- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Benim ilk gittiğim diyetisyenin listesine çok benziyo bursada yaşıyosan kesin o derim yani o derece. Boşuna emeklerim zamanım gitti bencede değiştir diyetisyeniniCumartesi sabah şuan ki diyetisyenime son kez gidip başka bir diyetisyenle devam etmek istiyorum artık çok sıkıldım daha hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum
Kaç hafta olmuştu buraya katılalıBen haftaya dahil olacağım değil mi?
Ben Bursa da yaşamıyorum daha küçük bir şehirde yaşıyorum.Benim ilk gittiğim diyetisyenin listesine çok benziyo bursada yaşıyosan kesin o derim yani o derece. Boşuna emeklerim zamanım gitti bencede değiştir diyetisyenini
Canım deneme süresi kaç haftaydı S smygnc listede mi yarın
Sanırım 2 haftaydı deneme süresi onu öğrenelim.Ben Bursa da yaşamıyorum daha küçük bir şehirde yaşıyorum.
Yarın 1 hafta bitecek buraya başlayalı
Cumartesi sabah tartılacağım diyetisyende.
Geçmiş olsunAy spor yapacaktım ama karnım ağrıyor
Ay spor yapacaktım ama karnım ağrıyor
Geçmiş olsun
Gecmıs olsun canım ıyı degılsen yapma. sporun 1. sı sensın
Sağol canım. Cuma günü de tartışmam lazım Bilgin olsun
Sağol hayatım :* ay bende “7” görsem Bi :)) gördükçe seni hep bu geçiyor aklımdan :)) senin başlangıç kilonda olunca :)
Bu hafta çok yaptın karnın ağrıyosa dinlenAy spor yapacaktım ama karnım ağrıyor
Kız senin hic biseyin yok sadece üst taraf vardı yanliş hatırlamıyosamInan kı cabuk gecıyo sendede olucak bı bakmışsın 8lerdesın bı bakmısısn 7lerdesın
Bende suan 6ları gormek ıcın can atıyorum yaplasticwoman
Kız senin hic biseyin yok sadece üst taraf vardı yanliş hatırlamıyosam
Ben platese giderken hoca bi hareket gostermisti göğüs için ama ben onu hiç internette göremedim bulabilirsem atayım sana. Bol bol mekik çek belin ağrımıyosa ama yarım mekik tam mekik yan mekik hepsinden çekEvet canım bende bacaklar ıncecık kalca desen hıc yok. ust bolgem ozellıkle goguslerım cok buyuk ve gobıs var ve bıran once 10 yıldır gormedıgım 6 yı gormek istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?