Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumartesi sabah şuan ki diyetisyenime son kez gidip başka bir diyetisyenle devam etmek istiyorum artık çok sıkıldım daha hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum
Benim ilk gittiğim diyetisyenin listesine çok benziyo bursada yaşıyosan kesin o derim yani o derece. Boşuna emeklerim zamanım gitti bencede değiştir diyetisyenini

Benim yüzdem şimdilik 1.4 bu akşam tuvalete çıkmayı basarirsam biraz artar. Ama başka kimse yok ki ya sen seyhan abla ben plastic elif var başka kimse yok heralde Z zynmhm ve erva vardı ama ikiside kayboldu ortadan

Hadı inşallah yüzden artar Z zynmhm sanırım lısteye gırmeden ızın kullanmak ıstedı. E ervam44 gırmıyo artık ama inşallah gelır

Benim ilk gittiğim diyetisyenin listesine çok benziyo bursada yaşıyosan kesin o derim yani o derece. Boşuna emeklerim zamanım gitti bencede değiştir diyetisyenini
Ben Bursa da yaşamıyorum daha küçük bir şehirde yaşıyorum.
Yarın 1 hafta bitecek buraya başlayalı

Hadı inşallah yüzden artar Z zynmhm sanırım lısteye gırmeden ızın kullanmak ıstedı. E ervam44 gırmıyo artık ama inşallah gelır
Canım deneme süresi kaç haftaydı S smygnc listede mi yarın

Ben Bursa da yaşamıyorum daha küçük bir şehirde yaşıyorum.
Yarın 1 hafta bitecek buraya başlayalı
Sanırım 2 haftaydı deneme süresi onu öğrenelim.

Kesinlikle değiştir diyetisyenini banada bisküvi vermişti böyle bi diyet olamaz. Insülin direncini kötü etkileyen bişey o verdiği. Bu hafta kilo verebildin mi

Cumartesi sabah tartılacağım diyetisyende.

Canım deneme suresı 2 hafta S smygnc onumuzdekı hafta lısteye gırecek

Sağol canım. Cuma günü de tartışmam lazım Bilgin olsun

Sağol hayatım :* ay bende “7” görsem Bi :)) gördükçe seni hep bu geçiyor aklımdan :)) senin başlangıç kilonda olunca :)

Ben senın azmıne hayranım tabıkı cok az kaldı yedılere once 7 sonra 6 sonra gelsın 5ler inan ki uzun surmıycek zaten 8lere cok az kaldı

Evet canım bende bacaklar ıncecık kalca desen hıc yok. ust bolgem ozellıkle goguslerım cok buyuk ve gobıs var ve bıran once 10 yıldır gormedıgım 6 yı gormek istiyorum artık.
Ben platese giderken hoca bi hareket gostermisti göğüs için ama ben onu hiç internette göremedim bulabilirsem atayım sana. Bol bol mekik çek belin ağrımıyosa ama yarım mekik tam mekik yan mekik hepsinden çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…