- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Salatadan ziyade lor peyniriyle yeşillik yiyomuş gibi oluyosun ya cok tadi gelmiyo yağınSağol canım :*
Afiyet olsun canım patates kızartması tabi ki olmamış hem ekmek hem patates kızartması hemde akşam üzeri
Afiyet olsun canım sende diyetisyenin dediklerine uyuyorsun sanırım o yüzden ona bırakıyorum bende :)) başlarda çok acıkıyorsun ama geçiyor
Çok az olmuş canım
İnş cicim hep beraber tığ gibi olalım :) annem sabah diyor ki hamur kızarttım ye :)) dedim bana yasak :)) amannn sende :)) diye kızıyor :) akşam çorba iç diyorlar yasak :) o yasak bu yasak aammaaann :)
Salataya çörek otu yağı mı ay tadı salataya yakışır mo kız afiyet olsun canım
Kız aldatan adam para verir mi senceNebilim ya onu yapamasa para harcasın ya bu kdr salak olmasın ama
Çocukla tehdit edemez çünkü annede çok büyük bi problem olmadıkça mahkeme kadına veriyo çocuğuCanım değişik psikoloji kimsenin başına vermesin, arkadaşım da yakalamış daha önce 1-2 kere başka kadınlarla konuşmalarını, kızı da gör öyle güzel ki kocası da çirkin Bi adam, affetmiş o zaman sonra öğrendi ki 1 senedir mi ne başka kadınla ilişkisi varmış, hemen ayrıldı evde aldırdı kendine mis gibi yaşıyor valla ama kadın hemen vazgeçemiyor, aslında kocadan değil emeklerinden vazgeçemiyor, belli Bi yere getirmiştir kocasını ondan vazgeçemiyor ama herkesin Bi kırılma noktası olur, ben büyük konuşmayayım ama hiç emek falan demem ama arada çocuk olunca çocukla tehdit edebiliyor erkekler o kadını bağlıyor işte, evladından ayrı kalmak zor
Işte bende onu diyorum çocuklarını düşünen kadın açar tazminat ve boşanma davasını mis gibi yaşar. Ama bunlar boşanmayıp adamın ekmeğine yağ sürüyolar. Sinirlendim yineDemek ki adamın durumu iyi donuna kadar alırım valla önce delil toplarım :) arkadaşım öyle yapmıştı :) anladı önce delil topladı sonra dava açtı :) kağıt eve gelince görüp anlamıştı eşi :))
Salatadan ziyade lor peyniriyle yeşillik yiyomuş gibi oluyosun ya cok tadi gelmiyo yağın
Çocukla tehdit edemez çünkü annede çok büyük bi problem olmadıkça mahkeme kadına veriyo çocuğu
Işte bende onu diyorum çocuklarını düşünen kadın açar tazminat ve boşanma davasını mis gibi yaşar. Ama bunlar boşanmayıp adamın ekmeğine yağ sürüyolar. Sinirlendim yine
Kızlar dukan birası yaptımda iğren ç oldu yaaaa nası içecem bunu
Salatadan ziyade lor peyniriyle yeşillik yiyomuş gibi oluyosun ya cok tadi gelmiyo yağın
Kız aldatan adam para verir mi sence
Çocukla tehdit edemez çünkü annede çok büyük bi problem olmadıkça mahkeme kadına veriyo çocuğu
Işte bende onu diyorum çocuklarını düşünen kadın açar tazminat ve boşanma davasını mis gibi yaşar. Ama bunlar boşanmayıp adamın ekmeğine yağ sürüyolar. Sinirlendim yine
Kızlar dukan birası yaptımda iğren ç oldu yaaaa nası içecem bunu
Aslında bu bahsettiklerim ve bdv de olan konuda adamlar pişman değil boşanma konusunda da bi diretme yok. Çocuklarıyla falanda tehdit yok. Sadece kadınlar diğer kadınla nikah kıymasın diye boşanmıyolarMm ben direk içiyorum :))
