Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Onun tavsiyesi ne hangi yöntem klomen işe yarar diyosa onu dene olmazsa aşılama bilemiyorum ki

kızüzülyor kadı artık tak etti 6 yıldır dilinde tüy bitti yaaa tüm masrafları da veriyorlar saolsunlar ben gene yan çizem galiba :)

yarın incirimialayımda incr kürüne başlayayım
Bence anneler karşılıyoken sen aşılamaya başla. O kürler çoğu insanda işe yaramıyor. Tabi bi taraftan onlarida yap ama tedaviye başla bi an önce

Rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Soğan kürü yaptınız mı sonrasında incir kürü yapabilirsiniz
canım soğan pkolular için sanırım bende o yok sadece yumurtam büyüyüp çatlamıyor incir ve havuc dencem
Onun tavsiyesi ne hangi yöntem klomen işe yarar diyosa onu dene olmazsa aşılama bilemiyorum ki
canım aradan 6 yıl geçmiş adam ümitsiz hemen tüp diyor ama bende şimdiye kadar akıllı uslu tedavi denemedik en azından kendim bir kaç kür deneyeyim diyorum.. önümde ehliyet sınavu var ikisi üstüste çakışacak.. klomen işe yarar vs demedi hiç 6 yıl olmuş zaten hemen aşılama dedi olmazsa tüp dedi... klomen falan deneyelim demedi

Bence anneler karşılıyoken sen aşılamaya başla. O kürler çoğu insanda işe yaramıyor. Tabi bi taraftan onlarida yap ama tedaviye başla bi an önce
annem şmdide mayısta da karşılar canım.. onlar da hemen yaptır diyor ama ehliyetideonlar ödedi... şimdi ikisi üstüste onlarda zorlanacaklar bir şey demiyorlar

Bir aşılamayı dene ehliyet sınavı zor bir sınav değil

Kuzu ehliyet sınavı dediğin 1 saatlik sınav o kdr denk geleceğini sanmıyorum
hımmm yok denk gelmiyor 7-8 gibi aşılama günü 10 şubat sınav...

ya şuanki spermlerin durumuylayapsak şanz az.... ama bi 3 ay kadar uğraşsak şans artar.... ne bilim ay kafamı karıştırdınız ya

Menüm
Sabah:yumurta salatasi peynir
Zeytin yesillik turp cay
Ara:sütlü kahve.
Ögle:tarhana corbasi haslanmis brokoli
Aksam:kabak yogurtlu
Sütlü kahve icicem simdi
Su:2 litre
Spor:yok ama bütün gün gezdim
Önümüzdeki bikac gün oruc tutmayi planliyorum
hanmeli kürlerini yap icinde kalmasin ama doktorun dediklerinide yap en hayirli zamanda gelsin bebisin insallah

inşallah abla

hımmm yok denk gelmiyor 7-8 gibi aşılama günü 10 şubat sınav...

ya şuanki spermlerin durumuylayapsak şanz az.... ama bi 3 ay kadar uğraşsak şans artar.... ne bilim ay kafamı karıştırdınız ya
Üc ay daha ugrasin sansiniz artsin bence asilama tutmazsa moral bozuklugu olur cünkü

aslına düşünüyorum.........yarın incir kürüne başlasam ilk 25 günü aşılama olacağı gün bitecek... 1 şubatta sanırım zinde olacak ve hacamat tarihide uyuyor eşimde hacamat olsa..ben izne gidemem iğnelerim yumurta takibim olacak...

şubatta aşılama olsam olursa ne ala..omazsa diğer kür vs vs işleri tüp bebek olana kadar dener dururm her ay farklı farklı... böyle mi yapsamki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…