- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
ay daha yeni başladı şekerim :) arman çorman şuan aklım aşılama konusunda çok kararsızım............Araöğün yap ekmek yediğin için zaten araöğünsüz duramazsın ki. Ekmek ye ama 1 öğünde 2 tane yenmez. Mesela unonun tam buğdaylarından 1 dilim yiyebilirsin. Çavdar ekmeğini pek vermiyolar.
Valla ben kimsenin evinde rahat etmemde hele bide gelinin evinde hic rahat etmem ayıp yani o kadar uzun süre kalmak
Kız napıyosun nasıl gidiyo grupsuz hayat
Kızceler saat 16da yememi bitirdim daha bişi yemiyeceğim şu eziyet olan dukan birasınıda içtimmm
2çorba kaşığı yeşil çayı 750ml suda demledim soğuyunca 1limon 1maden suyu ekledim bukadaray daha yeni başladı şekerim :) arman çorman şuan aklım aşılama konusunda çok kararsızım............
size de danışayım kızlar ne yapayım ben ??
içimden bir ses diyorki önce incir kürü klomen falan kullan kendin dene diyor olmazsa nisan-mayıs ayında aşılama ol tutmazsa ekim de tüp dene diyor.......
ne yapsam ne etsem ???
şu biranın tarifin yazsana
aa hadiyatadı nasıl ? yarın maden syu alayım bari bahanele yeşil çaydaiçmiş olurum.... nasıl tüketiliyor bu kaç gün falan2çorba kaşığı yeşil çayı 750ml suda demledim soğuyunca 1limon 1maden suyu ekledim bukadar
Önce kendine çok iyi bi doktor bul ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Biz sana şöyle yap böyle yap desek olmazay daha yeni başladı şekerim :) arman çorman şuan aklım aşılama konusunda çok kararsızım............
size de danışayım kızlar ne yapayım ben ??
içimden bir ses diyorki önce incir kürü klomen falan kullan kendin dene diyor olmazsa nisan-mayıs ayında aşılama ol tutmazsa ekim de tüp dene diyor.......
ne yapsam ne etsem ???
şu biranın tarifin yazsana
kız doktor buldum zati.... her şeybenim kararıma bakıyor...Önce kendine çok iyi bi doktor bul ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Biz sana şöyle yap böyle yap desek olmaz
evet bende ondan korkuyorum....Valla kuşum hiç bir bilgim yok aşılama hakkında ama istersen aklındakileri dene derim ben sonra niye yapmadım diye pişman olma
15 gün ama tadı kötü acaba yanlişmi demledin dediler bilmiyorum en fazla 5dakka demledim acı olmasın diye ama mecbur yapacamaa hadiyatadı nasıl ? yarın maden syu alayım bari bahanele yeşil çaydaiçmiş olurum.... nasıl tüketiliyor bu kaç gün falan
İnsan bazen yaptıklarından çok yapmadıklarına pişman oluyor ne varsa dene derim ben bide sakın maydonoz kürü suyu falan yapmaevet bende ondan korkuyorum....
Boşver anneni sen kendi aklındakini yap hakkında hayırlısı olsuninsan kararsız kaldığında bismillah deyip yazı tura atarmışya...
attım vlla yazı geldi yane önce aklımdaki metotlarıdeneyip sonra aşılama... ulaaa annem çok kızacak
ay aman boşver ya... yeşiçay sıcak sıcak dha güzel... sodayı da ara öğünde iç gitsin :)15 gün ama tadı kötü acaba yanlişmi demledin dediler bilmiyorum en fazla 5dakka demledim acı olmasın diye ama mecbur yapacam
kızüzülyor kadı artık tak etti 6 yıldır dilinde tüy bitti yaaa tüm masrafları da veriyorlar saolsunlar ben gene yan çizem galiba :)Boşver anneni sen kendi aklındakini yap hakkında hayırlısı olsun
Onuda yapçamda yeşilçay demlwmeye üşeniyom bunu yapınca sabahtan mecbur içiyorumay aman boşver ya... yeşiçay sıcak sıcak dha güzel... sodayı da ara öğünde iç gitsin :)
ne bu gavur icatlarıboşver :)
bence maydanoz limon daha güzzel
yok yok yapmam :):) bol bol incir ceviz ananas yicekmişim :) gideyim bakalım doktora belki iğne kullanırım yine konuşayım ne dicekİnsan bazen yaptıklarından çok yapmadıklarına pişman oluyor ne varsa dene derim ben bide sakın maydonoz kürü suyu falan yapma
ay üşengeçOnuda yapçamda yeşilçay demlwmeye üşeniyom bunu yapınca sabahtan mecbur içiyorum
Rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah.şimdi bacılarım : )
benim eşimde de bende de sorun var.... doktor aslında direk tüp diyor amma gel gelelim benim içim rahat etmiyor....
şubatta aşılama olsun dedik eee 10 şubatta ehliyet snavım var... 7-8 şubat giib tahmni aşılamam olacak...
çok kararsız kaldım yazı tura m atsam ki ?
yani bi yandan hemen aşılama deneyeyim diyorum ama diğer yanım eşim macunu bitirsin doktorhap versin hacamat falan olsun onun spermlerini daha çok geliştirelim bende çatlatma iğnesi incir kkürür vs deneyeyim baktık olmadı olmadı mayıs ayında aşılama yapayım diyorum........
şimdide aşılama denesemmayısta da denesem tutmasa her halükarda tüp bebek eylül ayına kalıyor çünkü o zaman para toplayabilcez... yazı atlatmamız lazım....
ay ben ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?