- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Yeşillik
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Haşlanmış brokoli
Yoğurt
19.00
Balık buğlama
Salata
Su 2 lt
Spor şimdi yapcam bişeyler
Benim insüline karşı direncim var sürekli tatlı isteyenlerdenim ama 2 gündür fena.Dün direndim ama bugün 10 fındık ve 1/2 eti form fazlalık olduAynencanım pek ıyı gecmemıs gunun ama regl lının etkısıdır
Kızlar ya yarın sebze graten varmış yani güzelim sebzelerin üstüne beşamel sos dökecekler. Evden ne yapabilirim yemek fikrim tükendi. Brokoli karnabahar hasladim butun hafta bide mercimek salatasi yapmistim yarin napsam ki
Benim insüline karşı direncim var sürekli tatlı isteyenlerdenim ama 2 gündür fena.Dün direndim ama bugün 10 fındık ve 1/2 eti form fazlalık oldu
Kuru kayısı tüketiyorum sindirim sistemi içinde iyi geliyorTabı insülin varsa zor olur lıstende kuru uzum kuru kayısı ıncır gıbı besınler olsa guzel olur aslında
Kuru kayısı tüketiyorum sindirim sistemi içinde iyi geliyor
Bende senin gibiyim ya çok ödem var kız yarın tartıda kötü olcakKızz aynen fena odem tutmusum neden bılmıyorum
Bende senin gibiyim ya çok ödem var kız yarın tartıda kötü olcak
Zaten az kişiyiz plasticçiminde yüzdesi bölünecek tek umudum ondandıOff ya nolcak boyle bendede tartı kotu yarın nasıl olucak bende bilmiyorum
Kızlar böyle yattığımız yerden spor oluyo mu
Zaten az kişiyiz plasticçiminde yüzdesi bölünecek tek umudum ondandı
Cumartesi sabah şuan ki diyetisyenime son kez gidip başka bir diyetisyenle devam etmek istiyorum artık çok sıkıldım daha hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum
Senı yerım benn oluyo oluyo her hareket kardır
Valla yine sonuncu olcaz bu gidişle yaAynen Cok az kısıyız zaten plastıkın yuzdesı bolunmeseydı ıyı olurdu ya
Valla yine sonuncu olcaz bu gidişle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?