Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben platese giderken hoca bi hareket gostermisti göğüs için ama ben onu hiç internette göremedim bulabilirsem atayım sana. Bol bol mekik çek belin ağrımıyosa ama yarım mekik tam mekik yan mekik hepsinden çek

Canım bulabılırsen cok ıyı olur. Bende hergun degıl ama haftanın 3..4gunu yapıyorum evet yarım mekık yan mekık vs cunku kocaman bel sımıdım var nasıl gıdıcek bakalım

Elif-Hakan kızz nerelerdesın gel boraz takıl buraya tartın ne durumda guzel haberler ve bıze
vallahi geliyorum ne bi menüme yorum yapan var nede sorfuklarımı cevap veren bende yazıp yazıp çıkıyorum tartım yarın diyetisyende tartılıp kilomu yazacağım inş eksi çıkarım kaçamak falsn yapmadım

Geçen sene yusuf yaşara gittim bu senede ruhan süme yiğite gittim. Sen de gidiyo muydun diyetisyene

10 sene oluyor benim gittigime canm fsmde bahar kahraman diye bi diyetiayene gitmistim ama online aldigim hizmet daha iyidi diyet losteni tam bilmiyorum gormedim ama paketli urunler girdimi isin icine pek eksi olmuo ne kadar diyet urunu olsada etiketini okidugunda azda olsa seker tuz karbonhidrat yag oluyor iclerinde bnce onlar kilo korumada yenebilcekseyler abartmadan tabi

Ben senın azmıne hayranım tabıkı cok az kaldı yedılere once 7 sonra 6 sonra gelsın 5ler inan ki uzun surmıycek zaten 8lere cok az kaldı

İnş kuzum sende Bi an önce görürsün 6’ları seninde az kalmış

Bu hafta çok yaptın karnın ağrıyosa dinlen

Yapmadım canım valla uyudum :) ilk kez uykum da erken geldi :)

Inan kı cabuk gecıyo sendede olucak bı bakmışsın 8lerdesın bı bakmısısn 7lerdesın
Bende suan 6ları gormek ıcın can atıyorum ya plasticwoman

Aynen canım zaman çabuk geçiyor yine bitti bu hafta, haftaya diyetisyen randevum var

Canım atlanıyordur bu ara çok sohbet döndü ya ondan benim menüme de yazılmalı ama alınma kasıtlı Bi şey olacağını sanmıyorum

İlk kg bildirimini ben yapayım :)

Geçen hafta ki kg ; 98
Bu hafta : 96,2
Fark : 1,8
Yüzde : 1,83
Bu ikili yarışma İçin kalsın :)

İzine ayrıldığı kilo : 97,9
Güncel : 96,2
Fark : 1,7
Yüzde : 1,74

Kaça bölünecek onu yapmadım @Rzgrece 540. Etap’da izne ayrılmışım

Çok güzel tebrik ederim haftaya 95in altına düşersin inşallah

Günaydın ikinci bildirimde benden gelsin

Geçen haftaki kilo: 99,4
Bu haftaki kilo: 98,1
Fark: 1,3

Açıklama :Geçen haftaki kilom diyetisyenin tartısıydı bu haftaki evdeki tartı.Aralarında fark var mıdır bilmiyorum.Yarın sabah aralarındaki farkı öğreneceğim yarın kesin güncel kilomu söyleyebilirim

Günaydın kızlar ben de kilo bildirimi yapayım

Geçen cuma: 70.2
Bu cuma: 69.8
Yüzde: 0,57

Yüzdem çok kötü farkındayım ama dün gece tok karnına ve pijamalarla bile 69.5 gelmiştim. Muhtemelen gerçek kilom bu değil. Sabah şiş oluyorum o yüzden sonuç böyle. Akşam arkadaşlarımla buluşcam yoksa akşama kadar bişey yemeyip tartılmayı düşünüyodum ama o saate kadar yapmamız gerekiyor kilo bildirimini olmaz

Süper muhtemelen diyetisyende daha çok kilo vermiş görüneceksin 2 bile vermiş olabilirsin

Çok güzel tebrik ederim haftaya 95in altına düşersin inşallah

İnş canım :)

Süper canım Bi an önce kurtulalım “9” dan

Yarın belli olur gerçek kilon çalışınca böyle oluyor benimde yarın belli olur

Süper muhtemelen diyetisyende daha çok kilo vermiş görüneceksin 2 bile vermiş olabilirsin

Diyetisyen tartıları daha doğru gösteriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…