- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Akşam 19.30 da evde oluyorum en son 8 e kadar değil mi bildirimler
Kızlar hepınızı tebrık ederım cok guzel kıloar vermısısınız
Gel gelelım bana
Gecen hafta: 77.3
Bu hafta: 77.1
Fark: -200
Sabıttım bu saate kadar ac bekledım anca 200 gr dusebıldım odemden bı turlu kurtulamadım. Malesef takıma bı katkım yok
Olsun canım Bi paket margarinden kurtulmuşsun sende :) ödem çayı yapsan hafta içi iyi olur aslında
İnşaallah canım keşke daha hızlı olsa ama buna da çok şükür artı ve sabit değilim en azındanafferin kız :) geçen hafta -600 dü şimdi -400 oooooooooooooooo 2 haftada 1 kilo etti ayda 2 kiloo
allah seni evet margarin o zaman iki haftada 5margarin oluyor benim geçen haftada 600gr dı allah bereket versin ..bu margarin fikrine bayıldımm2 tane margarin mi kaybetmiş oldun :) güzel canım “8” gider inş Bi an önce
canım bildiğim kadarı ile o saatlere kalmıyor ben 18:30’da evde oluyorum bende öyle bakarım o zaman ama olmuyor diye biliyorum
valla ben sadece yürüyorum mekik çekiyorum ama daha göremiyom sanki çok yavaş veriyorumKızlar bir şey soracağım yapılan sporlar ne kadar sürede etkisini gösterdi sizde 1 ay mı geçmesi gerekiyor? Maşallah bakıyorum herkes çok iyi eksi getirmiş ben -200
Olsun kuzum atarsım güzel kilo verdin bi yerde takılıp kalması normalKızlar hepınızı tebrık ederım cok guzel kıloar vermısısınız
Gel gelelım bana
Sabıttım bu saate kadar ac bekledım anca 200 gr dusebıldım odemden bı turlu kurtulamadım. Malesef takıma bı katkım yok
Bi onu araştıralımda akşam söyleyelim bence biz2 tane margarin mi kaybetmiş oldun :) güzel canım “8” gider inş Bi an önce
canım bildiğim kadarı ile o saatlere kalmıyor ben 18:30’da evde oluyorum bende öyle bakarım o zaman ama olmuyor diye biliyorum
Olsun kuzum atarsım güzel kilo verdin bi yerde takılıp kalması normal
Bi onu araştıralımda akşam söyleyelim bence biz
Detoks yapsan nasıl olur acabaHemde nasıl takılıp kaldım. İnşallah bunu asacagım
Detoks yapsan nasıl olur acaba
Internete bak bir suru guzel detoks var ben sonbahar detoksunu yapmayı düşünüyorum en kafama yatan o olduNasıl bı detoks yapsamkı
Internete bak bir suru guzel detoks var ben sonbahar detoksunu yapmayı düşünüyorum en kafama yatan o oldu
***6.TAKIM 551.ETAP***
Hanmeli(65.2/
Fattylamb94 (70.2/69.8/0.4/0.57)
Yasmin2504 (77.3/
Seyhan77 (71.2/
Elif-hakan(85/
Plasticwoman(97.9/96.2/1.7/1.74)
6.Takim ortalamasi %
Deneme suresi&izinli uyeler
Ervam44(99.7/
Zynmhm(92.7/
Kızlar hepınızı tebrık ederım cok guzel kıloar vermısısınız
Gel gelelım bana
Selamlar anca geldim
Gecen hafta:71,2
Bu hafta:70,8
Fark:400 gram
Yüzde:0,6
Kızlar listeyi hazırlayacak biri varmı benim misafirlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?