- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Ben platese giderken hoca bi hareket gostermisti göğüs için ama ben onu hiç internette göremedim bulabilirsem atayım sana. Bol bol mekik çek belin ağrımıyosa ama yarım mekik tam mekik yan mekik hepsinden çek
Benimde üst kısmım yok kalça basen bacak saolsun hakkını veriyorlarCanım bulabılırsen cok ıyı olur. Bende hergun degıl ama haftanın 3..4gunu yapıyorum evet yarım mekık yan mekık vs cunku kocaman bel sımıdım var nasıl gıdıcek bakalım
Yok canım çorbadan ve salatadan alcam sadeceEsracım yarının yemegını ayarlayabıldınmı
Benimde üst kısmım yok kalça basen bacak saolsun hakkını veriyorlar
Yok canım çorbadan ve salatadan alcam sadece
vallahi geliyorum ne bi menüme yorum yapan var nede sorfuklarımı cevap veren bende yazıp yazıp çıkıyorum tartım yarın diyetisyende tartılıp kilomu yazacağım inş eksi çıkarım kaçamak falsn yapmadımElif-Hakan kızz nerelerdesın gel boraz takıl buraya tartın ne durumda guzel haberler ve bıze
Benim ilk gittiğim diyetisyenin listesine çok benziyo bursada yaşıyosan kesin o derim yani o derece. Boşuna emeklerim zamanım gitti bencede değiştir diyetisyenini
Geçen sene yusuf yaşara gittim bu senede ruhan süme yiğite gittim. Sen de gidiyo muydun diyetisyeneSen bursadamisin cnm hangi diyetisyene gittin daha once bende bursadayim
Geçen sene yusuf yaşara gittim bu senede ruhan süme yiğite gittim. Sen de gidiyo muydun diyetisyene
Ben senın azmıne hayranımtabıkı cok az kaldı yedılere once 7 sonra 6 sonra gelsın 5ler inan ki uzun surmıycek zaten 8lere cok az kaldı
Bu hafta çok yaptın karnın ağrıyosa dinlen
Inan kı cabuk gecıyo sendede olucak bı bakmışsın 8lerdesın bı bakmısısn 7lerdesın
Bende suan 6ları gormek ıcın can atıyorum yaplasticwoman
vallahi geliyorum ne bi menüme yorum yapan var nede sorfuklarımı cevap veren bende yazıp yazıp çıkıyorum tartım yarın diyetisyende tartılıp kilomu yazacağım inş eksi çıkarım kaçamak falsn yapmadım
Çok güzel tebrik ederimİlk kg bildirimini ben yapayım :)
Geçen hafta ki kg ; 98
Bu hafta : 96,2
Fark : 1,8
Yüzde : 1,83
Bu ikili yarışma İçin kalsın :)
İzine ayrıldığı kilo : 97,9
Güncel : 96,2
Fark : 1,7
Yüzde : 1,74
Kaça bölünecek onu yapmadım @Rzgrece 540. Etap’da izne ayrılmışım
SüperGünaydın ikinci bildirimde benden gelsin
Geçen haftaki kilo: 99,4
Bu haftaki kilo: 98,1
Fark: 1,3
Açıklama :Geçen haftaki kilom diyetisyenin tartısıydı bu haftaki evdeki tartı.Aralarında fark var mıdır bilmiyorum.Yarın sabah aralarındaki farkı öğreneceğim yarın kesin güncel kilomu söyleyebilirim
İnşallah öyledir.TeşekkürlerSüpermuhtemelen diyetisyende daha çok kilo vermiş görüneceksin 2 bile vermiş olabilirsin
Çok güzel tebrik ederimhaftaya 95in altına düşersin inşallah
Günaydın ikinci bildirimde benden gelsin
Geçen haftaki kilo: 99,4
Bu haftaki kilo: 98,1
Fark: 1,3
Açıklama :Geçen haftaki kilom diyetisyenin tartısıydı bu haftaki evdeki tartı.Aralarında fark var mıdır bilmiyorum.Yarın sabah aralarındaki farkı öğreneceğim yarın kesin güncel kilomu söyleyebilirim
Günaydın kızlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma: 70.2
Bu cuma: 69.8
Yüzde: 0,57
Yüzdem çok kötü farkındayım ama dün gece tok karnına ve pijamalarla bile 69.5 gelmiştim. Muhtemelen gerçek kilom bu değil. Sabah şiş oluyorum o yüzden sonuç böyle. Akşam arkadaşlarımla buluşcam yoksa akşama kadar bişey yemeyip tartılmayı düşünüyodum ama o saate kadar yapmamız gerekiyor kilo bildirimini olmaz
Süpermuhtemelen diyetisyende daha çok kilo vermiş görüneceksin 2 bile vermiş olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?