Canım hangi adalet burada aramak zor, yaşanan binlerce örnek var daha yeni sırf eşine acı çektirmek için çocuklarını öldürdü Bi baba, çocuğa tedbir veya yaklaşmama konulmuyor bazı insanlar İçin bunun da olması lazım
Canım o da o noktaya gelene kadar baya durdu herkesin Bi kırılma noktası vardı, ne yaşadığını, ne psikolojiden olduğunu bilemeyiz tam olarak, onun yerinde olsak belki aynı şeyi yapacağız,insan hayatta yapmam dediği şeyleri öyle Bi noktaya gelip yapıyor ki kendini tanıyamıyor
Aslında bu bahsettiklerim ve bdv de olan konuda adamlar pişman değil boşanma konusunda da bi diretme yok. Çocuklarıyla falanda tehdit yok. Sadece kadınlar diğer kadınla nikah kıymasın diye boşanmıyolar
Aslında bu bahsettiklerim ve bdv de olan konuda adamlar pişman değil boşanma konusunda da bi diretme yok. Çocuklarıyla falanda tehdit yok. Sadece kadınlar diğer kadınla nikah kıymasın diye boşanmıyolar
Heralde vermiyo diyorum ya diğer kadinla evi var hep tatillere gidiyolar. Bu kadın boşanmadikça olan kendisine ve çocuklarına oluyo. Heralde kadın o imzayı önemli bisey sanıyo. Boşansa adam çocuklarınada bakar kadınada para verirOha para da mı vermiyor !!!!! Yuh gerçekten
İğrenç ötesi bişeyGüzel değil zaten hangi zayıflatan şey güzel ki :)))
Yeşilçay maden suyu limon karışım 1ltDukan birası mi o ne ya
Yani bende onu diyorum. Insanlar hırsları için çocuklarının hayatını mahvediyolarDiğer kadınla nikah kıyma dedigin gibi daha iyi resmen en azından nafaka alacaklar
Evet karısı onu bırakmıyo ama adam boşanalım diye yalvarıyo. Babaminda annesi babasi bu durumları yaşamış çok ezilmişler. Babam o yüzden hep der aldatma varsa boşancaksın. Aynı o adamın yaptığı gibi dedemde boşansın diye 5 kuruş vermemiş ne çocuklarına ne eşine. Üstelikte çok zenginmiş dedem kocaelinde bir suru oteller restorantlar vs vs ama çocukları açlıktan sürünüyomuş. Aldatan erkek kadar şerefsiz haysiyetsiz yoktur. Aldattığına göre bunlari yapabilecek bi insandırBoşanıcam dese kıymetli olur emin ol, o karısının onu bırakmayacağından emin o yüzden öyle rahat
Heralde vermiyo diyorum ya diğer kadinla evi var hep tatillere gidiyolar. Bu kadın boşanmadikça olan kendisine ve çocuklarına oluyo. Heralde kadın o imzayı önemli bisey sanıyo. Boşansa adam çocuklarınada bakar kadınada para verir
Yeşilçay maden suyu limon karışım 1lt
Yani bende onu diyorum. Insanlar hırsları için çocuklarının hayatını mahvediyolar
Evet karısı onu bırakmıyo ama adam boşanalım diye yalvarıyo. Babaminda annesi babasi bu durumları yaşamış çok ezilmişler. Babam o yüzden hep der aldatma varsa boşancaksın. Aynı o adamın yaptığı gibi dedemde boşansın diye 5 kuruş vermemiş ne çocuklarına ne eşine. Üstelikte çok zenginmiş dedem kocaelinde bir suru oteller restorantlar vs vs ama çocukları açlıktan sürünüyomuş. Aldatan erkek kadar şerefsiz haysiyetsiz yoktur. Aldattığına göre bunlari yapabilecek bi insandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?