- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sinir oluyorum ya grubuma bi faydam olmuyo ama haftaya dedigim gibi aksam tartilcamİnş canım :)
Süper canım Bi an önce kurtulalım “9” dan
Yarın belli olur gerçek kilon çalışınca böyle oluyor benimde yarın belli olur
Diyetisyen tartıları daha doğru gösteriyor sanırım
Günaydın kaptanım başınız sağolsun umarım genç ölüm değildir.Gunaydin kizlar dun gelememedim hic cenazemiz vardi. Bugunde misafirim varhadi bakalim bildirimler gece kalmasin d
Başınız sağolsun kaptanım Allah rahmet eylesin, misafir maşallah hiç bitmiyor sendeGunaydin kizlar dun gelememedim hic cenazemiz vardi. Bugunde misafirim varhadi bakalim bildirimler gece kalmasin d
Allar rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Geride kalanlarına sabır versin.Gunaydin kizlar dun gelememedim hic cenazemiz vardi. Bugunde misafirim varhadi bakalim bildirimler gece kalmasin d
Sinir oluyorum ya grubuma bi faydam olmuyo ama haftaya dedigim gibi aksam tartilcam
Kızlar bende pazartesi 74.0 kg
Bugün 73.8 kg
Maşallah siz çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ediyorum
Gunaydin kizlar dun gelememedim hic cenazemiz vardi. Bugunde misafirim varhadi bakalim bildirimler gece kalmasin d
Deneme süresinde bende yok muyum ki?***6.TAKIM 551.ETAP***
Hanmeli(65.2/
Fattylamb94 (70.2/
Yasmin2504 (77.3/
Seyhan77 (71.2/
Elif-hakan(85/
Plasticwoman(97.9/96.2/1.7/1.74)
6.Takim ortalamasi %
Deneme suresi&izinli uyeler
Plasticwomen(99/98/1/1.01)
Ervam44(100.3/99.7/0.6/0.60)
Zynmhm(94.3/92.7/1.6/1.70)
Deneme süresinde bende yok muyum ki?
Yok değildir canımİnş kuzum sende Bi an önce görürsün 6’ları seninde az kalmış
Yapmadım canım valla uyudum :) ilk kez uykum da erken geldi :)
Aynen canım zaman çabuk geçiyor yine bitti bu hafta, haftaya diyetisyen randevum var
Canım atlanıyordur bu ara çok sohbet döndü ya ondan benim menüme de yazılmalı ama alınma kasıtlı Bi şey olacağını sanmıyorum
evet anladıım açlık otu da ödemi de atar hem... wc ye çıkmaködem atmak için en güzel şey değil mi
Akşam 19.30 da evde oluyorum en son 8 e kadar değil mi bildirimlerBi yöntem bulmak lazım aslında ama akşam geç olmaz mı kaçta evde oluyorsun
Haftaya daha iyisi olur :)
Başınız sağolun listeyi elden ele dolaştırırız
afferin kız :) geçen hafta -600 dü şimdi -400 oooooooooooooooo 2 haftada 1 kilo etti ayda 2 kiloo
Aaa wc yi biliyordum ama ödeme çok şaşırdım. Sinamekiyi her tuvalete çıkmadığımızda içmek iyi değil diye biliyorum. Kiraz sapı kayısı çayı vs bunlar bağarsak tembelliği yapıyo. Bende kiraz sapı çayı yapmisti mesela ondan sonra asla icmedim bu tarz seylerevet anladıım açlık otu da ödemi de atar hem... wc ye çıkmaködem atmak için en güzel şey değil mi
Tuvalete çıkınca ödem atılmaz ki kız ödem farklı bişeyevet anladıım açlık otu da ödemi de atar hem... wc ye çıkmaködem atmak için en güzel şey değil mi
Gunaydin kizlar dun gelememedim hic cenazemiz vardi. Bugunde misafirim varhadi bakalim bildirimler gece kalmasin d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?