Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayaga azaldik yine he ben mi yaniliyorum hep ayni kisileri goruyorum digerleri nerdeee

Bayaga azalmisiz kizlar bu hafta listede plasticle beraber 5 kisiyiz katilmak isteyenlerin topigini takipde kalin bi kac kisi csgiralim

İnşallah gider sende rahatlarsın canım zaten anlamıyorum birazda kizinin evine gitsin hayret bişey tek sanami dusmus

Bayaga azaldik yine he ben mi yaniliyorum hep ayni kisileri goruyorum digerleri nerdeee

Evet canim biraz sessiz buralar 2_3 kişi dışında kimse aktif değil

Bayaga azalmisiz kizlar bu hafta listede plasticle beraber 5 kisiyiz katilmak isteyenlerin topigini takipde kalin bi kac kisi csgiralim

Anam gelende kalmiyoki ama gözüm katılmak isteyen topiginde. cagririm

Canım benimde sömestr tatilinde misafirim gelicek onumuzdeki hafta izne cikicam bilgin olsun. biliyosun misafir oldumu ne diyet yapabiliyorsun nede spor... Kanguru_

İyi akşamlar, nasılsınız?
Gelmişken menümü paylaşayım

1 sb limonlu su
Sabah; 2 dlm kepek ekmeği,1 kk peynir ( diyetisyenim bu hafta bu şekilde yapmamı istediği için bu şekilde kahvaltı yapıyorum)
Ara; 3 gün kurusu kayısı
Öğlen;1 adet karnıyarık,1 tane fırında baget,1 kase yoğurt
Ara;1 pkt eti form
Akşam;6 yk karnabahar yemeği, 1/2 kase et suyu,1 kase yoğurt
Ara; 1 adet portakal veya elma

2,75 lt su
1 kupa filtre kahve
1 kupa zencefil ıhlamur
1 fincan sade kahve
1 kupa limonlu ıhlamur

Şöyle bir sorunum var iki gündür sürekli açım.Önceden çok daha az yer hiç açlık hissetmeZdim acaba diyorum metobolizmam mı hızlanıyor çözemedim

Ortim sen neden sabah o kadar çok ekmek yiyosun acaba
Ya insan kızına gitmek istemez mi hiç bide nasıl bu kadar gün başkasının evinde rahat ediyo ki çok acayip
Hemde çok azaldık

Ya insan kızına gitmek istemez mi hiç bide nasıl bu kadar gün başkasının evinde rahat ediyo ki çok acayip

Hemde çok azaldık
Ortim psikolojik galiba ekmek yemezsem aç kalırım diye düşünüyorum 2 dl yiyorum senin gibi ekmeksiz yemeye alışsam keşke bugün sizin gibi Ara öğün yapmayacaktım sonra dayanamadım Ara öğünsüz ve ekmeksiz yaşamayı çok istiyorum nasıl olacak

Menün güzel Su miktarı da iyi.

2 tabak yedim akşam az değil sanki, asıl sorunum ekmek ya ekmeksiz yemek istiyorum başaramıyorum sizin gibi Ara öğünsüz 3 öğün yeme düzenine geçmeye çalışıyorum
Ben de ara yapıyorum canım.Ve 3 ana 3 ara öğün yapılması gerektiğini söylüyor diyetisyenler.

Esimde dedi git ablamda kal diye ben burda rahatim diyo israrda edemedi esim yanlis anlar diye. Tatilde goturur birakirim dedi ozmna kdr sabrediyorum insallah tatidle giderse donerim yine

Canım benimde sömestr tatilinde misafirim gelicek onumuzdeki hafta izne cikicam bilgin olsun. biliyosun misafir oldumu ne diyet yapabiliyorsun nede spor... Kanguru_
Ay sende mi yaa sana kim gelecek kv mi

Hemde çok azaldık
ay yok istemiyo halbuki insan kizinda daha rahat etmezmi sonucda senin kizin bise istersen cekinmeden soylersin ne bilim ya cildirmama az kaldi doktorum nerde

Ya bi bakiyprum 10 12 kisiyiz bi bakiyorum 5 6 kisi gelen 2 3 gun sonra kayboluyo

Karni yarik kizartmamiydi cnm

Araöğün yap ekmek yediğin için zaten araöğünsüz duramazsın ki. Ekmek ye ama 1 öğünde 2 tane yenmez. Mesela unonun tam buğdaylarından 1 dilim yiyebilirsin. Çavdar ekmeğini pek vermiyolar.

Valla ben kimsenin evinde rahat etmemde hele bide gelinin evinde hic rahat etmem ayıp yani o kadar uzun süre kalmak

kızlar leslie de ki adamda yürüyüş programı yapmaya başlamış şimi bi videosuna denk geldimde paylaşayı dedim :)
Kız napıyosun nasıl gidiyo grupsuz hayat

Kızceler saat 16da yememi bitirdim daha bişi yemiyeceğim şu eziyet olan dukan birasınıda içtimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…