- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Onun tavsiyesi ne hangi yöntem klomen işe yarar diyosa onu dene olmazsa aşılama bilemiyorum kikız doktor buldum zati.... her şeybenim kararıma bakıyor...
aşılama 1 kere deneyebiliriz dedi.. spermler az yine ama deneyelim dedi.. işte sayısını hızını falan arttırsak daha çok şansımız olacak...
Bence anneler karşılıyoken sen aşılamaya başla. O kürler çoğu insanda işe yaramıyor. Tabi bi taraftan onlarida yap ama tedaviye başla bi an öncekızüzülyor kadı artık tak etti 6 yıldır dilinde tüy bitti yaaa tüm masrafları da veriyorlar saolsunlar ben gene yan çizem galiba :)
yarın incirimialayımda incr kürüne başlayayım
canım soğan pkolular için sanırım bende o yok sadece yumurtam büyüyüp çatlamıyor incir ve havuc dencemRabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Soğan kürü yaptınız mı sonrasında incir kürü yapabilirsiniz
canım aradan 6 yıl geçmiş adam ümitsiz hemen tüp diyor ama bende şimdiye kadar akıllı uslu tedavi denemedik en azından kendim bir kaç kür deneyeyim diyorum.. önümde ehliyet sınavu var ikisi üstüste çakışacak.. klomen işe yarar vs demedi hiç 6 yıl olmuş zaten hemen aşılama dedi olmazsa tüp dedi... klomen falan deneyelim demediOnun tavsiyesi ne hangi yöntem klomen işe yarar diyosa onu dene olmazsa aşılama bilemiyorum ki
annem şmdide mayısta da karşılar canım.. onlar da hemen yaptır diyor ama ehliyetideonlar ödedi... şimdi ikisi üstüste onlarda zorlanacaklar bir şey demiyorlarBence anneler karşılıyoken sen aşılamaya başla. O kürler çoğu insanda işe yaramıyor. Tabi bi taraftan onlarida yap ama tedaviye başla bi an önce
canım soğan pkolular için sanırım bende o yok sadece yumurtam büyüyüp çatlamıyor incir ve havuc dencem
canım aradan 6 yıl geçmiş adam ümitsiz hemen tüp diyor ama bende şimdiye kadar akıllı uslu tedavi denemedik en azından kendim bir kaç kür deneyeyim diyorum.. önümde ehliyet sınavu var ikisi üstüste çakışacak.. klomen işe yarar vs demedi hiç 6 yıl olmuş zaten hemen aşılama dedi olmazsa tüp dedi... klomen falan deneyelim demedi
daha tam konuşamadık.........hanmeli eşin kabul etti mi
daha tam konuşamadık.........
yok kız sınavdan değil aynı güne bile denk gelebilirler.... bi de nisan da yaptırsak spermler o zamana daha iyi olur diye düşünüyorumBir aşılamayı dene ehliyet sınavı zor bir sınav değil
eve gelmedi daha beklliyorum gels konuşcamBu akşam sohbetten sonra konuaaaniza
yok kız sınavdan değil aynı güne bile denk gelebilirler.... bi de nisan da yaptırsak spermler o zamana daha iyi olur diye düşünüyorum
eve gelmedi daha beklliyorum gels konuşcam
hımmm yok denk gelmiyor 7-8 gibi aşılama günü 10 şubat sınav...Kuzu ehliyet sınavı dediğin 1 saatlik sınav o kdr denk geleceğini sanmıyorum
inşallah ablaMenüm
Sabah:yumurta salatasi peynir
Zeytin yesillik turp cay
Ara:sütlü kahve.
Ögle:tarhana corbasi haslanmis brokoli
Aksam:kabak yogurtlu
Sütlü kahve icicem simdi
Su:2 litre
Spor:yok ama bütün gün gezdim
Önümüzdeki bikac gün oruc tutmayi planliyorum
hanmeli kürlerini yap icinde kalmasin ama doktorun dediklerinide yap en hayirli zamanda gelsin bebisin insallah
Üc ay daha ugrasin sansiniz artsin bence asilama tutmazsa moral bozuklugu olur cünkühımmm yok denk gelmiyor 7-8 gibi aşılama günü 10 şubat sınav...
ya şuanki spermlerin durumuylayapsak şanz az.... ama bi 3 ay kadar uğraşsak şans artar.... ne bilim ay kafamı karıştırdınız ya
Zor olacağını düşünüyosan 2 ay falan bekle ama mayısta çok benceannem şmdide mayısta da karşılar canım.. onlar da hemen yaptır diyor ama ehliyetideonlar ödedi... şimdi ikisi üstüste onlarda zorlanacaklar bir şey demiyorlar
eğer şimdi yapmazsam nisana kalıyor taaaZor olacağını düşünüyosan 2 ay falan bekle ama mayısta çok bence
abla doktor o kadar ümitsiz baktı kii.... hani yani sperm sayısı yüzde yüz artsa gene az... gene az..Üc ay daha ugrasin sansiniz artsin bence asilama tutmazsa moral bozuklugu olur cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?