Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Sabah klasik kahvaltımı yaptım 2dl çavdar ekmeği ile
Ara 1 elma
Akşam 2 yt bamya ekmeksiz yedim, 1 kase yoğurt, 1 şalgam
Su 2 lt sporu yapınca yazacağım
19 unda basliyo tatil cnm kizina gider insallah ozmn yapisti gitmiyo anacim :)
Ya bende ozluyorun burayi ama tlf elime alinca bakip duruyo bende rahatsz oluyorum wp mesaj gelince bile hmn bakmiyorum vallagidemedi kizi csgriyo habire gitmiyo somestrda gider insallah
Bayaga azaldik yine he ben mi yaniliyorum hep ayni kisileri goruyorum digerleri nerdeee
Bayaga azalmisiz kizlar bu hafta listede plasticle beraber 5 kisiyizkatilmak isteyenlerin topigini takipde kalin bi kac kisi csgiralim
Canım az olmamış mı menün ?Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ara 1 elma
Ortim sen neden sabah o kadar çok ekmek yiyosun acabaHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ara 1 elma
Ya insan kızına gitmek istemez mi hiç bide nasıl bu kadar gün başkasının evinde rahat ediyo ki çok acayip19 unda basliyo tatil cnm kizina gider insallah ozmn yapisti gitmiyo anacim :)
Ya bende ozluyorun burayi ama tlf elime alinca bakip duruyo bende rahatsz oluyorum wp mesaj gelince bile hmn bakmiyorum vallagidemedi kizi csgriyo habire gitmiyo somestrda gider insallah
Hemde çok azaldıkBayaga azaldik yine he ben mi yaniliyorum hep ayni kisileri goruyorum digerleri nerdeee
Ortim psikolojik galiba ekmek yemezsem aç kalırım diye düşünüyorum 2 dl yiyorum senin gibi ekmeksiz yemeye alışsam keşke bugün sizin gibi Ara öğün yapmayacaktım sonra dayanamadım Ara öğünsüz ve ekmeksiz yaşamayı çok istiyorum nasıl olacakOrtim sen neden sabah o kadar çok ekmek yiyosun acaba
Ya insan kızına gitmek istemez mi hiç bide nasıl bu kadar gün başkasının evinde rahat ediyo ki çok acayip
Hemde çok azaldık
2 tabak yedim akşam az değil sanki, asıl sorunum ekmek ya ekmeksiz yemek istiyorum başaramıyorum sizin gibi Ara öğünsüz 3 öğün yeme düzenine geçmeye çalışıyorumCanım az olmamış mı menün ?
Menün güzel Su miktarı da iyi.İyi akşamlar, nasılsınız?
Gelmişken menümü paylaşayım
1 sb limonlu su
Sabah; 2 dlm kepek ekmeği,1 kk peynir ( diyetisyenim bu hafta bu şekilde yapmamı istediği için bu şekilde kahvaltı yapıyorum)
Ara; 3 gün kurusu kayısı
Öğlen;1 adet karnıyarık,1 tane fırında baget,1 kase yoğurt
Ara;1 pkt eti form
Akşam;6 yk karnabahar yemeği, 1/2 kase et suyu,1 kase yoğurt
Ara; 1 adet portakal veya elma
2,75 lt su
1 kupa filtre kahve
1 kupa zencefil ıhlamur
1 fincan sade kahve
1 kupa limonlu ıhlamur
Şöyle bir sorunum var iki gündür sürekli açım.Önceden çok daha az yer hiç açlık hissetmeZdim acaba diyorum metobolizmam mı hızlanıyor çözemedim
Ben de ara yapıyorum canım.Ve 3 ana 3 ara öğün yapılması gerektiğini söylüyor diyetisyenler.2 tabak yedim akşam az değil sanki, asıl sorunum ekmek ya ekmeksiz yemek istiyorum başaramıyorum sizin gibi Ara öğünsüz 3 öğün yeme düzenine geçmeye çalışıyorum
