaya gelip yapıyor ki kendini tanıyamıyor

Oha para da mı vermiyor !!!!! Yuh gerçekten

Aslında bu bahsettiklerim ve bdv de olan konuda adamlar pişman değil boşanma konusunda da bi diretme yok. Çocuklarıyla falanda tehdit yok. Sadece kadınlar diğer kadınla nikah kıymasın diye boşanmıyolar

Aslında bu bahsettiklerim ve bdv de olan konuda adamlar pişman değil boşanma konusunda da bi diretme yok. Çocuklarıyla falanda tehdit yok. Sadece kadınlar diğer kadınla nikah kıymasın diye boşanmıyolar

Diğer kadınla nikah kıyma dedigin gibi daha iyi resmen en azından nafaka alacaklar

Boşanıcam dese kıymetli olur emin ol, o karısının onu bırakmayacağından emin o yüzden öyle rahat

Oha para da mı vermiyor !!!!! Yuh gerçekten
Heralde vermiyo diyorum ya diğer kadinla evi var hep tatillere gidiyolar. Bu kadın boşanmadikça olan kendisine ve çocuklarına oluyo. Heralde kadın o imzayı önemli bisey sanıyo. Boşansa adam çocuklarınada bakar kadınada para verir

Diğer kadınla nikah kıyma dedigin gibi daha iyi resmen en azından nafaka alacaklar
Yani bende onu diyorum. Insanlar hırsları için çocuklarının hayatını mahvediyolar

Boşanıcam dese kıymetli olur emin ol, o karısının onu bırakmayacağından emin o yüzden öyle rahat
Evet karısı onu bırakmıyo ama adam boşanalım diye yalvarıyo. Babaminda annesi babasi bu durumları yaşamış çok ezilmişler. Babam o yüzden hep der aldatma varsa boşancaksın. Aynı o adamın yaptığı gibi dedemde boşansın diye 5 kuruş vermemiş ne çocuklarına ne eşine. Üstelikte çok zenginmiş dedem kocaelinde bir suru oteller restorantlar vs vs ama çocukları açlıktan sürünüyomuş. Aldatan erkek kadar şerefsiz haysiyetsiz yoktur. Aldattığına göre bunlari yapabilecek bi insandır

Pislikler iğrençler allah göstermesin düşmanımın başına vermesin (erkeklerede)bi okadar aldatılan erkeğexe üzülüyorum valla

Neyse konumuza dönelim kızlar müzik indirip evde hoplaya zıplaya oynasak zumba yapmış olurmuz?aklımda deli sorular

Yeşilçay maden suyu limon karışım 1lt

Haklısın canım inşallah o kadın da anlar bunu

Anam dedikodu varmis burda hemen bende anlatim bu durumla ilgili biseler

Bizim cok yakin komsumuzdada vardi bu durum. Hatta kadinin arkadasiyla alsatmisdi adam. Kadin tatile giderdi arkadasi ev temizlrme bahanesiyle gelir kocasiyla isi pisirir giderdi. Sonra kadin ogrendi ama sesi cikmadi kadina tepki gpstermedi yine gidip gelmeye devam ettiler. Simdi o kadindan bide cocugi var ama halaaaa gorusmeye devam ediyolwr. Kadin dedigin az gururlu olcak arkadas midem kaldirmiyo boylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…