- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
İğrenç ötesi bişey
Yani bende onu diyorum. Insanlar hırsları için çocuklarının hayatını mahvediyolar
Evet karısı onu bırakmıyo ama adam boşanalım diye yalvarıyo. Babaminda annesi babasi bu durumları yaşamış çok ezilmişler. Babam o yüzden hep der aldatma varsa boşancaksın. Aynı o adamın yaptığı gibi dedemde boşansın diye 5 kuruş vermemiş ne çocuklarına ne eşine. Üstelikte çok zenginmiş dedem kocaelinde bir suru oteller restorantlar vs vs ama çocukları açlıktan sürünüyomuş. Aldatan erkek kadar şerefsiz haysiyetsiz yoktur. Aldattığına göre bunlari yapabilecek bi insandır
Neyse konumuza dönelim kızlar müzik indirip evde hoplaya zıplaya oynasak zumba yapmış olurmuz?aklımda deli sorular
Anam dedikodu varmis burdahemen bende anlatim bu durumla ilgili biseler
Bizim cok yakin komsumuzdada vardi bu durum. Hatta kadinin arkadasiyla alsatmisdi adam. Kadin tatile giderdi arkadasi ev temizlrme bahanesiyle gelir kocasiyla isi pisirir giderdi. Sonra kadin ogrendi ama sesi cikmadi kadina tepki gpstermedi yine gidip gelmeye devam ettiler. Simdi o kadindan bide cocugi var ama halaaaa gorusmeye devam ediyolwr. Kadin dedigin az gururlu olcak arkadas midem kaldirmiyo boylelerini
Anam dedikodu varmis burdahemen bende anlatim bu durumla ilgili biseler
Bizim cok yakin komsumuzdada vardi bu durum. Hatta kadinin arkadasiyla alsatmisdi adam. Kadin tatile giderdi arkadasi ev temizlrme bahanesiyle gelir kocasiyla isi pisirir giderdi. Sonra kadin ogrendi ama sesi cikmadi kadina tepki gpstermedi yine gidip gelmeye devam ettiler. Simdi o kadindan bide cocugi var ama halaaaa gorusmeye devam ediyolwr. Kadin dedigin az gururlu olcak arkadas midem kaldirmiyo boylelerini
Ay nasil bir mide bu ya yuhhh. Şu kadınlar kendilerini kandırmasa ne güzel olur dimiAnam dedikodu varmis burdahemen bende anlatim bu durumla ilgili biseler
Bende tuvalatte spora devamMenümü yazayım şimdi işim var akşam da spor yapacağım çok oyalanmam :)
Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı
Kahvaltı : chia yoğurt
1 kiwi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Öğle : 1 parça haşlanmış et (ufak Bi parçaydı, patates ve havucunu yemedim ve suyunu :) )
Yoğurt
Salata (kıvırcık, mor lahana, havuç)
Ara : 1 elma
Akşam : kapuska
Salata (kıvırcık, havuç, mor lahana)
Sıvılar
3 lt su
1 ananaslı açaili yeşil çay
2 Türk kahvesi
Spor yapacağım akşam bütün puanları toplayacağım :)))
Somestrdan sonra gidiyo cnm anca ozmn tam anlamiyla donebilirimKanguru_ kız ne zaman gidiyo misafirlerin dön artık buraya
Daha çok varmış sömestr ne zaman bilmiyorum ama büyük ihtimalle şubat ortasında falan bitiyodurSomestrdan sonra gidiyo cnm anca ozmn tam anlamiyla donebilirim
19 Ocak sömestr tatili başlangıcıDaha çok varmış sömestr ne zaman bilmiyorum ama büyük ihtimalle şubat ortasında falan bitiyodur
Bitişi ne zaman muhtemelen şubatın 2.haftasi bitiyodur19 Ocak sömestr tatili başlangıcı
Kolay gelsin canımSelam kizlar eve geldim baya yoruldum şimdide hicbirzaman bitmeyen ev işi yapıyorum yine
19 unda basliyo tatil cnm kizina gider insallah ozmn yapisti gitmiyo anacim :)Daha çok varmış sömestr ne zaman bilmiyorum ama büyük ihtimalle şubat ortasında falan bitiyodur
Ya bende ozluyorun burayi ama tlf elime alinca bakip duruyo bende rahatsz oluyorum wp mesaj gelince bile hmn bakmiyorum vallaKanguru_ canım esranin dedigi gibi gelsen artık buralara. offf bu misafirler of
Guzrl menu cnm afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Sabah klasik kahvaltımı yaptım 2dl çavdar ekmeği ile
Ara 1 elma
Akşam 2 yt bamya ekmeksiz yedim, 1 kase yoğurt, 1 şalgam
Su 2 lt sporu yapınca yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?