Esimde dedi git ablamda kal diye ben burda rahatim diyo israrda edemedi esim yanlis anlar diye. Tatilde goturur birakirim dedi ozmna kdr sabrediyorum insallah tatidle giderse donerim yineİnşallah gider sende rahatlarsın canım zaten anlamıyorum birazda kizinin evine gitsin hayret bişey tek sanami dusmus
Evet canim biraz sessiz buralar 2_3 kişi dışında kimse aktif değil
Anam gelende kalmiyoki ama gözüm katılmak isteyen topiginde. cagririm
Ay sende mi yaa sana kim gelecek kv miCanım benimde sömestr tatilinde misafirim gelicek onumuzdeki hafta izne cikicam bilgin olsun. biliyosun misafir oldumu ne diyet yapabiliyorsun nede spor...Kanguru_
ay yok istemiyo halbuki insan kizinda daha rahat etmezmi sonucda senin kizin bise istersen cekinmeden soylersin ne bilim ya cildirmama az kaldi doktorum nerdeOrtim sen neden sabah o kadar çok ekmek yiyosun acaba
Ya insan kızına gitmek istemez mi hiç bide nasıl bu kadar gün başkasının evinde rahat ediyo ki çok acayip
Hemde çok azaldık
Karni yarik kizartmamiydi cnmİyi akşamlar, nasılsınız?
Gelmişken menümü paylaşayım
1 sb limonlu su
Sabah; 2 dlm kepek ekmeği,1 kk peynir ( diyetisyenim bu hafta bu şekilde yapmamı istediği için bu şekilde kahvaltı yapıyorum)
Ara; 3 gün kurusu kayısı
Öğlen;1 adet karnıyarık,1 tane fırında baget,1 kase yoğurt
Ara;1 pkt eti form
Akşam;6 yk karnabahar yemeği, 1/2 kase et suyu,1 kase yoğurt
Ara; 1 adet portakal veya elma
2,75 lt su
1 kupa filtre kahve
1 kupa zencefil ıhlamur
1 fincan sade kahve
1 kupa limonlu ıhlamur
Şöyle bir sorunum var iki gündür sürekli açım.Önceden çok daha az yer hiç açlık hissetmeZdim acaba diyorum metobolizmam mı hızlanıyor çözemedim
Fırındaydı açıkcası dikkat etmedim kızartma mı olduğuna.İşyerine yemek götürmemiştim biraz mecbur kaldımKarni yarik kizartmamiydi cnm
Araöğün yap ekmek yediğin için zaten araöğünsüz duramazsın ki. Ekmek ye ama 1 öğünde 2 tane yenmez. Mesela unonun tam buğdaylarından 1 dilim yiyebilirsin. Çavdar ekmeğini pek vermiyolar.Ortim psikolojik galiba ekmek yemezsem aç kalırım diye düşünüyorum 2 dl yiyorum senin gibi ekmeksiz yemeye alışsam keşke bugün sizin gibi Ara öğün yapmayacaktım sonra dayanamadım Ara öğünsüz ve ekmeksiz yaşamayı çok istiyorum nasıl olacak
Valla ben kimsenin evinde rahat etmemde hele bide gelinin evinde hic rahat etmem ayıp yani o kadar uzun süre kalmakEsimde dedi git ablamda kal diye ben burda rahatim diyo israrda edemedi esim yanlis anlar diye. Tatilde goturur birakirim dedi ozmna kdr sabrediyorum insallah tatidle giderse donerim yine
Ay sende mi yaa sana kim gelecek kv mi
ay yok istemiyo halbuki insan kizinda daha rahat etmezmi sonucda senin kizin bise istersen cekinmeden soylersin ne bilim ya cildirmama az kaldi doktorum nerde
Ya bi bakiyprum 10 12 kisiyiz bi bakiyorum 5 6 kisigelen 2 3 gun sonra kayboluyo
Kız napıyosun nasıl gidiyo grupsuz hayatkızlar leslie de ki adamda yürüyüş programı yapmaya başlamış şimi bi videosuna denk geldimde paylaşayı dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?