Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm sabah iki yumurta kk peynir5zeytin
Ara 10kabak çekirdeği 1incir
Akşam 16.00
Kıymalı yumurta yağsız suyla pişirdim (dışardaydım hazır hiç bişey yok tu) bol mor lahana salatası (yağsız)
Su 2lt tamamlayacağim +1lt dukan birası
Spor 50 dk yürüyüş

Ama üç gündür afedersiniz tuvalete çıkmadım ilaç içmeme rağmen ama biraz eksi çıktım regli olmak üzereyim cuma diyetisyen randevum var inşallah eksi çıkacağım

ay daha yeni başladı şekerim :) arman çorman şuan aklım aşılama konusunda çok kararsızım............

size de danışayım kızlar ne yapayım ben ??

içimden bir ses diyorki önce incir kürü klomen falan kullan kendin dene diyor olmazsa nisan-mayıs ayında aşılama ol tutmazsa ekim de tüp dene diyor.......

ne yapsam ne etsem ???
Kızceler saat 16da yememi bitirdim daha bişi yemiyeceğim şu eziyet olan dukan birasınıda içtimmm

şu biranın tarifin yazsana

2çorba kaşığı yeşil çayı 750ml suda demledim soğuyunca 1limon 1maden suyu ekledim bukadar

şimdi bacılarım : )

benim eşimde de bende de sorun var.... doktor aslında direk tüp diyor amma gel gelelim benim içim rahat etmiyor....

şubatta aşılama olsun dedik eee 10 şubatta ehliyet snavım var... 7-8 şubat giib tahmni aşılamam olacak...

çok kararsız kaldım yazı tura m atsam ki ?

yani bi yandan hemen aşılama deneyeyim diyorum ama diğer yanım eşim macunu bitirsin doktorhap versin hacamat falan olsun onun spermlerini daha çok geliştirelim bende çatlatma iğnesi incir kkürür vs deneyeyim baktık olmadı olmadı mayıs ayında aşılama yapayım diyorum........

şimdide aşılama denesemmayısta da denesem tutmasa her halükarda tüp bebek eylül ayına kalıyor çünkü o zaman para toplayabilcez... yazı atlatmamız lazım....

ay ben ne yapsam

2çorba kaşığı yeşil çayı 750ml suda demledim soğuyunca 1limon 1maden suyu ekledim bukadar
aa hadiyatadı nasıl ? yarın maden syu alayım bari bahanele yeşil çaydaiçmiş olurum.... nasıl tüketiliyor bu kaç gün falan

Önce kendine çok iyi bi doktor bul ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Biz sana şöyle yap böyle yap desek olmaz

Valla kuşum hiç bir bilgim yok aşılama hakkında ama istersen aklındakileri dene derim ben sonra niye yapmadım diye pişman olma

Önce kendine çok iyi bi doktor bul ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Biz sana şöyle yap böyle yap desek olmaz
kız doktor buldum zati.... her şeybenim kararıma bakıyor...

aşılama 1 kere deneyebiliriz dedi.. spermler az yine ama deneyelim dedi.. işte sayısını hızını falan arttırsak daha çok şansımız olacak...

aa hadiyatadı nasıl ? yarın maden syu alayım bari bahanele yeşil çaydaiçmiş olurum.... nasıl tüketiliyor bu kaç gün falan
15 gün ama tadı kötü acaba yanlişmi demledin dediler bilmiyorum en fazla 5dakka demledim acı olmasın diye ama mecbur yapacam

insan kararsız kaldığında bismillah deyip yazı tura atarmışya...

attım vlla yazı geldi yane önce aklımdaki metotlarıdeneyip sonra aşılama... ulaaa annem çok kızacak

insan kararsız kaldığında bismillah deyip yazı tura atarmışya...

attım vlla yazı geldi yane önce aklımdaki metotlarıdeneyip sonra aşılama... ulaaa annem çok kızacak
Boşver anneni sen kendi aklındakini yap hakkında hayırlısı olsun

15 gün ama tadı kötü acaba yanlişmi demledin dediler bilmiyorum en fazla 5dakka demledim acı olmasın diye ama mecbur yapacam
ay aman boşver ya... yeşiçay sıcak sıcak dha güzel... sodayı da ara öğünde iç gitsin :)
ne bu gavur icatları boşver :)

bence maydanoz limon daha güzzel

Boşver anneni sen kendi aklındakini yap hakkında hayırlısı olsun
kızüzülyor kadı artık tak etti 6 yıldır dilinde tüy bitti yaaa tüm masrafları da veriyorlar saolsunlar ben gene yan çizem galiba :)

yarın incirimialayımda incr kürüne başlayayım

ay aman boşver ya... yeşiçay sıcak sıcak dha güzel... sodayı da ara öğünde iç gitsin :)
ne bu gavur icatları boşver :)

bence maydanoz limon daha güzzel
Onuda yapçamda yeşilçay demlwmeye üşeniyom bunu yapınca sabahtan mecbur içiyorum

İnsan bazen yaptıklarından çok yapmadıklarına pişman oluyor ne varsa dene derim ben bide sakın maydonoz kürü suyu falan yapma
yok yok yapmam :):) bol bol incir ceviz ananas yicekmişim :) gideyim bakalım doktora belki iğne kullanırım yine konuşayım ne dicek

Rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Soğan kürü yaptınız mı sonrasında incir kürü yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…